Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
SİNPAŞ'TAN YENİ PROJE
Sinpaş GYO'nun Nisan'da satışına başlayacağı Aquacity2010'da metrekare fiyatları bin 900 ile 2 bin 250 TL arasında olacak. Daire alanlardan 50 kişi İKSV Siyah Lale üyeliğine hak kazanacak..
Sinpaş GYO, İstanbul Sarıgazi'de yeni bir projeye başlıyor. Aquacity2010 adındaki proje 56 bin 500 metrekare arazi üzerinde yapılacak. İlk etapta 495, ikinci etapta 620 konut olmak üzere toplam bin 115 konutun bulunacağı Aquacity2010' un ilk etap satışları Nisan ayında başlıyor. Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, Sarıgazi, Çekmeköy bölgesinde, Şile yolu aksında hayata geçirecekleri projede 495 konutluk birinci etabın satışlarına Nisan'da başlayacaklarını belirterek, ön talepleri toplumuya başladıklarını, 794 ön talep alındığını belirtti. Gacemer, 2008 yılında İstanbul Boğazı'nı Halkalı'ya taşıyan Bosphorus City projesinde 6 ayda bin 911 konut satarak rekor kırdıklarını hatırlatarak, "Bir başka temalı konut projemiz Aquacity2010' u '2010 Kültür Başkenti İstanbul' vizyonuyla geliştirdik. Bu projede su konseptini işleyerek yeni bir su medeniyeti yaratacağız" dedi.
BİN 900-2 BİN 250 TL
Projenin 7 ve 10 kat olarak Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından projelendirildiğini anlatan Gacemer, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerin bulunduğu projede metrekare fiyatlarının bin 900 ile 2 bin 250 TL arasında olacağını kaydetti. Gacemer, krize yönelik bir fiyat politikası oluşturduklarını vurgulayarak, projeden daire almak isteyenlere 60 ay vade ve 0.99 faiz oranıyla kredi imkânı sunacaklarını kaydetti. Gacemer, tüm evlerin özel peyzaj ile oluşturulan geniş bir iç bahçe içerisindeki göl manzarasına bakacağını söyledi.
SABAH
SİNPAŞ BOĞAZ'I HALKALI'YA KLONLADI, ÇEKMEKÖY'E 'SU KENTİ' KURACAK-SABAH Sinpaş GYO, İstanbul Sarıgazi'de yeni bir projeye başlıyor. Aquacity2010 adındaki proje 56 bin 500 metrekare arazi üzerinde yapılacak. İlk etapta 495, ikinci etapta 620 konut olmak üzere toplam bin 115 konutun bulunacağı Aquacity2010' un ilk etap satışları Nisan ayında başlıyor. Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, Sarıgazi, Çekmeköy bölgesinde, Şile yolu aksında hayata geçirecekleri projede 495 konutluk birinci etabın satışlarına Nisan'da başlayacaklarını belirterek, ön talepleri toplumuya başladıklarını, 794 ön talep alındığını belirtti. Gacemer, 2008 yılında İstanbul Boğazı'nı Halkalı'ya taşıyan Bosphorus City projesinde 6 ayda bin 911 konut satarak rekor kırdıklarını hatırlatarak, "Bir başka temalı konut projemiz Aquacity2010' u '2010 Kültür Başkenti İstanbul' vizyonuyla geliştirdik. Bu projede su konseptini işleyerek yeni bir su medeniyeti yaratacağız" dedi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Projenin 7 ve 10 kat olarak Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından projelendirildiğini anlatan Gacemer, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerin bulunduğu projede metrekare fiyatlarının bin 900 ile 2 bin 250 TL arasında olacağını kaydetti. Gacemer, krize yönelik bir fiyat politikası oluşturduklarını vurgulayarak, projeden daire almak isteyenlere 60 ay vade ve 0.99 faiz oranıyla kredi imkânı sunacaklarını kaydetti. Gacemer, tüm evlerin özel peyzaj ile oluşturulan geniş bir iç bahçe içerisindeki göl manzarasına bakacağını söyledi. Satışlara 1 aylık kampanya ile başlayacaklarını söyleyen Gacemer, ilk ay Aquacity2010'dan konut alanlar arasında kura ile belirlenecek 50 kişiye 5 bin TL değerindeki İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Siyah Lale üyeliği vereceklerini söyledi. Foreks Haber Merkezi
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
SİNPAŞ GYO, ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY'DEKİ AGUA CİTY 2010 PROJESİNDE BİR GÜNDE 100 KONUT SATTI-ZAMAN
Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Sinpaş GYO,
Ümraniye Çekmeköy'deki Agua City 2010 projesinde daha önce farklı
bölgelerde konut sahibi yaptığı müşterilerinden yoğun talep gördü.
Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Daire satışlarının nisan ayında
başlayacağı projede özel müşteri grubuna yapılan ön tanıtım sonucu bir
gün içinde 100 konut satıldı.
Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, uygun
ödeme koşulları sayesinde projenin bu sıkıntılı dönemde ev
sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar sunduğunu kaydetti.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti vizyonuyla geliştirdikleri
projenin satışlarına 1 Nisan'da başlayacaklarını belirten Çelik,
projeye ilginin yoğun olmasını beklediklerini kaydetti. Yeni su
medeniyeti misyonuyla yola çıkan Aqua City 2010 projesinde tüm evler
özel peyzaj ile oluşturulan geniş bir iç bahçe içerisinde göl
manzarasına bakıyor. Sinpaş İstanbul Boğazı'nın ve çevresindeki
yaşamın yorumlandığı Bosphorus City projesiyle, 6 ay gibi bir sürede
1911 konut satarak rekor kırmıştı. Şirketin, Lagün, Bosphorus City,
Ottomanors, Aquacity, Aquamanors gibi birçok projesi bulunuyor.
Foreks Haber Merkezi
(27/03/2009 - 09:33:37)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
***SNGYO*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 02.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 31.03.2009 tarihinde yapilan toplantisinda: 1. Sirketimizin 31.12.2008 tarihli mali tablolari ile 2008 Yili Faaliyet Raporu ve Kurumsal Yonetim Ilkeleri Uyum Raporu'nun onaylanmasina, 2. Ekte yer alan kar dagitim tablosunda belirtildigi uzere, 2008 yili hesap donemine ait Sermaye Piyasasi Mevzuati ve Uluslararasi Finansal Raporlama Standardi'na gore duzenlenmis mali tablolara gore olusan 19.619.052 TL donem karindan; a. 1.363.254 TL'nin birinci tertip yasal yedek akce olarak ayrilmasi, b. 8.000.000 TL'nin ortaklara birinci temettu olarak dagitilmasi, c. 9.000.000 TL'nin ortaklara ikinci temettu olarak dagitilmasi, d. 1.232.771 TL'nin ikinci tertip yasal yedek akce olarak ayrilmasi, e. Geri kalan 23.027 TL'nin olaganustu yedekler olarak ayrilmasi, f. Ayrica olaganustu yedekler hesabindan 2.176.431 TL'nin de ortaklara temettu olarak dagitilmasi, seklinde toplam 19.176.431 TL (pay basina 14 kurus, %14 oraninda) nakit kar dagitimi onerisinin 2008 yili donem sonuclarini gorusmek uzere toplanacak Genel Kurul'un onayina sunulmasina, 3. 2007 yili karindan SPK'nin Seri:IV, No:27 Tebligi'nin 5. maddesi uyarinca ozel yedege ayrilmis olan 12.709.829 TL'nin tamaminin 2008 yili icinde gerceklesmis olmasi nedeniyle 12.709.829 TL'si ozel yedeklerden ve 315.661 TL'si olaganustu yedeklerden karsilanmak suretiyle, Sirketin 136.974.510 TL olan cikarilmis sermayesinin toplam 13.025.490 TL (pay basina %9,5 oraninda bedelsiz) artirilarak 150.000.000 TL'ye cikartilmasinin 2008 yili donem sonuclarini gorusmek uzere toplanacak Genel Kurul'un onayina sunulmasina, 4. Ekte yer alan gundem maddelerini gorusmek ve gerekli kararlari almak uzere Sirketimiz ortaklarinin 20 Nisan 2009 Pazartesi gunu, saat 16:00'da, Sinpas Bosphorus City Projesi Satis Ofisi, Altinsehir, Istanbul Caddesi, Halkali, Kucukcekmece, Istanbul adresinde duzenlenecek Olagan Genel Kurul Toplantisi'na davet edilmelerine, oybirligiyle karar verilmistir." ***SNGYO*** (02/04/2009 - 09:48:43)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
***SNGYO******HABERIN DEVAMI*** Olagan gundem maddelerinin yanisira; 2007 yili karindan SPK'nin Seri:IV, No:27 Tebligi'nin 5. maddesi uyarinca ozel yedege ayrilmis olan 12.709.829 TL'nin tamaminin 2008 yili icinde gerceklesmis olmasi nedeniyle olaganustu yedeklere aktarilmasiyla ilgili Yonetim Kurulu onerisinin gorusulerek karara baglanmasi, Sirketin 136.974.510 TL olan cikarilmis sermayesinin tamami olaganustu yedeklerden karsilanmak suretiyle 13.025.490 TL artirilarak 150.000.000 TL'ye cikartilmasiyla ilgili Yonetim Kurulu onerisinin gorusulerek karara baglanmasi, Genel Kurul tarihinden once Sermaye Piyasasi Kurulu ile Sanayi ve Ticaret Bakanligi'ndan gerekli izinlerin alinmasi onkosulu ile ana sozlesmenin "Yoneticilere Iliskin Yasaklar" ile ilgili 21. maddesinin degisikliginin muzakeresi, hususlarinin da yer aldigi genel kurul toplanti gundemi ile kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***SNGYO*** (02/04/2009 - 09:48:45)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
***SNGYO*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.’nden gelen yazi: Sirketimizin devam eden projelerinde 01.01.2009-31.03.2009 doneminde gerceklesen konut on satis verileri asagidaki gibidir. Sirketimiz kis aylarinda mevsimsel etkilerden dolayi aktif bir pazarlama faaliyeti yurutmemistir. Mart ayinin son haftasinda Aquacity 2010 projesinde mevcut musteri portfoyumuz satis ofisimize davet edilerek satislara baslanmis olup, Nisan ayindan itibaren bahar donemi satis kampanyalarina baslanacaktir. 