MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
2008-2009 Avrupa Seferimiz Başliyor...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eeee dünya takımı olmak kolay değil,bundan sonra her yol var...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAldık ya Aydın'dan bir çocuk.Bundan sonra böyle.Al pişir sat.:36_3_2: :36_3_2:
Yorum
-
ilk dakikalarda F.B. 1- MTK 0 haydi maçın sonucu önemli ama ilk dk.larda gol bulmamız güzel,dk.5 semih.Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Gol de 5 oldu.Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk dakikalarda F.B. 1- MTK 0 haydi maçın sonucu önemli ama ilk dk.larda gol bulmamız güzel,dk.5 semih.
Ağam benim kafam da bu Guiza'ya takıldı.
Kejman'ın az daha akıllısı gibi geldi bana.
Bu da Semih'in gölgesinden çıkamayacak.
Orta saha sırıtıyor ,bu maç ölçü olmamalı.İyi bir takım karşısında çökeriz.Sağlam basan adam almaları şart.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Ben takımı bu yıl hem canlı gözle hemde tvden seyrettim ve uzun zamandır ilk defa beğendim.Rakip çok zayıftı ama bizim takımın kalitesi bayağı iyi olmuş.Sanırım hoca farkı bu.Kazıma maşaallah diyeyim sadece.Semih
Bu sene çok zevkli olacak çoook...
Yorum
-
Sükût ikrardandır.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 attık tebrik bile gelmemiş,çoook kızdırdık galiba çoook....

Büyüklüğün kabul edilmesi ha deyince olacak birşey değil.
Zamanla alışacaklar.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
-
Bu sene yine maçları 9 doğurarak izleyecek gibiyiz.Orta sahaya takviye şart.:36_1_26:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu bize yeter,rövanş çoook zevkli olacak çoook...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Şu Semih hakikaten süper adam.:a88:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGoller için...
http://www.ensonhaber.com/Spor/14589...eo-goller.htmlHerkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum