ATLAS Atlas Y.O.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • demirci
    Bağımlı
    • 15 Mayıs 2008
    • 1182

14.08.2008

***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Haziran 2008 donemine ait ihtirazi kayitla odenen Banka Muamele Vergisi tutarimizin iadesi icin Istanbul 4. Vergi Mahkemesinde 14.08.2008 tarihinde 2008/2846 Esas No ile dava acilmistir. ***ATLAS***

Yorum

• PEHLİVAN
      Çalışkan
      • 13 Şubat 2009
      • 1138

*atlas Yo'nun Vergi Dairesine Sunduğu 12 Aylik Dönem Zarari 4.277.532 Tl

(17/02/2009 - 07:34:19)

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulunun Seri:IV, No: 41 sayili tebilginin 7. maddesi kapsaminda Pay Sahipleri ile Iliskiler Birimi yoneticisi olarak Sirketimiz Muhasebe Sorumlusu Murat Akalp'in ve ayni tebligin 8. maddesinde belirtilen ortakligin Sermaye Piyasasi Mevzuatindan kaynaklanan yukumluluklerinin yerine getirilmesinde ve Kurumsal Yonetim uygulamalarinda koordinasyonu saglamak amaciyla Can Disli'nin atanmasina karar verilmistir. Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi Iletisim Bilgileri: Tel: 0212 344 12 89 Faks: 0212 344 12 86 E Posta: info@atlasyo.com.tr Kurumsal Yonetim Uygulamalari Koordinasyon Sorumlusu Iletisim Bilgileri: Tel: 0212 344 12 89 Faks: 0212 344 12 86 E Posta: info@atlasyo.com.tr ***ATLAS*** (19/03/2009 - 16:04:12)
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

***ATLAS*** ATLAS YAT. ORT.'NIN 20/03/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 3.173.287,24
          TOPLAM DEGER : 3.317.816,58
          BIRIM PAY DEGERI : 0,9667

Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip

*** IBS HABER MERKEZI ***
          (24/03/2009 - 09:00:35)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

***ATLAS*** ATLAS YAT. ORT.'NIN 27/03/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 2.878.454,05
            TOPLAM DEGER : 3.222.343,88
            BIRIM PAY DEGERI : 0,9389

(31/03/2009 - 09:01:31)

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S.’nden gelen yazi: Subat 2009 donemine ait ihtirazi kayitla odenen Banka Muamele Vergisi tutarimizin iadesi icin Istanbul 11. Vergi Mahkemesinde 13.04.2009 tarihinde 2009/1251 Esas No ile dava acilmistir. ***ATLAS*** (14/04/2009 - 08:50:42)

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

***ATLAS*** ATLAS YAT. ORT.'NIN 10/04/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 2.963.092,86
                TOPLAM DEGER : 3.280.233,90
                BIRIM PAY DEGERI : 0,9558

(14/04/2009 - 09:01:09)

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

***ATLAS*** ATLAS YAT. ORT.'NIN 17/04/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 3.028.141,73
                  TOPLAM DEGER : 3.290.783,31
                  BIRIM PAY DEGERI : 0,9589

(21/04/2009 - 08:59:17)

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Konu: Imza sirkuleri. 20 Nisan 2009 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu Toplantisinda; Daha once yururlukte bulunan sirkulerin iptal edilerek; 1) Yonetim Kurulu Baskani Anil Erk Yilmaz'in, Yonetim Kurulu Baskan Vekili Fatma Karagozlu'nun, Yonetim Kurulu Uyesi Ozgur Devrim Yilmaz'in, Yonetim Kurulu Uyesi ve Genel Mudur Alpay Altay'in ve Muhasebe Sorumlusu Ali Demirkaya'nin imzaya yetkili kilinmasina, 2) Imza Yetkililerinin Sirket unvanini belirten yazi altina atacak- lari cift imza ile birlikte mustereken sirketi temsil ve ilzama oybirligiyle karar verilmistir. ***ATSYO*** (21/04/2009 - 13:31:40)