1 Ocak 2009 – 31 Mart 2009 Donemi On Satislar ve On Satis Iptalleri Proje/ Yeni Satis Adedi/Iptal Edilen Satis Adedi Lagun /3/13 Ottomanors/9/32 Bosphorus City/38/15 Aquacity 2010 / 132/0 Toplam/182/60 On satislarimiz, noterden duzenlenen satis vaadi sozlesmeleri seklinde yapilmaktadir. Musterilerden odeme planinda belirtilen pesinat kadar nakit, ileri tarihlerde yapacaklari odemeler icinse odeme planinda yer alan vade ve meblaglarda senetler alinmaktadir. Alinan senetler takip eden aylarda bankalar araciligiyla tahsil edilmektedir. Sirketimizin uyguladigi muhasebe standartlari ve politikalari cercevesinde on satislar nedeniyle musterilerden yapilan tahsilatlar konut teslimlerine kadar gecen sure boyunca bilancoda yukumlulukler arasinda alinan avanslar kalemi altinda takip edilmektedir. Diger yandan arsa ve uretim maliyetleri ise bu donemde bilancoda aktifler arasinda stoklar kalemi altinda takip edilmektedir. Konut teslimlerinin yapilmasi ile birlikte teslim edilen konutlarla ilgili satis geliri ve satislarin maliyeti tutarlari gelir tablosuna aktarilmakta ve projenin kari kar zarar hesaplarina yansitilmaktadir. ***SNGYO*** (08/04/2009 - 12:20:59)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
***SNGYO*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 08.04.2009 tarihinde yaptigi 01.01.2009-31.03.2009 doneminde gerceklesen konut on-satis verilerine iliskin ozel durum aciklamasinda belirtilen 182 adet "yeni satis" 01.01.2009-31.03.2009 doneminde yapilan yeni satislari, 60 adet "iptal edilen satis" ise satislari 2007-2009 yillarinda devam eden projelerde baslangictan itibaren yapilan toplam 2.599 adet on-satistan 01.01.2009-31.03.2009 donemi icerisinde iptal edilenleri gostermektedir. ***SNGYO*** (08/04/2009 - 16:28:08)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.: Sirketimizin devam eden projelerinde 01.01.2009-31.03.2009 doneminde gerceklesen konut on satis verileri asagidaki gibidir. Sirketimiz kis aylarinda mevsimsel etkilerden dolayi aktif bir pazarlama faaliyeti yurutmemistir. Mart ayinin son haftasinda Aquacity 2010 projesinde mevcut musteri portfoyumuz satis ofisimize davet edilerek satislara baslanmis olup, Nisan ayindan itibaren bahar donemi satis kampanyalarina baslanacaktir. 1 Ocak 2009 - 31 Mart 2009 Donemi On Satislar ve On Satis Iptalleri Proje/ Yeni Satis Adedi/Iptal Edilen Satis Adedi Lagun /3/13 Ottomanors/9/32 Bosphorus City/38/15 Aquacity 2010 / 132/0 Toplam/182/60 On satislarimiz, noterden duzenlenen satis vaadi sozlesmeleri seklinde yapilmaktadir. Musterilerden odeme planinda belirtilen pesinat kadar nakit, ileri tarihlerde yapacaklari odemeler icinse odeme planinda yer alan vade ve meblaglarda senetler alinmaktadir. Alinan senetler takip eden aylarda bankalar araciligiyla tahsil edilmektedir. Sirketimizin uyguladigi muhasebe standartlari ve politikalari cercevesinde on satislar nedeniyle musterilerden yapilan tahsilatlar konut teslimlerine kadar gecen sure boyunca bilancoda yukumlulukler arasinda alinan avanslar kalemi altinda takip edilmektedir. Diger yandan arsa ve uretim maliyetleri ise bu donemde bilancoda aktifler arasinda stoklar kalemi altinda takip edilmektedir. Konut teslimlerinin yapilmasi ile birlikte teslim edilen konutlarla ilgili satis geliri ve satislarin maliyeti tutarlari gelir tablosuna aktarilmakta ve projenin kari kar zarar hesaplarina yansitilmaktadir.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
SİNPAŞ'IN 2007-2009 YILLARINDA YAPTIĞI 2.599 ÖN SATIŞTAN 60 TANESİ KRİZ YÜZÜNDEN İPTAL EDİLDİ-REFERANS
Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2007-2009 yıllarında
yaptığı 2.599 ön satıştan 60 tanesi kriz yüzünden iptal edildi.
