PEGYO Pera GMYO
Collapse
X
-
Hiç sorma!! Mehmet Kutman kaşıntısı bastı.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGece gece grafiğede başlamışsın hayırdır

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Beni götürmüştü birara ama şuan bayağı ucuz sanki.Birde başlayamadıkları yatırımlar var,bizimi kekliyorlar nedir...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç sorma!! Mehmet Kutman kaşıntısı bastı.

Yorum
-
-
Sağolasın,ellerine sağlık.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hareketlendirelim mi biraz hisseyi sayın çakalım.
Ama biraz daha zamanı var gibi.
Tetikteyim.
Giderken atlayım diyorum da burun üstü çakılmak ta var burada.
ANZ'den sonra bir de Kutman ellesin bizi.
Yorum
-
ANZ'ın pixellence'larına virüs bulaşmış ondan gitmiyormuş. Kilitlemiş sistemi.:36_1_13:ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın,ellerine sağlık.
Tetikteyim.
Giderken atlayım diyorum da burun üstü çakılmak ta var burada.
ANZ'den sonra bir de Kutman ellesin bizi.

Benim düşüşten yana falza korkum yok. Ama bu kadar hareket falan, bedelli oldu. Parayı aldılar. Şimdi yataya girerse o kötü olur. Bekletir yıllarca. Belki de 1,1 üzeri binmek gerekir trene. Hareketlendiğini gördükten sonra.
Yorum
-
Sayın çakalım dediğimi yaparım. Elimden birşey kaçmaz.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hareketlendirelim mi biraz hisseyi sayın çakalım.
Ama biraz daha zamanı var gibi.
Global oyuncu idi. Yapı ve İş yüklü miktarda mal çıktı. Çıkacağı da pek mal kalmadı.
Dünkü kararsız teknik göstergeler bugün düzelmeye başladı.
Ee hadi o zaman, uçalım bulutlara be yaaa.:36_6_3:
Yorum
-
Tepişmeler bittiğinde haber ver.İnekten süt sağacağız derken ezilmeyelim altında.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın çakalım dediğimi yaparım. Elimden birşey kaçmaz.:36_1_13:
Global oyuncu idi. Yapı ve İş yüklü miktarda mal çıktı. Çıkacağı da pek mal kalmadı.
Dünkü kararsız teknik göstergeler bugün düzelmeye başladı.
Ee hadi o zaman, uçalım bulutlara be yaaa.:36_6_3:
Bugünkü işlem hacmi de gösterdi ki birileri başında nöbette.
Artık biri de benim.
Köfte çıkarmam lazım buradan.
Yorum
-
Elbet yerimiz herkes için var. Ama sigara içmek yok ona göre. Yasssak.:36_1_13:can81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat hocam uçmak için arka 4lüde bizede ter varmı?
Yorum
-

Başka bir açıdan PEGYO. Patronumusss hissede bugün söz sahibiyim dedi. Hisseyi hareketlendirdi. Piste girdi. Frenleri denedi. Motorları tam gaz yaptı. Ama bu sadece bir deneme kalkıştan önce olması şart.
Yorum
-
patronus gaza bastı malı bıraktı buzda geri kaydı,kalkış noktasındaki takoz az geldi üstünden atladı,baktı aşağısı uçurum yük çok, burda biraz daha mal bırakalım dedi,ilk destek takozunda bıraktığını geri yükledi...
amma velakin bu sadece günlük stratejiden ibaretti..
hisse 1.00 üstünde tutularak bedelliyi cebe koydular,bir kaç gündür de 1.00 civarında beklettiler, şimdi herkes yukarı hareket bekliyordu ki tam tersi oldu,
herkesin beklediği harekette patron tam tersini yaparak malı verdi,müşteri varken vermesi de doğal dı...
Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum

Yorum