2010 dünya kupası ve milli takımımız...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • güneşş
    Tecrübeli
    • 08 Ocak 2008
    • 742

2010 dünya kupası ve milli takımımız...

hadi hayırlısı diyelim ve ilk galibiyetimizide ermenistandan alalım:36_1_13:
  • MAGGGMA
    ...................
    • 12 Haziran 2007
    • 1375

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hadi hayırlısı diyelim ve ilk galibiyetimizide ermenistandan alalım:36_1_13:
    Aldık,hayırlı olsundarısı Belçikaya...

Yorum

• güneşş
      Tecrübeli
      • 08 Ocak 2008
      • 742

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Aldık,hayırlı olsundarısı Belçikaya...
      amiinn...

zaten yenileceğimizi düşünmemiştimde ilk gol geç gelmesi biraz beraberlik ihtimallerini düşündürdü.neyseki öyle olmadı.

Yorum

• güneşş
        Tecrübeli
        • 08 Ocak 2008
        • 742

hiç anlam veremiyorum...
        seçme heralde bu bizim taraftarlar...
        istiklal marşında ıslık çalacaklar.bizimkiler alkışla karşılık verecek...
        doğrumu yanlışmı o tartışılabilirdr sadece garip..
        neyse biz istediğimizi aldık:36_1_13:

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Milli takıma tebrikler.Kaldığı yerden devam....
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup'taki 8. ve son maçında Ermenistan'ı 4-0 mağlup etti.

Alınan bu sonuçla grubu 19 puanla lider tamamlayan Ümit Milli Takımımız, 11-15 Ekim 2008 tarihleri arasında oynanacak olan 2009 Avrupa Ümitler Şampiyonası Play-off Elemeri'nde oynamaya hak kazandı. Karşılaşmada Türkiye'nin gollerini Batuhan (Dk.26 ve 45), Eren (Dk.34) ve Özer Hurmacı (Dk.56) kaydetti. Grupta bugün oynan diğer karşılaşmada Ukrayna deplasmanda Çek cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.

Yorum

• güneşş
              Tecrübeli
              • 08 Ocak 2008
              • 742

Yorum

• güneşş
                Tecrübeli
                • 08 Ocak 2008
                • 742

Belçika Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Rene Vandereycken, Türkiye gibi zorlu bir ekibe karşı oynayacaklarını bildiklerini söyledi.
                Rene Vandereycken, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, hem kendilerinin hem de Türkiye'nin, Dünya Kupası eleme grubu maçlarına galibiyetle başladığını ifade ederek, ''Biz evimizde kazandık, Türkiye ise deplasmanda kazandı. Yarın burada iyi bir sonuç almak istiyoruz. Beraberlik iyi bir sonuç, ama galibiyet çok daha iyi bir sonuç olur'' diye konuştu. Bir soru üzerine, Türkiye'nin güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Vanderycken, maç öncesi rakip hakkında çok fazla konuşmak istemediğini ifade etti.

Belçikalı teknik adam, gruptaki hedefleriyle ilgili bir soruya ise ''Ben öncelikle önümdeki maça bakarım. Maç maç konsantre olmayı tercih ederim. Yarın Türkiye, sonra Ermenistan ve İspanya'ya karşı oynayacağız. Öncelikle önümdeki maçı düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

Belçikayı burda yenemezsen gider orada yenersin.Yada git cola turnuvalarından birine...

Yorum

• güneşş
                    Tecrübeli
                    • 08 Ocak 2008
                    • 742

kötü kaçırdık elimizden her zaman söylemişimdir.hafife aldığımız takımlara zorlanıyoruz.yine öyle oldu.
                    ayrıca anlam veremediğim birşey var.terimin maç yönetmesi.acaba işin içinde olunca farklımı oluyor.ben olsam maçta kesinlikle uğuru alırdım. mevlütü kadroya bile almazdım değil maça(belkide eski deyimlerle tam bir idman topcusudur).gökan zan yerine başka birilerini denerdim
                    hep bir bomba patlatacakmış gibi duruyor.volkanı da aynı şekilde...

bu arada semihim ilk şutu havaya dikince oyundan düştü yoksa çok daha farklı olabilirdi.

Yorum

• güneşş
                      Tecrübeli
                      • 08 Ocak 2008
                      • 742

bu arada hakemleride unutuyoruz.
                      fransızdı ama iyiydi.bir iki hata haricinde maçı güzel yönetti.

Yorum

• sson
                        Yeni üye
                        • 19 Ağustos 2008
                        • 11

Asıl bizi yenen TERİM in enaniyeti, gururu, kibiridir...

İnsan biraz alçak gönüllü olmalı bece...

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

sson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

TD olmasaydı yeşilçam artisti olacaktı herhaldeŞaka tabii)sevenide çokta,bence olaylarda pek haklı değil.Adam gayri ihtiyarı topu sahaya attı.Kasten bile atsa,Fatih Terimin topu rakip yedek kulübesine vurması çoook amatörceydi...

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

sson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

anlayamadığım bu adama desteğini esirgemeyen yönetici ler de mi göremiyor adam sırf türübüne oynamayı kendine sanat edinmiş terimin kulağına biri yanlış yapıyorsun diye kar suyu kaçırmalı derim
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              TD olmasaydı yeşilçam artisti olacaktı herhaldeŞaka tabii)sevenide çokta,bence olaylarda pek haklı değil.Adam gayri ihtiyarı topu sahaya attı.Kasten bile atsa,Fatih Terimin topu rakip yedek kulübesine vurması çoook amatörceydi...
                              Otoriter idareciliği seven biri. Bu da onu kibirli vs. gösteriyor. Başarı varsa adamın yönetim anlayışına saygı duymak lazım. Terim gibi insanların sağa sola şirin görünmek gibi kaygısı yoktur.Şahsen ben adamın karakterine de işine de yönetim anlayışına da saygı duyuyorum. Bize ters gelen yaklaşımları da olsa... Hıncal Uluç gibi yazarlar nasıl kendi ilke ve doğrularını medaya aracağı ile bangır bangır bağırıyor ise Terimin de bunu yapma hakkı vardır.Hıncal ya da diğer yazarların yorumlarıyla takım yönetilseydi takımın başında bu yazarlar olurdu...Terime saygılar...
                              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                              X

Debug Information