Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
1-Muhteşem Yüzyıl 13.31
2-Kuzey Güney 6.24
3-Unutma Beni 5.57
4-Sakarya Fırat 5.14
5-Beni Affet 4.85
AB
1-Muhteşem Yüzyıl 15.06
2-Kuzey Güney 5.93
3-Sakarya Fırat 5.37
4-Unutma Beni 3.76
5-Çocuklar Duymasın 3.41
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
1-Fatmagülün Suçu Ne 9.92
2-Kurtlar Vadisi Pusu 8.44
3-Suskunlar 4.94
4-Kuzey Güney Tekrar 4.37
5-Unutma Beni 3.74
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Kurgu,oyunculuk,özgünlük ve müzik açısından Bezat Ç, bence Türk sinema ve dizi tarihinin en iyi dizisi.
Bence tabii...
Listedeki dizilerden "Yalan Dünya,Seksenler ve Kurtlar Vadisi'ini beğenerek izlediğiim zamanlar oldu.Ama fazlasıyla tekrara düştüklerinden çoğu zaman tahammül edemiyorum.
Bütün uzun soluklu diziler için kaçınılmaz sondur" kendini tekrar etmek"
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), daha önce uyarı cezası verdiği, “Bir Ankara Polisiyesi-Behzat Ç.” dizisine, aynı maddenin ihlali nedeniyle bu kez idari para cezası uygulayacak.
AA
Alınan bilgiye göre, Üst Kurul, 7 Haziran’da gerçekleştirilen son toplantısında Behzat Ç. dizisi için 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun’nun 8/2 ve 8/1/h maddelerinin ihlali nedeniyle müeyyide uygulanmasına karar verdi. Üst Kurul, yayınların alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu gibi bağımlılık yapıcı madde kullanımıyla kumar oynamayı özendirici nitelikte olamayacağı yönündeki maddenin ihlali nedeniyle de diziye uyarı müeyyidesi uygulanmasını kararlaştırdı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), daha önce uyarı cezası verdiği, “Bir Ankara Polisiyesi-Behzat Ç.” dizisine, aynı maddenin ihlali nedeniyle bu kez idari para cezası uygulayacak.
AA
Alınan bilgiye göre, Üst Kurul, 7 Haziran’da gerçekleştirilen son toplantısında Behzat Ç. dizisi için 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun’nun 8/2 ve 8/1/h maddelerinin ihlali nedeniyle müeyyide uygulanmasına karar verdi. Üst Kurul, yayınların alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu gibi bağımlılık yapıcı madde kullanımıyla kumar oynamayı özendirici nitelikte olamayacağı yönündeki maddenin ihlali nedeniyle de diziye uyarı müeyyidesi uygulanmasını kararlaştırdı.
Başkan,bu adama da içmek çok yakışıyor bea...
17 Haziran'daki finali ben de biraları sehpaya dizecem ve bir yandan içecem bir yandan da Behzat Ç yi izleleyeceğim.
Behzat Ç. bugün yine postasını koydu. Siz ceza üstüne ceza verip yayından kaldırtmaya çalışsanız bile biz doğru bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz, buyrun hodri meydan dedi. Yayından kaldırılsa internetten devam eder, o zaman hepten efsane olur. Savcı Esra'nın görevden alınması, yerine özel yetkili savcının atanması, özel yetkili savcının Savcı Esra'ya soruşturma açması, Savcı Esra'nın çekmeceye konan flash disk, olmayan suç üretilmesi, Behzat Ç.'nin savcıya yani karısına "Artık senin hukukun yok, onların hukuku var." demesi ve bunların işlenmesi bu devirde kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği cinsten hadiseler. Alkol, küfür falan hikaye rahatsız oldukları konu farklı. Tepkisi de hemen gelmiş milletvekilinden, altına yazılanları sile sile bitiremiyor
Kurgu,oyunculuk,özgünlük ve müzik açısından Bezat Ç, bence Türk sinema ve dizi tarihinin en iyi dizisi.
Bence tabii...
Listedeki dizilerden "Yalan Dünya,Seksenler ve Kurtlar Vadisi'ini beğenerek izlediğiim zamanlar oldu.Ama fazlasıyla tekrara düştüklerinden çoğu zaman tahammül edemiyorum.
Bütün uzun soluklu diziler için kaçınılmaz sondur" kendini tekrar etmek"
Ya Behzat Ç!
Her karesi özgün ve yaratıcı...
Özgünlük konusunda kesinlikle katılıyorum.
Mekan; Bir kere dizi Ankara'da geçmesiyle bütün kalıplaşmış İstanbul dizilerinde sıyrılıyor.
Karakterler; oyuncularının tanıdık/popüler isimler olmamasının farklı bir dizi izlememizde etkisi büyük. Zaten tipe bak çay demle dedirten bir sürü oyuncu yok mu bu dizi de ;)
Senaryo; alışıldık polisiyelerden çok farklı - arka sokalar vs. -. Gerçeğn abartılmış versiyonu gibi görüyorum diziyi. Gerçeğin kırpılmış, makyajlanmış hali gibi değil.
TİPE BAK ÇAY DEMLE ;)
Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum