.............
OYAYO Oyak Y.O.
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
***OYAYO*** Oyak Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Merkezinde 17.03.2009 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu toplantisinda asagidaki karar alinmistir. Gundem: Pay Sahipleri ile Iliskiler Birimi kurulmasi ve sorumlusunun atanmasi konusu gorusuldu. Karar: Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkindaki Seri: IV, No: 41 sayili Tebligin Pay Sahipleri ile Iliskiler Birimi baslikli 7. maddesi kapsaminda Pay sahiplerine iliskin kayitlarin saglikli, guvenli ve guncel olarak tutulmasini saglamak, Sirket ile ilgili kamuya aciklanmamis gizli ve ticari sir niteligindeki bilgiler haric olmak uzere, pay sahiplerinin sirket ile ilgili yazili bilgi taleplerini yanitlamak, Genel Kurul toplantisinin yururlukteki mevzuata esas sozlesmeye ve diger sirket ici duzenlemelere uygun olarak yapilmasini saglamak, Genel Kurul toplantisinda, pay sahiplerinin yararlanabilecegi dokumanlari hazirlamak, Oylama sonuclarinin kaydinin tutulmasini ve sonuclarla ilgili raporlarin pay sahiplerine yollanmasini saglamak, Mevzuat ve sirketin bilgilendirme politikasi dahil kamuyu aydinlatma ile ilgili her turlu hususu gozetmek ve izlemek, gorevlerini yerine getirmek uzere Pay Sahipleri ile Iliskiler Birimi kurulmasi ve Pay Sahipleri ile Iliskiler sorumlusu olarak sirketimiz Mudur Yardimcisi Canan Ozgur'un gorevlendirilmesine oybirligi ile karar verilmistir. Canan Ozgur Iletisim Bilgileri: Tel: 0212 319 14 01 Faks: 0212 351 91 63 e mail: canan.ozgur@oyakyatirimortakligi.com.tr ***OYAYO*** (17/03/2009 - 16:49:58)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** Oyak Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Aciklanacak ozel durum: Sirketimiz merkezinde 19.03.2009 tr.de yapilan yonetim kurulu toplantisinda asagidaki karar alinmistir. Gundem: Sirketin Sermaye Piyasasi Mevzuatina Uyum Kapasitesinin Guclendirilmesi amaciyla bir personel gorevlendirilmesi konusu gorusuldu. Karar: Sermaye Piyasasi Kurulu'nun, Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkindaki Seri: IV No: 41 sayili Teblig'in "Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi baslikli 8. maddesi kapsaminda; Sermaye Piyasasi Mevzuatindan kaynaklanan yukumluluklerinin yerine getirilmesi ve kurumsal yonetim uygulamalarinda koordinasyonu saglamaktan sorumlu olmak uzere Semaye Piyasasi Faaliyetleri Ileri Duzey Lisansi'na sahip Ilkay Civilek'in gorevlendirilmesine oybirligi ile karar verilmistir Ilkay Civelek Iletisim Bilgileri: Tel: 0 212 319 13 50 Faks: 0 212 351 91 63 e-mail: Ilkay.civelek@oyakyatirimortakligi.com.tr ***OYAYO*** (19/03/2009 - 16:41:14)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** OYAK YAT. ORT.'NIN 20/03/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 8.192.694,32
TOPLAM DEGER : 8.299.513,30
BIRIM PAY DEGERI : 0,8300
Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip
*** IBS HABER MERKEZI ***
(24/03/2009 - 09:01:09)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** Oyak Yatirim Ortakligi A.S.'nin 25.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz Merkez'inde 25.03.2009 tarihinde yapilan 2008 Yili Olagan Genel Kurul'unda; Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Kaydi Sermaye Piyasasi Araclari ve Bunlara Iliskin Haklarin Kaydi Islemleri Hakkindaki IV/28 Tebligi geregi Merkezi Kayit Kurulusu A.S.'den alinan Genel Kurul Blokaj Raporu ile Yatirimci Genel Kurul Blokaj Formlarinin karsilastirilmasi ve Hazirun cetvelinin tetkikinde sirketin toplam 10.000.000 TL sermayesine tekabul eden 10.000.000 adet hissesinden 1.768.792 adedinin asaleten 1 adet hissenin ise vekaleten olmak uzere toplam 1.768.793 adet hissenin toplantida temsil edildiginin bu nedenle gerek kanun ve gerekse anasozlesmede ongurulen asgari toplanti nisabi olan toplam 2.500.000 adet hissenin mevcut olmadiginin anlasilmasi uzerine toplanti nisabi saglanamadigindan toplanti sirket yonetim kurulunun belirleyecegi ileri bir tarihe ertelenmistir." Tehir tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***OYAYO*** (25/03/2009 - 15:43:48)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
OYAYO*** OYAK YAT. ORT.'NIN 27/03/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 8.537.105,95
TOPLAM DEGER : 8.500.811,02
BIRIM PAY DEGERI : 0,8501
Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip
*** IBS HABER MERKEZI ***
(31/03/2009 - 09:00:53)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-OYAK YO
Oyak Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 30.03.2009 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
“Şirketimiz Merkezi’nde 30.03.2009 tarihinde yapılan Yönetim
Kurulu’nda Genel Kurul Toplantı Tarihi ve Gündemi görüşüldü.
