trend bittişinin kesin teyidi nerde.....97 de....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
paradigma ,nasıl ki spotta az yüklü alım yapınca hemen aşşa basıyor,sen satınca da yukarı alıyor burada da aynı hareket
aracı kurum kestiği parayı vermemekte direniyor,duruma göre vobu da bırakabilirimoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
üstad muhtemel saldırı noktalarımız neresi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep ne yazıyorum size ...poza girdiginiz yerde zarar olasılıgınız minimum seviyede olmalı....abuk sabuk saldırmayın....yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
longun bittim dedigi yerde long bekliyorum....şortum ise 102 de....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad muhtemel saldırı noktalarımız neresi...
Yorum
-
üstat longcular bittim diye size haber veriyor emme biz duymuyoruz...
benim graflarda p_60 göre 101 p_20 ye göre 102 şort için makul....
fikirleriniz her zaman bizim için çok değerli.. dikkate alıyoruz....
benim tahminim 102 ye kadar çıkmaz çıkarsada devamı gelir...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
önce bizi gömdüler....sıra avrupada....son abd olacak....bu bolon patlamıştır....abd yi gömerlerken bizi alacaklar....bu son feyk olcak....birşeyler geliyor agalar....sıkıntı geliyor....bunu zamanı gelince anlayacaksınız....borsalardaki bu rally boşyere yaşanmadı....
Yorum
-
selamlar agalar..
düşüş sert oldu.. bişiy anlamadık.. demekki Babo nun topiğini kapaması.. eksperin şortu boşa değilmiş... 104 üstü feyk oldu bu görüntüde... tekrar üzerine çıkıp devam etmezse şayet iş bitti denebilir... ancak buralardan veya az daha aşağıdan yukarı hareket beklerim... ancak vob da hareket imkanı pek yok benim için... hem izleyemediğimden hem de aralarda hareket etmek istemeyişimden.. bu arada düşüşün ilk adımında büyük oranda hisseleri çıktım... biraz kardan zarar oldu.. toplamda %5 civarı... artık net birşey göremeden hareket etmek istemem.. ancak ufak miktar tepki içün olur... ötesi şu durumda zor...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönce bizi gömdüler....sıra avrupada....son abd olacak....bu bolon patlamıştır....abd yi gömerlerken bizi alacaklar....bu son feyk olcak....birşeyler geliyor agalar....sıkıntı geliyor....bunu zamanı gelince anlayacaksınız....borsalardaki bu rally boşyere yaşanmadı....
zamansal analizde de 17 mayıs sonrasına dikkat diyor...
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
Yorum