Müşterilerinin bir kısmının kriz yüzünden işlerinin bozulduğunu ve
konut sahibi olmaktan vazgeçtiğini belirten Sinpaş Gayrimenkul Yatırım
Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı Faruk Çelik, müşterilerinin artık karar
verirken daha fazla düşündüğüne dikkat çekti. Krizin etkisiyle yılın
ilk çeyreğinde ön satış iptallerinin yaşanmasını beklediklerini
kaydeden Çelik, "Bu durum her ne kadar beklentiler dahilinde olsa da
kriz yüzünden her zaman yüzde 3'te tuttuğumuz vazgeçme oranını yüzde
6'ya yükselttik" dedi. Krizin konut sektörünü doğrudan etkilediğini
belirten Çelik, "Krizle birlikte konut alanındaki arz ve talep
azalıyor. Sektörde marka olmuş şirketlerin arzlarında ise çok büyük
değişimler yaşanmıyor" dedi.
Referans Gazetesi'nin haberine göre Çelik, bu yılın ilk yarısı
için 700 ile 800 adet arasında konut satışı yapmayı, yıl sonuna kadar
da bu rakamı 2.000-2.200 arasına çekmeyi planladıklarını söyledi. Yıl
sonu ciro hedeflerinin ise 800 milyon TL civarında gerçekleşmesini
beklediklerini ifade eden Çelik, "Ocak-mart döneminde Lagün
projesinden 3, Ottomanors'tan 9, Bosphorus City'den 38 ve Aquacity'den
ise 132 adet yeni satış yaptık" dedi. Çelik, bu projeler arasında
Aquacity'den hiç ön satış iptali almadıklarını, en çok iptalin ise 32
adet ile Ottomanors Projesi'nde gerçekleştiğini söyledi. Kış aylarında
mevsimsel etkilerden dolayı aktif bir pazarlama faaliyeti
yürütmediklerine de dikkat çeken Çelik, "Mart ayının son haftasında
Aquacity 2010 projesinin satışlarına müşterilerimizi ofisimize davet
ederek yapmaya başladık. Nisan ayından itibaren bahar dönemi satış
kampanyalarına başlamayı planlıyoruz" diye konuştu. Sinpaş'ın 2007
yılında 18.5 milyon TL olan net kârı, 2008'de 19 milyon 619 bin TL
olarak gerçekleşti. Aktif büyüklüğü 1 milyar 134 milyon lira olan
şirketin özsermayesi 900.4 milyon lira, dönen varlıkları 1 milyar 54
milyon lira seviyesinde bulunuyor.
Foreks Haber Merkezi
(13/04/2009 - 07:39:40)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Sinpaş GYO'nun, Bursa'daki konut projelerini
''Bursa Modern'' markası altında birleştireceği bildirildi.
Sinpaş GYO Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,
Sinpaş GYO'nun, sadece konut üretmeyi değil, bulunduğu kente nitelikli yaşam
alanları katmayı ve kaliteli yaşam biçimleri sunmayı ilke edindiği belirtildi.
