Dede FB yi bitirdi.Portonun en pahalı futbolcusu ne kadar bizimki ne kadar.Demekki çok para vermekle bir halt olmuyormuş.Pahalı pahalı demenin anlamı yokmuş.Aziz başkan hala futbolu iyi bildiğini anlatsın dursun.Nasılsa biz hikaye dinlemeyi severiz...
2008-2009 Avrupa Seferimiz Başliyor...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Geçmiş olsun, elbet birgün öğrenecekler futboluMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDede FB yi bitirdi.Portonun en pahalı futbolcusu ne kadar bizimki ne kadar.Demekki çok para vermekle bir halt olmuyormuş.Pahalı pahalı demenin anlamı yokmuş.Aziz başkan hala futbolu iyi bildiğini anlatsın dursun.Nasılsa biz hikaye dinlemeyi severiz...
....Aziz Yıldırım akıllı adam, bir gs li olarak kıskandığımı ifade edeyim...
Yorum
-
Durun Daha ilk maç ve Dışarda Biz Evimizde Tüm maçları alırsak zaten çıkarız Bundan bir beraberlik alsaydık süper olacaktı. ama o ilk 15 dakka çok fena koydu fenerbahçeye
bizim sakatlar listesi bir düzelmedi Semih olsa kesin atardı ama adamlar tüm toplara değemediler Forvet hattında
Vederson, Semih, devid tabi edu yani geçen sene kendi kalesine gol atıyordu ama En azından kendisi atıyordu başkasına attırmıyordu
onlar düzelince fenerbahçede düzelir eski haline döner
Yorum
-
Portodan deplasmanda puan alamazsan 2. bile zor olursun.Hemde bu Portodan.Takımda ruh kalmamış.Carlos bile hikaye olmuş.Bir derdi var hepsinin sanki.Belkide dedeye boykot var bilinmez.FB yi ben sezon başı 2 maçta çok beğenmiştim ondan sonrası hikaye.Kulakları çınlasın ÇAKAL demişti amaOperasyoncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDurun Daha ilk maç ve Dışarda Biz Evimizde Tüm maçları alırsak zaten çıkarız Bundan bir beraberlik alsaydık süper olacaktı. ama o ilk 15 dakka çok fena koydu fenerbahçeye
bizim sakatlar listesi bir düzelmedi Semih olsa kesin atardı ama adamlar tüm toplara değemediler Forvet hattında
Vederson, Semih, devid tabi edu yani geçen sene kendi kalesine gol atıyordu ama En azından kendisi atıyordu başkasına attırmıyordu
onlar düzelince fenerbahçede düzelir eski haline döner
Lorant geldiğindede ilk 2-3 maç takım süperdi hazırlıkta,ondan sonra dökülmüştü.Bu sezon aynısı tekrarlayacak sanki.Takımın havası kalmamış...
Yorum
-
biraz farklı baktığımızı farkettim.bence takım ruhu baya güzeldi özellikle yerli oyuncularda.carlos,maldonado,yasin(yetenek düşmanı) haricindekiler yüksek performans gösterdiler.tabi volkanı eleştirmiyorum artık, o fiksMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPortodan deplasmanda puan alamazsan 2. bile zor olursun.Hemde bu Portodan.Takımda ruh kalmamış.Carlos bile hikaye olmuş.Bir derdi var hepsinin sanki.Belkide dedeye boykot var bilinmez.FB yi ben sezon başı 2 maçta çok beğenmiştim ondan sonrası hikaye.Kulakları çınlasın ÇAKAL demişti ama
Lorant geldiğindede ilk 2-3 maç takım süperdi hazırlıkta,ondan sonra dökülmüştü.Bu sezon aynısı tekrarlayacak sanki.Takımın havası kalmamış...
dedeye gelince artık ekemek parası olarak yapıyor bu işi bence.yoksa geçen sezon 15 hafta sakatlığı olan jasicoyu almazdı takıma.yada uğuru çıkarıp kazım alması gibi.
valla sn. magggma bu sezon işimiz var bunlarla...
Yorum
-
-
Kötü salladılar bizi,İnşallah yıkılmayız bari...Prestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersefere kötü başladık...
Yorum
-
FB nin 2 olacağı tutmuş ama, ARSENAL hanesine 4 tanecik daha gol eklesek, skoru ancak doğrultabileceğizgüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aziz başkanın deyimiyle, demekki geçen seneki çeyrek final bir TESADÜFten ibaretmiş.
Bu işin bir de İngiltere kısmının olduğunu hiç düşünmek istemiyorum.
Büyük geçmiş olsun...[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Bence sizin ihtiyarda bir suç yok suç oyuncuları şımartan başkanda...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGitmedi mi daha bu ihtiyar.

Yorum
-
ihtiyar gitmemeli ben ihtiyarda suç bulmuyorum başkanda suç bırak artık sen istediğin değil teknik direktör yada fenerbahçe bünyesinde kurulması gereken transfer konusunda profesyonel bir ekip kurulmalı ve ona göre transfer yapılmalı
Dedeyi getirdin yanına neden onun türkiyeye futbolunu ögretecek bir isim yanına koymadın
Futbolcularla neden bu kadar yakınsınız veya ilgileniyorsunuz her galibiyette veya maglubiyette onalara teknik heyetin dışında mudahale edersiniz
Yorum
-
malesef avrupa seferi baslamadan bitti...Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum

Yorum