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-ATLAS MENKUL YO

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 27.04.2009
                      tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                      “Yönetim Kurulunun 27.04.2009 tarih ve 90 sayılı toplantısında
                      1. Yönetim Kurulumuz tarafından alınan 04.05.2007 tarihli 057
                      numaralı karar ile Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında Türk Ticaret
                      Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde
                      belirlenerek Genel Kurulun tasvibine sunulmuş olan ve 2006 yılı Olağan
                      Genel Kurulu’nda onaylanmış olan 2006 ve izleyen yıllara ilişkin kar
                      dağıtım politikasının, koşullar değişmediğinden gözden geçirilmeksizin
                      ortaklarımızın bilgisine sunulmasına,
                      2. Nilgün Polat Gevrek 27.04.2009 tarihi itibariyle Yönetim
                      Kurulu üyeliğinden istifa etmiş olduğundan istifasının kabulü ile
                      Nilgün Polat Gevrek’ten boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Fatma Öztürk
                      Gümüşsu’nun seçilmesine, Yönetim Kurulumuz tarafından seçilen Fatma
                      Öztürk Gümüşsu’nun Yönetim Kurulu üyeliğinin Genel Kurul’un onayına
                      sunulmasına,
                      3. Nilgün Polat Gevrek 27.04.2009 tarihi itibariyle Denetim
                      Sorumlu Komite üyeliğinden istifa etmiş olduğundan istifasının kabulü
                      ile Nilgün Polat Gevrek’ten boşalan Denetim Sorumlu Komite üyeliğine
                      Fatma Öztürk Gümüşsu’nun seçilmesine,
                      4. Şirketimizin 2008 yılı faaliyetleri sonucu oluşan 4.277.466
                      TL’lik dönem zararının, geçmiş yıllar karlarında bulunan 2.085.207
                      TL’den mahsup edilerek kalan 2.192.259 TL’nin geçmiş yıllar zararları
                      hesabına kaydedilmesine, bu teklifin Olağan Genel Kurul Toplantısında
                      ortakların onayına sunulmasına,
                      5. Şirketimizin 2008 yılı faaliyetleri sonucunda vergi sonrası
                      dağıtılacak dönem karı kalmadığından kar payı dağıtılmamasına ve bu
                      teklifin yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların
                      onayına sunulmasına,
                      6. Şirket ortaklarının aşağıda yer alan gündem maddelerini
                      görüşmek üzere 15 Mayıs 2009 tarihinde Cuma günü saat 10:00’da Şirket
                      Merkezi olan, Büyükdere Caddesi, No:171 Metro City, A Blok, Kat:7, 1.
                      Levent, İstanbul adresinde Olağan Genel Kurul Toplantısına
                      çağrılmasına, karar verilmiştir.”
                      Olağan gündem maddelerinin yanısıra
                      • Ana Sözleşmenin 11. maddesinde yapılacak değişikliğin Genel
                      Kurul’un tasvibine sunulması hususunu da içeren Genel Kurul toplantı
                      gündemi ile vekaletname örneği ekte ve internet sitemizin
                      (www.imkb.gov.tr) “Günlük Bülten” bölümünde “Şirket Haberleri Ekleri”
                      başlığı altında yayınlanmaktadır.
                      Ana sözleşme tadil tasarısı ekte yayınlanmaktadır.

İMKB

(28/04/2009 - 07:35:06)

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

***ATLAS***METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi )

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
                        Özet Bilgi : Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Hisse Alım Bildirimi Hk.

Piyasa yapıcısı olduğumuz Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir.

İşlem Tarihi İşlem Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Tutarı (TL)
                        29/12/2011 Alım 250.00 355,00
                        29/12/2011 Satım 250.00 357,50

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

***ATLAS***METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi )

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
                          Özet Bilgi : Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Hisse Alım Bildirimi Hk.

Piyasa yapıcısı olduğumuz Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir.

İşlem Tarihi İşlem Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Tutarı (TL)
                          06/01/2012 Alım 250.00 297,50
                          06/01/2012 Satım 0.00 0.00

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• bcomez
                            Yeni üye
                            • 08 Aralık 2009
                            • 5

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

***ATLAS***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
                              Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından gönderilen açıklama ekte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
                              Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
                                Master
                                • 28 Temmuz 2008
                                • 4807

***ATLAS***ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu )

Adres Büyükdere Cad. No:171 Metrocity A Blok K:17 1.Levent/Şişli/İSTANBUL
                                Telefon 212 - 3441289
                                Faks 212 - 3441286
                                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 3441289
                                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 3441286
                                Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet
                                Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                                Özet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavan Artırım Başvuru Sermaye Piyasası Kurulu Onay Tarihi Bildirim

İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
                                SPK Başvuru Sonucu Onay
                                SPK Onay Tarihi 18.02.2013
                                Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 10.000.000,00
                                Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 30.000.000,00
                                Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi 31.12.2017
                                Hedeflenen Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 30.000.000,00

IMKB

Yorum

Working...
                                X

Debug Information