Şirketimizin 25.03.2008 Çarşamba günü yapılması gereken ancak Türk
Ticaret Kanunun 372. maddesinde belirtilen nisap sağlanamadığından
yapılamayan 2008 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul
Toplantısı, 22 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 14:00’de aşağıda
belirtilen aynı gündem maddelerini görüşmek üzere Akatlar Ebulula
Caddesi, F2, C Blok, Kat:1, 34335 Levent, Beşiktaş, İstanbul adresinde
toplanmasına oybirliği ile karar verildi.”
Olağan gündem maddelerinin yanısıra,
• Sermaye Piyasası Kurulu’nun IV/27 Seri No’lu Sermaye Piyasası
Kanununa Tabi Olan Halka Açık Anonim Ortaklıkların Temettü ve Temettü
Avansı Dağıtımında Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğ hükümleri
gereğince 2008 yılı faaliyetleri sonucunda dağıtılabilir kar
oluşmaması sebebiyle kar payı dağıtılmaması hususundaki Yönetim Kurulu
Önergesinin görüşülmesi ve karara bağlanması hususunu da içeren Genel
Kurul toplantı gündemi ekte ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr)
“Günlük Bülten” bölümünde “Şirket Haberleri Ekleri” başlığı altında
yayınlanmaktadır.
İMKB
(31/03/2009 - 07:32:57)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** OYAK YAT. ORT.'NIN 17/04/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU PORTFÖY DEGERI : 8.815.147,99
TOPLAM DEGER : 8.997.862,29
BIRIM PAY DEGERI : 0,8998
Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip
*** IBS HABER MERKEZI ***
(21/04/2009 - 09:00:07)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** Oyak Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "22.04.2009 tarihinde yapilan 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi yapilmistir. Asagidaki kararlar alinmistir: Turk Ticaret Kanunu, Vergi Usul Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun XI/29 Seri no'lu Sermaye Piyasasinda Finansal Raporlamaya Iliskin Esaslar Hakkinda Teblig IV/27 Seri No'lu Sermaye Piyasasi Kanununa Tabi olan Halka Acik Anonim Ortakliklarin Temettu ve Temettu Avansi Dagitiminda Uyulacak Esaslar Hakkinda Teblig hukumleri ve Sirket Ana Sozlesmesi uyarinca, hazirlanan Mali Tablo ve Raporlara gore 2008 yili faaliyetleri neticesinde 2.614.619.-TL net donem zarari olustugundan, 2008 faaliyet donemine iliskin olarak dagitilacak kar olmadigi hususu tespit edildi. Kar olusmamasi sebebiyle onerge dogrultusunda kar payi dagitilmamasi hususu Baskan tarafindan oya sunuldu, sozkonusu onerge oybirligi ile kabul edildi. Gorev sureleri dolan Yonetim Kurulu Uyeliklerine bir sonraki olagan Genel Kurul Toplantisi'na kadar gorev yapmak uzere Dr. Ali Caner Oner; Ayse Meltem Agci; Iskender Ergun Senturk; Mustafa Tayfun Oral; Nafis Yurdal Yalman'in secilmelerine, Denetim Kurulu uyeliklerine bir sonraki Olagan Genel Kurul Toplantisina kadar gorev yapmak uzere Salih Yazgan ile Semih Koc'un secilmelerine, Verilen onerge geregi Sermaye Piyasasi Kurulu'nca yayinlanan Sermaye Piyasasinda Bagimsiz Dis Denetim hakkindaki Yonetmeliginin 14. maddesi uyarinca Sirketin Mali Tablo ve Raporlarinin denetlenmesini teminen Bagimsiz Dis Denetleme Kurulusu olan Guney Bagimsiz Denetim ve Serbest muhasebeci Mali Musavirlik A.S. (A Member Firm of Ernst & Young Global Limited) ile bir yillik sozlesme imzalanmasina oybirligi ile karar verildi. 