House vardı bir aralar :-)
Sezonun en baŞarili dİzİsİ anketİ
Collapse
X
-
Harbiden hayal ürünü !mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARKA sokak bilmem ,dede yadigari hayal ürünü diziyi tek geçerim...
Her şey var ,jurnal, aşk ,komedi ,trajedi...vs..vs...
Bu gece de SEZON FİNALİ VAR...
Hürrem TÜM SARAYI ELE GEÇİRİYOR..
Haydi hayırlısı...Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
TRT'nin dizileri genel itibarla kaliteli oluyor zatenaydos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertarihi bir dizi izleyecek olsam muhteşem yüzyıl'ı değil "bir zamanlar osmanlı-kıyam"ı seyrederim. rıza baba'yı da tek geçerim.Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
senaryo icabı mıdır nedir bilmem oyuncuların birbirlerine düşünmeden cevap verdikleri bir dizi . Tam dalgalıkaydos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertarihi bir dizi izleyecek olsam muhteşem yüzyıl'ı değil "bir zamanlar osmanlı-kıyam"ı seyrederim. rıza baba'yı da tek geçerim.Yiğit harpte, dost dertte, olgun adam hiddette belli olur.
Yorum
-
TRT1'e biraz önyargı vardı.Ama bu sezon başlayan seksenler ve leyla ile mecnun müthiş keyifli diziler.Müptelası olduk ailecek desem yeri var.firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTRT'nin dizileri genel itibarla kaliteli oluyor zaten
Yorum
-
Katılıyorum. Reklam sayıları/süreleri de daha az sanırımCobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTRT1'e biraz önyargı vardı.Ama bu sezon başlayan seksenler ve leyla ile mecnun müthiş keyifli diziler.Müptelası olduk ailecek desem yeri var.Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
Siz kanuniyi duymamışsınız herhal....firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHarbiden hayal ürünü !
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
-
bende behzatç denen dizinin tamamen ekrabnlardan kalkmasını isxtiyorum geçen sene çok övdüler diye bir bölümüne bakayım dedim. sadece 5 dakika seyredebildim o 5 dakikada da herhalde 15 küfür etmiştir.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Bence de ,lakin örnek kötü oluyorlar,ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende behzatç denen dizinin tamamen ekrabnlardan kalkmasını isxtiyorum geçen sene çok övdüler diye bir bölümüne bakayım dedim. sadece 5 dakika seyredebildim o 5 dakikada da herhalde 15 küfür etmiştir.
en takıldıgım nokta küfürden ziyade pavyon dan çıkınca zil zurna sarhoş araba kullanmaları.
sanırım kalkacak.Ne Bela-dır Bu Be-la,Gün-Be-Gün Artar Kederim.....
Yorum
Yorum