Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Devre arasında Ankaragücü´nden büyük umutlarla transfer edilen Gökhan Emreciksin´in Fenerbahçe macerası sadece 6 ay sürdü. Geldikten kısa bir süre sonra polise alköllü yakalanan genç futbolcunun gece hayatına düşkün olduğunu görüp, kendisini uyaran Başkan Aziz Yıldırım'ın, aynı tavrın devam ettiğini görünce, Emreciksin'in biletini kestiği öğrenildi. Yöneticilere, “Gönderin gitsin” talimatı veren Yıldırım'ın sözleri üzerine, Gökhan'dan kendisine kulüp bulması istendi. Bu arada İlhan Parlak ve Burak Yılmaz'dan da kendilerine kulüp bulmalarının istendiği belirlendi.Kaynak: Fanatik
Baba aziz işi öğrenmiş.Gece hayatı varsa bi adam,çürük domates gibidir.Diğerlerini de bozar.Salla gitsin Aziz Baba.
Alacam kombineyi.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Bu arada Beşiktaş'ta oynamak istiyorum açıklaması yapan Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi internette espri konusu oldu... İşte bazı yorumlar...
"Demedim mi İbrahim bu Topuz'u Beşiktaş'a yedirmezler diye"
"Beşiktaşlı arkadaşlar fazla üzülmesin. Elbet bir gün Topuz da sizin formanızı giyer. Biraz yaşı ilerlesin."
"Ne demiştik? "Bir gün herkes Fenerli olacak"
"Her zaman son sözü Fenerbahçe söyler."
"Biri beni durdursun. Sabahtan beri gülme krizine girdim. Beşiktaşlılar'ın haline gördükçe... Of ölcem artık..."
"Olay bu kadar basit. Aziz Başkan istedi mi o oyuncu Fenerbahçe'de olacak."
"8-0 gazisi Beşiktaş için normal bir yenilgi. Zaten ligde 2'de 1 Fener'e yenildiği için alışkınlar. Yine bir hezimet Beşiktaş'tan. Fener Mehmet'i aldı Beşiktaş ise havasını aldı. "
UĞUR DEMİRKIRDI - BAD WÖRİSHOFEN / DHA Lugano ile kesin olarak sözleşme yenilenmeyeceğinin anlaşılması üzerine stoper arayışlarını hızlandıran Sarı-lacivertli kulüpte, Sportif Direktör Aykut Kocaman dün yine Brezilya'ya gitmişti.
Kocaman'ın ilgilendiği futbolcular arasında Fluminenseli Jose Mauricio'nun ön plana çıktığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin eski hocası Parreira'nın önerisiyle hareket eden Aykut Kocaman'ın, genç futbolcu Mauricio ile temasa geçtiği ve kulübüyle de görüşmelere başladığı öğrenildi.
Ayrıca bu transferi bu hafta sonuna kadar bitirmeyi planlayan Fenerbahçe'de, Sao Paulo'dan Hernandez ve Corinthians'dan Cristian Mark Junio'nun da yakın takibe alındığı ifade edildi.
Fenerbahçe bombayı patlattı!
2009 Konfederasyon Kupası'nda şampiyon olan Brezilya milli takımında yıldızlaşan sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos ve defansif orta saha oyuncusu Cristian Oliveira Baroni için kulüpleri Corinthians'la anlaşma sağlandı.
Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.
ANDRE CLARINDO DOS SANTOS KİMDİR?
8 Mart 1983 doğumlu Andre Clarindo dos Santos Brezilya'nın Corinthians kulübünden transfer edildi. Futbolculuk kariyerine Figueirense takımında başlayan 26 yaşındaki sol bek, 1,80 boyunda ve atletik yapısıyla Brezilya'nın efsane oyuncularından Cafu'ya çok benziyor. Sol ayağını raket gibi kullanabilen Andre Santos, saha içinde çabukluğu ile ön plana çıkıyor.
2005-2006 yıllarında Flamengo ve Atletico Mineiro takımlarında forma giyen Andre Dos Santos, 2008'den beri Corinthians'ta oynuyor... Sergilediği futbolla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Andre Dos Santos 2009 Konfederasyon Kupası'nda Brezilya'nın Mısır'a karşı oynadığı maçta ilk kez milli oldu. Andre dos Santos bu maçtan sonra turnuva boyunca Brezilya Milli Takımı ile ilk 11'de maçlara çıktı ve final mücadelesinde de yer aldı.
2004 Santa Catarina liginde şampiyonluk yaşayan Andre Dos Santos, 2006 ve 2009'da Brezilya kupasını, 2006 ve 2008'de Brezilya ikinci ligini ve 2009 Paulista şampiyonluğunu kazandı. Andre Dos Santos aynı zamanda bu şampiyonanın en iyi sol beki seçildi.
Guiza'ya sürpriz talip Fransız ekip Olympique Lyon'un, Remy ve Gignac ile anlaşamaması halinde Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Guiza'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başlayacakları öğrenildi
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Nöbetçi yolcu!
Adı 'Nöbetçi Golcü'ye çıkan Semin Şentürk yol ayrımında...
28/12/09 0:21 GAZETE HABERTÜRK / Senad OK
Semih Şentürk, yıllardır giydiği Sarı-Lacivertli formaya vedaya hazırlanıyor. Fenerbahçe’de adı ‘Nöbetçi Golcü’ye çıkan Semih, bir türlü ilk 11’de yer alamamanın sıkıntısını hep yaşadı. Özellikle teknik direktör Daum’un Güiza’nın sakatlığında bile Semih’i düşünmeyip Kazım’dan forvet yaratmaya çalışması, golcü oyuncunun umutlarını ve hevesini iyice kırdı. Bunun için de Semih ara transferde F.Bahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Devre arasında golcü transferi yapmak için kolları sıvayan Sarı-Lacivertli takımda Semih Şentürk, yurt dışından birçok kulüp ve menajerin yakın takibinde. Sezon sonu sözleşmesi sona erdiği için bonservissiz takımdan ayrılma hakkına sahip olacak futbolcu için şimdiden çok sayıda menajer ve kulüp nabız yoklamaya başladı.
YÖNETİMLE GÖRÜŞECEK Başta Almanya’dan olmak üzere birçok menajer Semih’i sezon sonu Almanya’ya götürmek için bir dizi çalışma içine girdi. Daha önce de Avrupa’dan teklifler alan ancak bunları değerlendirmeyen milli futbolcunun, ligin ikinci yarısında yönetimle yapacağı görüşmelerin ardından bu konu ile ilgili kesin kararını vereceği ifade edildi.
Gol yollarında bir türlü istenileni veremeyen Güiza'nın trafik konusunda da 'sıkıntılı' olduğu ortaya çıktı.
F.Bahçe'ye geldiği günden bu yana kaçırdığı goller nedeniyle beceriksiz olduğu yönünde eleştiriler alan Güiza’nın bir türlü ehliyet alamadığı ortaya çıktı.
29 yaşına gelmesine karşın ülkesi İspanya’da girdiği ehliyet sınavlarından hep hüsranla ayrılan ’Okçu’, 1.5 senedir İstanbul trafiğinde de yetkisi olmamasına rağmen otomobil kullanıyor.
YENİ YASA ÇIKTI
İspanya'da ehliyet almak zor zanaat. Şoförlük eğitimi veren kurslar 300-400 Euro’dan başlıyor. İnsanlar burada 15-20 gün teorik, bir haftada pratik eğitim aldıktan sonra sınava giriyorlar. Ancak oldukça zor olan bu sınavlarda başarı oranı düşük oluyor.
Geçtiğimiz günlerde ise Türkiye ile İspanya arasında bir anlaşma imzalandı. Buna göre Türk ehliyeti bulunan İspanya’da, ehliyetini İspanya’da almış kişi de Türkiye’de otomobil kullanabilecek. Anlaşma iki ülkenin meclisinde onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek.
İspanya'da geçer not alamayan Güiza, bu anlaşma nedeniyle Türkiye’de ehliyet almaya kararlı. Bu konuda gerekli başvuruları yapan Güiza, yakın zamanda yeminli tercüman ile birlikte ehliyet sınavına girecek.
Ne dolaplar dönüyor.Allah'tan Guiza Afrikalı değil.
Kona, Khuse ve Mosheu vardı bir zamanlar. Afrikalılarla bağlantınız kopmuş gibi sanki başkanım? Öyle biraz. Şimdi biz bu getirdiklerimizi sattıktan sonra yine gittik Afrika'ya. Bir oyuncu beğendim. 1,5 milyon dolar istedi takımın başkanı. Bayandı. Dedim bu ne? Bana dediler ki; '1,5 milyon diyoruz ama sen ver şimdi 1,5 milyonu, biz 500'ün yarısını iade edelim.'Yani avanta. Hatta dediler ki; Galatasaray'da Brian Birç. Galatasaray'dan sonra Bursa'yı da çalıştırdı. Bursa'da iken oradan bir oyuncu almış, 400 bin doları cebine atmış. Geldim söyledim o zaman Bursa başkanına. Sevmedim o işi ve koptu ilişkiler Afrika ile.
İsrail uçakları Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Er-Reis bölgesinde ve bölgenin güneyindeki Han Yunus'un doğusunda açık alanlarına füze saldırısında bulundu.
2010 daha yeni girdi yaw 2 gündemi transfer yapacaktı ben koyu gs.liyim ama fener 2'in bomba transfer yapmasını istiyorum..biraz fener hissesi varda : emreyle guizayı aldılar 2007 temmuzda 112 TL.ye kadar çıktı fenerin hisseleri.bizde kazanalım değilmi..ama aldıklarıda GUlİZAr gibi bişey olsunda başımıza iş açmasın ligte ;)
İyi Bilirsende Kendini,Kötü Bilirsende Kendini Bil...
Yorum