Cafe elit 2
Collapse
X
-
-

Engelli olmadığı halde engelli aylığı ve engelli evde bakım ödemesi alan toplam 442 bin 309 kişiye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 6,9 milyar lira usulsüz para aktarıldığı iddialarına karşı suç duyurusunda bulundu. HKP avukatları, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk hakkında, “Zimmet Suçu” ve “Resmi Belgede Sahtecilik Suçu” işlediği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Yorum
-

''Demek ki Doğu Perinçek, 'Öcalan çıkarılacak' diye boşa konuşmamış''
Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin aldığı bir karar ile 2024 yılında koşullu salıverilme hakkını elde edebileceğini yazdı.
Yorum
-

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Erdoğan'ın Fransa'ya yaptığı boykot çağrısıyla ilgili "İktidara yakın müteahhitlerin eşleri Hermes’leri, Chanel’leri, Dior’ları bir süreliğine dolabın dibine kaldırsınlar" diye yazdı.
Yorum
-
-
-

- Arınç, önce “Çukurambar’da hedeftim” şeklinde açıklamalar yapıyor basına...
Ancak dönemin MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu’na başka bir şey söyledi...
Hasan Hüseyin Türkoğlu, beni çok severdi, ben de kendisini. “Ben bunu Arınç ile konuşacağım” dedi. “Abi gerek yok, bu adam yılların siyasetçisi, yılların hukukçusu, bunun böyle olmadığını zaten biliyor. Polis de kendisine söylemiştir” dedim. Hayatım boyunca Arınç’ın caddesine girmedim bile.
Konuşmuş, bana anlattı. Arınç, “Biliyorum, bunun suikastla alakası yok. Ama açıklayamam, ben bundan siyaseten faydalanıyorum” diyor. Bunu bana 2011-2012’de anlattı.- Tabii ki şimdi Arınç çıkıp, size “Doğru değil” diye cevap verebilir.
Zira Hasan Hüseyin Türkoğlu da yaşamıyor...
Elbette. Ama Hasan Hüseyin Türkoğlu, Ahmet Takan’a verdiği röportajda bunu anlatmış zaten. Röportajı da sonradan gördüm, bana anlattıklarının aynısını söylemiş.
Yorum
-
-
-

Yorum