............
ISYAT İş Yatırım Ortaklığı
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
-
02/07/2007 08:00
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.?nin 29.06.2007 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
"Konu: Sermaye Piyasası Kurulu?nun Seri:VIII, No: 39 sayılı
Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 29.06.2007 tarih, 109 sayılı
toplantısında aşağıdaki kararlar almıştır.
Denetçilerden, Meltem Ayhan?ın istifasının onaylanmasına, istifa
nedeni ile boşalan Denetçiliğe, diğer Denetçi Erdal Bayrak tarafından,
Ufuk Özkan?ın atanması hususunun onaylanmasına, Şirketimiz Yönetim
Kurulu Üyesi Aslı Zerrin Hancı?nın istifası dolayısıyla birinci derece
imza yetkisinin kaldırılmasına, boşalan Yönetim KuruluÜyeliğine adı
geçenin görev süresi sonuna kadar ve Türk Ticaret Kanunu?nun 351.
Maddesi gereğince toplanacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere
aday gösterilmiş bulunan Meltem Ayhan?ın seçilmesine ve kendisine
Şirketimiz adına birinci derece imza yetkisi tanınmasına, Sermaye
Piyasası Kurulu?nun 05.04.2007 tarihli kararı doğrultusunda Genel
Müdürlükçe hazırlanan İç Kontrol Yönetmeliğinin kabul edimesine, iç
kontrolden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Meltem Ayhan?ın
atanmasına, ilgili yönetmeliğin 2 Temmuz 2007 tarihi itibariyle
yürürlüğe girmesine, oybirliği ile karar verildi."
İMKB
bakalım bu yeniler de zarar ettirmeyi becerebileceklermi?
Yorum
-
199, 03.07.2007 10:25:21, Tskb Yat. Ort.`nin 29 Haziran 2007 Tarihli Portfoy Deger Tablosu
29 Haziran 2007 Tarihli Portfoy Deger Tablosu (ytl)
Tskb Yat. Ort.
Menkul Kiymetin Turu (%):
Hisse Senedi: 43.50%
Borclanma Senetleri: 22.95%
Diger: 33.56%
Portfoy Degeri : 20,176,698.19
Toplam Deger : 20,922,825.22
Birim Pay Degeri : 1.162379
Yorum
-

bu gün ilk yarım saatte tek kalemde aldılar 1 700 000 küsür lotu, sabahtan beri kim aldı diye arıyordum sonunda buldum, saklanamayacak kadar büyüktü, hehehehe.....;)
bu yatırım finansman kimin di acaba, vardır bir bildiği, o kadar yo nun içinde gel sen zarar edeni al...
Yorum
-
ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu gün ilk yarım saatte tek kalemde aldılar 1 700 000 küsür lotu, sabahtan beri kim aldı diye arıyordum sonunda buldum, saklanamayacak kadar büyüktü, hehehehe.....;)
bu yatırım finansman kimin di acaba, vardır bir bildiği, o kadar yo nun içinde gel sen zarar edeni al...
Yatırım finans da TSKB nin miş kendileri topluyor anlaşılan
Yorum
-
***tskyo******tskb*** Tskb Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s.
'nden Gelen Yazi: 05.07.2007 Tarihinde Tskb Yatirim Ortakligi A.s. Hisse
Senetleri Ile Ilgili Olarak 0,72 Ytl Fiyattan 1.797.760 Adet Alis Islemi
Gerceklestirilmistir. ***tskyo******tskb***
Yorum
-
2 haftadır haflık al verenler listemizdeydi, gerçekten bugün iyi gitti, devamı gelecektir...ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeniz Yatırım ve işyatırım baya aktifler ama hangisinin tüm kademelere alış yazdıgını anlayamadım, gecen seneki fiata geldik...
Yorum
-
Ben bu lanet kagıdı uzun zamandır takip ediyorum, kagıdın bugün itibari ile pirim pay değeri 1,18 dir, kagıt iki sene evvel yaptıgı süpekülatif hareketinden sonra hak ettiği çukura girdi saplandı, kagıdın sahibi belli değil, bir ortalık o...su, iş den tutunda tskb den anadolu hayattan onların iştiraklerinden herkeste bir kolu var, iki sene boyunca bu kagıdın üst üste iki tavan çektiğini görmedim, gün içerisinde aldıgını devamlı geri veriyor, haaa diyeceksiniz ki bu kağıdın bir sahibi var o zaman, değil yok yok.... bir haltı yok.Bir kaç tane fon bir kademeye oynayıp durur, süpekülatif hareketinde bayagı bir malı yıkmışlar ky ya.Uzun zamandır ilk defa kar açıkladı altı aylıkta, normal sıg bir iki kademelik hareketlerinden uzak günlük üç beş kademe yapıyorlar bu günlerde, sanmayın ki bir halt olacak, olmaz, oldurmazlar...
Bu kagıt klasik yo lar gibi hisse pay birim değerinin %30-%40 altında işlem görmeye devam edecektir, ne zamana kadar? ta ki biri ayının biri çıkıp ky nin elindeki kagıtları bu gün ki gibi hareketlerle toplayıp malı kökü ile birlikte götürene kadar,
haaaaa sonrasıda malum benim gibi 1 ytl üzerinde maliyetlenip senelerce bekleyecek enayilere yık malı.... Üzgünüm artık o enayilerin de bir kulagının arkası kaldı öpülmedik, siz üzülmeyin ama yeni gelen çok nasılsa....
Yorum
-
Tskb Yat. Ort.`nin 14 Eylul 2007 Tarihli Portfoy Deger Tablosu
18.09.2007 09:52:43, Tskb Yat. Ort.`nin 14 Eylul 2007 Tarihli Portfoy Deger Tablosu
14 Eylul 2007 Tarihli Portfoy Deger Tablosu (ytl)
Tskb Yat. Ort.
Menkul Kiymetin Turu (%):
Hisse Senedi: 42.75%
Borclanma Senetleri: 21.94%
Diger: 35.31%
Portfoy Degeri : 20,787,164.49
Toplam Deger : 21,013,809.83
Birim Pay Degeri : 1.167434
Yorum
-
TSKYO son kapanışını 0.02 YTL Artışla 0.75 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 84 üstünde gerçekleşti.
Son bir yıldır kuvvetli boğa piyasası etkisinde olduğu görülen hisse senedi, 0.61 seviyesinden başlatıığı çıkışını istikrarlı şekilde sürdürüyor. Olumlu beklentilerin sürdüğü hisse, direnç noktalarında satışla karşılaşmaması nedeniyle son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde yapti.
3 günlük ortalama işlem hacminde, 5 günlük ortalama işlem hacmine oranla ortaya çıkan artış kısa vadeli yükseliş trendini destekliyor. İlk direnç noktası 0.78 seviyesinde. İşlem hacmindeki artışın sürmesi şartıyla direncin geçilmesi durumunda pozisyonlar artırılabilir.Kar satışlarının gelmesi durumunda ilk destek noktası 0.72 İkinci direnç noktası 0.85 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.63 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 73.84 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandın üst çizgisinin yüzde 36.02 altında oluştu.
Stochastic göstergesi son olarak 41.00 gün önce Sat sinyali vermişti.
Yorum
Yorum