Grgyo.e
DGGYO-Doğuş-Ge GMYO
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
25.07.2008 16:40:31
***DGGYO******YKGYO*** Dogus-Ge Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz; Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 16.05.2008 tarihli ozel durum aciklamasinda da belirtildigi uzere Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisselerinin muhtemel satisinin degerlendirilmesi ile ilgili gorusmelere baslamistir. ***DGGYO******YKGYO***
Yorum
-
Doğuş-Ge Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak Doğuş Holding tarafından yapılan açıklama: "16.01.2009 tarihinde Doğuş-Ge Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak 0.44 TL ortalama fiyatla 10.146adet alış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi içindeki payı yüzde 27.97229541 oranındadır." İMKB
Yorum
-
***DGGYO*** Dogus-Ge Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 12.03.2009 tarih 260 nolu Yonetim Kurulu Kararina istinaden; Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:IV No:41 sayili Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi olan Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkinda Teblig'in 7. maddesi hukmu kapsaminda sirketimizde Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi olusturulmasina birim yoneticili- gine Sermaye Piyasasi Faaliyetleri Ileri Duzey Lisansi ile Kurumsal Yonetim Derecelendirme Lisansina sahip Hukuk Musaviri Hasan Husnu Guzeloz'un atanmasina oybirligi ile karar verilmistir. ***DGGYO*** (12/03/2009 - 16:39:23)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***DGGYO*** DOGUS GYO'NIN 31/12/2008 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip
*** IBS HABER MERKEZI ***
(17/03/2009 - 09:00:29)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***DGGYO*** DOGUS GYO'NIN 31/12/2008 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip
(24/03/2009 - 09:00:27)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
(31/03/2009 - 09:00:33)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***DGGYO*** Dogus-Ge Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 2 Nisan 2009 tarih 263 sayili Yonetim Kurulu Karari geregi, 2009 yili Bagimsiz Denetleme Kurulusu olarak Akis Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Musavirlik A.S. (KPMG) secilmesine ve Genel Kurul'un onayina sunulmasina oy birligi ile karar verildi. ***DGGYO*** (02/04/2009 - 16:48:22)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***DGGYO*** Dogus Ge Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 03.04.2009 tarihli ve 264 nolu Yonetim Kurulu Toplanti- sinda alinan karar uyarinca, Sirketimiz portfoyunde yer alan, Istanbul, Levent, Nispetiye Mahallesi, Aytar Caddesi adresinde ve Parsel No: 27, Pafta No: 15, 20, Ada No: 3'de tapuya kayitli, 1 bod- rum 1 zemin kati ve 1normal kat ihtiva eden gayrimenkul, Taksim Kurumsal Gayrimenkul Degerleme ve Danismanlik A.S.'nin 18.03.2009 tarih ve DGYO 2009/1 sayili ekspertiz raporunda tespit edilen 3.860.000 TL+KDV'lik deger dikkate alinarak, bir butun halinde KDV dahil 4.700.000 TL pesin bedelle Nejla Isikhan'a satilmis olup, tapu tescil islemi tamamlanarak satis bedeli pesin olarak 06.04.2009 tarihinde tahsil edilmistir. Sirketimizin, alici Nejla Isikhan ile dogrudan veya dolayli olarak bir ilgisi bulunmamaktadir. ***DGGYO*** (06/04/2009 - 16:50:09)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
DGGYO- Doğuş-Ge GYO, Levent, Nispetiye Mahallesinde 3 katlı gayrimenkulünü ekspertiz değerinin üzerinde KDV dahil 4.700.000 TL peşin bedelle satmıştır.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-DOĞAN GAZETECİLİK
Doğan Gazetecilik A.Ş.’nin 10.04.2009 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
“Doğan Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu yukarıda belirtilen tarihte
Şirket Merkezinde toplanarak,
1. Kurulumuzun onayına sunulan ve ekte yer alan 2008 yılı
Faaliyet Raporu'nun kabulüne ve pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına,
2. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 10.12.2004 tarih ve 48/1588
sayılı Kararı ve SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri doğrultusunda
hazırlanan 2008 yılı Faaliyet Raporunda yer almak üzere Kurulumuzun
onayına sunulan ekli "Kurumsal Yönetim Uyum Raporu"nun kabulüne ve pay
sahiplerinin bilgisine sunulmasına,
3. Şirketimizin SPK'nun Seri:XI, No:29 Tebliği hükümleri
dahilinde ve Uluslararası Finansal Raporlama Standartları ile uyumlu
olarak hazırlanan sunum esasları SPK'nın 17.04.2008 tarih ve 11/467
sayılı Kararı uyarınca belirlenen bağımsız denetimden geçmiş,
01.01.2008-31.12.2008 hesap dönemine ait konsolide finansal
tablolarına göre "dönem vergi gideri" "ertelenmiş vergi geliri" ile
ana ortaklık dışı paylar birlikte dikkate alındığında, 753.288 TL
"Konsolide Net Dönem Zararı" oluştuğu anlaşıldığından, SPK'nın kar
dağıtımına ilişkin düzenlemeleri dahilinde, 2008 yılı hesap dönemine
ilişkin olarak herhangi bir kar dağıtımı yapılamayacağı hususunda pay
sahiplerimizin bilgilendirilmesine ve bu hususun Genel Kurul'un
onayına sunulmasına,
4. TTK ve VUK kapsamında tutulan mali kayıtlarımızda 11.692.240
TL dönem karı oluştuğunun tespitine, bu tutardan ödenecek kurumlar
vergisi düşüldükten ve kalan tutar üzerinden TTK'nın 466/1 maddesi
uyarınca "I.Tertip Yasal Yedek Akçe" ayrıldıktan sonra kalan tutardan
olan 10.631.535 TL'nin "olağanüstü yedek akçelere", 476.093 TL'nin ise
"özel yedeklere" aktarılması hususunun Genel Kurul'un onayına
sunulmasına,
oy birliği ile karar vermiştir."
Kar dağıtım tablosu ekte ve internet sitemizin “Şirketler”
bölümünde yayınlanmaktadır.
İMKB
(13/04/2009 - 07:37:38)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-DOĞUŞ GE GMYO
Doğuş GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 10.04.2009 tarihli
yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin 10.04.2009 tarihli ve 268 nolu Yönetim kurulu
toplantısında
Şirketimizin 2008 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul
Toplantısının 06 Mayıs 2009 tarihinde, saat 10:00’da ekli gündem
maddelerini görüşmek üzere Park Plaza, Eski Büyükdere Caddesi, No:14
Kat:19 Maslak-İstanbul adresinde toplanmasına karar verilmiştir.”
Genel Kurul toplantı gündemi ekte ve internet sitemizin
(www.imkb.gov.tr) “Günlük Bülten” bölümünde “Şirket Haberleri Ekleri”
başlığı altında yayınlanmaktadır.
İMKB
(13/04/2009 - 07:37:36)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
(14/04/2009 - 09:01:11)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum