Cafe elit 2
Collapse
X
-

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde bulunan Çukurbağ Yarımadası’nda iki büyük parsel ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı. İmara açılan parsellerden biri iktidara yakın iş adamlarına, diğerinin üçte biri ise eski CHP lideri Deniz Baykal’a ait...
Yorum
-
-

Skandal!
Yanlış soruyu bile doğru bilmişler!
Yorum
-

Birde bu emniyet müdürü'nün
Din,İman,Allah,Vatan,Millet,Beka vb
Kitle uyuşturucu söylemler'le
Ülke'nin Maddi,Manevi,Milli tüm varlığını
Soyup yağmalayan
"ÜLKE MÜDÜRÜ" versiyonu var...
Emn. Müdürü'nü emniyet enseledi
Sıra, Millet'in Enseliyeceği
ÜLKE MÜDÜRÜ'nüde...
Yorum
-

Kayseri’de, terör örgütü YPG/PYD üyesi oldukları iddiasıyla tutuklu yargılanan Suriye uyruklu Muhammed ve Dıaaddin Khabbaz kardeşler, 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, geçen yıl 25 Ekim’de terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik düzenlediği operasyonda, Suriye'de terör örgütü bünyesinde silahlı eylemlere katıldığı iddia edilen Suriye uyruklu Muhammed ve Dıaaddin Khabbaz kardeşler, gözaltına alınarak tutuklandı.
Yorum
-
-
-

Türk Hava Yollar'ında 49 kişinin Akgül soyismiyle çalıştığını aktardı. Herdem şunları yazdı:
‘AKGÜL RÜZGARI’
"Geçen hafta THY İnsan Kaynakları Başkanı Ebubekir Akgül ile ilgili bir bölüm yazdım. Eksik yazmışım. Ebubekir Akgül, THY'nin ortağı olduğu koltuk şirketi TSİ ile birlikte aynı zamanda THY Spor Kulübü'nün de yönetim kurulu üyesiymiş. Ve bir detay daha...
‘BÜYÜK TESADÜF’
“THY'de 25 civarında Akgül soy isimli çalışan var. Bunların yarısı 2016 ve 2017 sonrasında işe alınanlar... Akrabasıdır demiyorum ama bu kadar Akgül soyisminin şirkette olması ve büyük bölümünün Ebubekir Akgül'ün İnsan Kaynakları Başkanı olduğu dönemde şirkete girmesi, benim dikkatimi çekti. Paylaşmak istedim."
25 AKGÜL DEĞİLMİŞ, 49 AKGÜL SOYİSİMLİ ÇALIŞAN
Akgül soyismiyle 25 kişinin çalıştığını yazan Herdem daha sonra bunu sosyal medya hesabından yaptığı düzeltti. Herdem çalışan sayısını yanlış yazdığını ve 49 kişi olduğunu belirtti.,
Yorum
-
-

Türk Hava Yollar'ında 49 kişinin Akgül soyismiyle çalıştığını aktardı. Herdem şunları yazdı:
‘AKGÜL RÜZGARI’
"Geçen hafta THY İnsan Kaynakları Başkanı Ebubekir Akgül ile ilgili bir bölüm yazdım. Eksik yazmışım. Ebubekir Akgül, THY'nin ortağı olduğu koltuk şirketi TSİ ile birlikte aynı zamanda THY Spor Kulübü'nün de yönetim kurulu üyesiymiş. Ve bir detay daha...
‘BÜYÜK TESADÜF’
“THY'de 25 civarında Akgül soy isimli çalışan var. Bunların yarısı 2016 ve 2017 sonrasında işe alınanlar... Akrabasıdır demiyorum ama bu kadar Akgül soyisminin şirkette olması ve büyük bölümünün Ebubekir Akgül'ün İnsan Kaynakları Başkanı olduğu dönemde şirkete girmesi, benim dikkatimi çekti. Paylaşmak istedim."
25 AKGÜL DEĞİLMİŞ, 49 AKGÜL SOYİSİMLİ ÇALIŞAN
Akgül soyismiyle 25 kişinin çalıştığını yazan Herdem daha sonra bunu sosyal medya hesabından yaptığı düzeltti. Herdem çalışan sayısını yanlış yazdığını ve 49 kişi olduğunu belirtti.,
http://sarizeybekhaber.com.tr/tesadu...POggywknZdXrLY
Yorum

Yorum