Şirketin, Bursa'da sosyal ve kültürel açıdan da Bursalılarla bütünleştiği
ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Sinpaş GYO, 2007 yılından beri Bursaspor Kulübünün sponsorluğu, 2008
yılında birincisini gerçekleştirdiği ve bu yıl ulusal platforma taşıdığı
'Ottomanors Bursa Off-Road Şampiyonası', Bursa Kalite Derneğinin düzenlediği
sempozyumlara ana sponsorluk gibi etkinliklerle desteğini sürdürüyor. Bu
paylaşımlarla Sinpaş, Bursa'da daha uzun süreli yatırım yapmak isteğini
vurgularken şehre yakışır büyüklükte ve kalitede bir proje yapabilmek için de
çalışmalarını devam ettiriyor. Ottomanors Mahallesi'nin ardından bu yıl da İpek
Yolu Mahallesi'ni satışa sunacak olan Sinpaş Bursa'daki yatırımını büyütüyor.''
Bursa Modern Projesi ve Ottomanors Mahallesi'nde yer alan örnek evlerin,
19 Nisan Pazar günü düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacağı bildirildi.
(17/04/2009 - 16:10:44)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
***SNGYO*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nin 20.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi 20 Nisan 2009 Pazartesi gunu saat 16:00'da Sinpas Bosphorus City Projesi Satis Ofisi, Altinsehir Istanbul Caddesi, Halkali, Kucukcekmece, Istanbul adresinde yapilmistir. Soz konusu toplantida, 1) 2008 yili bilanco ve kar/zarar hesaplari oy birligi ile kabul edilerek Yonetim Kurulu teklifi dogrultusunda 2008 yili 19.619.052 TL donem karindan a) 1.363.254 TL'nin birinci tertip yasal yedek akce olarak ayrilmasina, b) 8.000.000 TL'nin birinci temettu olarak dagitilmasina, c) 9.000.000 TL'nin ortaklara ikinci temettu olarak dagitilmasina, d) 1.232.771 TL'nin ikinci tertip yasal yedek akce olarak ayrilmasina, e) Geri kalan 23.027 TL'nin olaganustu yedekler olarak ayrilmasina, f) Ayrica Olaganustu Yedekler hesabindan 2.176.431 TL olmak uzere toplam 19.176.431 TL'nin ortaklara nakit temettu olarak dagitilmasina ve kar dagitim islemine 24 Nisan 2009 Cuma gunu baslanilmasina, 2) 2007 yili karindan SPK'nin Seri:IV, No:27 Tebligi'nin 5. maddesi uyarinca ozel yedege ayrilmis olan 12.709.829 TL'nin tamaminin 2008 yili icinde gerceklesmis olmasi nedeniyle 12.709.829 TL'si ozel yedeklerden ve 315.661 TL'si olaganustu yedeklerden karsilanmak suretiyle Sirketin 136.974.510 TL olan cikarilmis sermayesinin toplam 13.025.490 TL artirilarak 150.000.000 TL'ye cikartilmasina sermaye artirimi nedeniyle ihrac edilecek paylarin kayda alinmasi icin 2009 yili Mayis ayi sonuna kadar Sermaye Piyasasi Kurulu'na basvuruda bulunulmasina ve bedelsiz pay dagitiminin en gec 30.06.2009 tarihine kadar tamamlanmasina, 3) Yonetim Kurulu Uyeleri ile Denetci'nin 2008 yili calismalarindan dolayi ayri ayri ibra edilmelerine, 4) Yonetim Kurulu Uyeliklerine 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Avni Celik, Omer Faruk Celik, Ahmet Celik, Mehmet Celik ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VI, No:11 sayili tebligi'nin 18. maddesi cercevesinde bagimsiz uye olarak Ekrem Pakdemirli ve Osman Akyuz'un secilmelerine, 5) Denetci olarak 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Omer Ozturk'un secilmesine, 6) Yonetim Kurulu tarafindan bir yil icin secilen bagimsiz denetim kurulusu DRT Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S.'nin onaylanmasina, 7) Sirket Esas Sozlesmesinin "Yoneticilere Iliskin Yasaklar" baslikli 21. maddesinin degistirilmesine, 8) Yonetim Kurulu uyelerine sirketle muamele yapma, sirket konusuna giren isleri veya baskalari adina yapma ve bu tur isleri yapan sirketlerde ortak olabilme hususunda Turk Ticaret Kanunu'nun 334. ve 335. maddeleri kapsaminda izin verilmesine, oy birligiyle karar verilmistir. Genel Kurul Toplanti Tutanagi, Hazirun Cetveli ve Sirketimizin 2008 yili faaliyetlerine Iliskin Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda Yonetim Kurulunun teklifi dogrultusunda kabul edilen kar dagitim tablosu ektedir." Ana sozlesmenin eski ve yeni seklini de iceren Genel kurul toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir. ***SNGYO*** (21/04/2009 - 09:17:13)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum