VKBYO Vakıf B Tipi Y.O.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

VKBYO Vakıf B Tipi Y.O.

...............
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı
    slm size sorum şu olacak VKFYT ben 2,13 den aldım % 50 bedelli sermaye arttırımı yapacak olan hisse sorum 1 tahmini kaç ytl ye bölüneecek sorum 2 bedelli yi kaç ytl alacağız ( mesela dün BEKO 1,30 dan işlem görüyorken %100 bedelli sermaye artırımı yapmasınna rağmen fiyat fazla inmedi 1,30 dan 1,25 indi nasıl oluyor bu bedelli sermaye arttırımları borsa fiyatı nasıl hesaplanıyor lütfen yardımcı olun derya BUNU HESAPLANMASI NASIL OLUYO
    mesajınız buraya alınmıştır...

Yorum

• Dragon
      Bağımlı
      • 09 Haziran 2007
      • 941

sn.derya aşağıda verdiğim linkten kendiniz hesaplıya bilirsiniz.
      2.sorunuz için elinizde kaç lot var bilmiyorum,%50 bölüneceği için 100 lota 50 lot verilecek 50 lotu almak için 50YTL yatırmanız gerekiyor.

Sermaye Arttırımı Hesaplamaları
      Yeni Fiyat ?
      Bedelli sermaye arttırımına katılım

Not.hisse bölünmeden birgün önceki fiyattan hesaplanır.Beko 1.32 den bölündü ve 1.18 den işleme başladı.Bol kazançlar.
      Ben ben değilim,Sen olmayınca
      Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

***vkfyt*** Vakif Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s.`nden Gelen Yazi:
        Sirketimiz Yonetim Kurulunun 05.02.2008 Tarih Ve 7 Nolu Karari Ile Spk`nun
        Seri: V No: 60 Sayili `bireysel Ve Kurumsal Portfoylerin Performans Sunumuna,
        Performansa Dayali Ucretlendirme Ve Siralama Faaliyetlerine Iliskin Esaslar
        Hakkinda Teblig` Geregi Performans Kiyaslamasinda Kullanilacak Karsilastirma
        Olcutleri Ile Yatirim Stratejisi Gorusulerek Asagidaki Sekilde Degistirilmesine
        Karar Verilmistir. Karsilastirma Olcutu / Yatirim Stratejisi Bant Araligi % 30
        Imkb Ulusal 100 Endeksi / % 25-% 55 Hisse Senedi % 50 Kyd 182 Gunluk Dibs
        Endeksi / % 30-% 60 Devlet Ic Borclanma Senetleri % 20 Kyd Net O/n Repo Endeksi
        / % 15-% 45 Ters Repo-bpp ***vkfyt***|

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 728x582
          1.5 aylık takasına baktığımzda ilk 6 da ki 5 kurum takasını arttırmış durumda.şirkette ilgili olumsuz durumlardan biri 3 aylık da bilançonun kötü gelmiş olması.2008/3 AYLIK NET ZARARI 2,258,885 YTL. Bu ne kadar hissenin durumunu bunu zaman belirleyecek.

NOT: YUKARIDAKİ BİLGİLER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

hocam emeğinize sağlık teşekkür edrim.

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

Sn. Simurg,

Emek ve zamanınızı esirgemeden;

* Haftalık, günlük, saatlik grafiklerle örneklenen,

* Farklı teknik göstergeler, hareketli ortalamalar, hacim ve takas verilerinin kullanıldığı,

* Dip ve zirveler ile destek ve dirençlerin belirtildiği,

* Geçmiş ve geleceğin bir arada yansıtıldığı kapsamlı bir çalışma yapmışsınız.

Paylaşımınız için teşekkür ediyor; başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn. Simurg,

Emek ve zamanınızı esirgemeden;

* Haftalık, günlük, saatlik grafiklerle örneklenen,

* Farklı teknik göstergeler, hareketli ortalamalar, hacim ve takas verilerinin kullanıldığı,

* Dip ve zirveler ile destek ve dirençlerin belirtildiği,

* Geçmiş ve geleceğin bir arada yansıtıldığı kapsamlı bir çalışma yapmışsınız.

Paylaşımınız için teşekkür ediyor; başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
                Teşekkür ederin sn penguen. Size de kolay gelsin.Saygılar.

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

Yorum

• MAGGGMA
                    ...................
                    • 12 Haziran 2007
                    • 1375

Bende vardı bir çalışma diyorumNe dersin olurmu bir dönüş...

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bende vardı bir çalışma diyorumNe dersin olurmu bir dönüş...
                      0.99 desteği üzerinde tutunsun bakarız analizlerine. Şimdilik uzak durulmalı, hacimleri izleyelim bakalım...

Yorum

• demirci
                        Bağımlı
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 1182

12.08.2008

***VKFYT*** VAKIF YAT. ORT.'NIN 08/08/2008 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

PORTFÖY DEĞERİ : 14.449.127,50
                        TOPLAM DEĞER : 14.408.452,99
                        BİRİM PAY DEĞERİ : 1,9211

Yorum

• emrahb
                          Yeni üye
                          • 06 Eylül 2008
                          • 1

MERHABA, çok düşük gördüğüm bu kağıdı 1,20 seviyelerinden aldım, kağıdın dibi neresi, arada hareketlenmeler oluyor ama hızlı bir yükseliş bekleyen varmı?

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

***VKFYT*** Vakif Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.'nin 18.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "T.C. Basbakanlik Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 17.03.2009 tarih, B.02.1.SPK.0.15/229 sayili yazisi ile Sirketimiz Esas Sozlesme tadil metninin incelenmis oldugu ve Kurul'ca son hali verilerek onaylandigi bildirilmistir. Sirket ana sozlesme tadil metninin eski sekli ve Kurul'ca onaylanmis yeni sekli ekte sunulmustur." Sirket Ana Sozlesme tadil metni eski sekli ve Kurul'ca onaylanmis yeni sekli Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***VKFYT*** (18/03/2009 - 15:16:26)
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

***VKFYT*** Vakif Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizce Subat 2009 donemine ait ihtirazi kayitla odenen BSMV vergi tutarinin iadesi icin Istanbul 3. Vergi Mahkemesinde 2009/729 E. sayili dosyasi ile 24.03.2009 tarihinde dava acilmistir. ***VKFYT*** (24/03/2009 - 09:31:59)
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                              X

Debug Information