2008 Yili Olagan Genel Kurul Toplanti Tutanagi ve Hazirun Cetveli ekte sunulmustur. " Genel Kurul Toplanti Tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***OYAYO*** (22/04/2009 - 16:46:47)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** Oyak Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirket merkezinde 27.04.2009 tr.de yapilan yonetim kurulunda asagidaki kararlar alinmistir. Sirketin 22.04.2009 tarihinde yapilan genel kurul toplantisinda alinan kararlarin tescil ve ilani ile yonetim kurulu uyelerinin sirketi temsil ve ilzami hakkinda. 1) Sirketin 22.04.2009 tarihinde yapilan genel kurul toplantisinda alinan kararlarin Istanbul Ticaret Sicili Memurlugunda tescil ve Turkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilani konusunda Sirket genel mudurlugu yetkili kilinmistir. 2) 22.04.2009 tarihinde yapilan genel kurulda yonetim kurulu uyelik- lerine Dr. Ali Caner Oner; Ayse Meltem Agci; Iskender Ergun Senturk; Mustafa Tayfun Oral ve Nafis Yurdal Yalman; denetim kurulu uyeliklerine Salih Yazgan ve Semih Koc secilmislerdir. Yonetim kurulu uyeleri kendi aralarinda yaptiklari gorev bolumu sonucunda Dr. Ali Caner Oner'in yonetim kurulu baskani, Ayse Meltem Agci'nin baskan yardimcisi olarak gorev yapmasina oy birligi ile karar verildi. 3) Yonetim kurulu uyeleri birinci derece imzaya yetkili olmak uzere Sirketin asagidaki sartlarda temsil ve ilzam edilmesine Yonetim kurulu uyelerinin, birinci derece imzaya yetkili olarak herhangi ikisinin mustereken veya yonetim kurulu uyelerinden biri ile genel mudurun mustereken sirket kasesi altina atacaklari imza ile sirketi temsil ve ilzam etmelerine, oy birligi ile karar verildi. ***OYAYO*** (28/04/2009 - 08:48:15)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OYAYO*** Oyak Yatririm Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirket merkezinde 30.04.2009 tr.de yapilan yonetim kurulunda asagida ki kararlar alinmistir. Sermaye Piyasasi Kurulu'nun VIII/54 Seri: Nolu Tebligi, Sermaye Piyasasi Mevzuati ve Sermaye Piyasasi Kurulu kararlari dogrultusunda hazirlanarak Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasinda takip edilecek yontem ve uyulacak esaslari tespit eden Sirketimiz bilgilendirme politikasinin kabul edilerek sirketimizin web sayfasinda yayinlanmasina ve yapilacak ilk genel kurulda ortaklarin bilgisine sunulmasina, Sirket imza sirkulerinde, sirketi temsil ve ilzama yetkili kilinmis tum yetkili kisilerin ozel durum aciklamalarini yapmakla sorumlu kisiler olarak tespit edilmesine, sozkonusu kisilerin yetkilerinde yapilacak degisikliklerin Borsa ve Sermaye Piyasasi Kurulu'na bildirilmesine, oy birligi ile karar verilmistir. ***OYAYO*** (30/04/2009 - 16:23:46)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum

Yorum