Ayrıldaaa geeeelllllllllll
NUGYO Nurol GMYO
Collapse
X
-
son düzlüğe girdik burdan vermezse aşağı bugün 6,80 üstü kapattıkmıydı yakarıızzzzzz bu gezegeniiiiipool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıldaaa geeeelllllllllll
Yorum
-
Teknik falan hikayeymiş dimi abi,önemli olan psikolojiyi sağlam tutup beklemekpool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay be 16 ay sonra tavan....

Bir ay önce satsa idik şimdiki psikoloji kalmazdı düz gidiodukk
Yorum
-
dayıcım nerelerdesin senyadayii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknik falan hikayeymiş dimi abi,önemli olan psikolojiyi sağlam tutup beklemek

Yorum
-
ben sattım namıssızı 60'dan 20 gün önce falan garan aldım, 58 den bayram öncesi pazartesi tekrar girdim yoksa şimcih kalpten giderdim..dayii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknik falan hikayeymiş dimi abi,önemli olan psikolojiyi sağlam tutup beklemek

Yorum
-
direkten dönmüssün gerçektenpool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sattım namıssızı 60'dan 20 gün önce falan garan aldım, 58 den bayram öncesi pazartesi tekrar girdim yoksa şimcih kalpten giderdim..
wowww son hareket süperidi 6.2 ye çek 30 saniyede hacimli 6.3 hareketler peh bi gözell,noluya bana essah dayı gibi konuşmaya başlıyorum heralde
Yorum
-
Heç sorma 50 lota göz dikdi 28'e yazmışdım 50 lot haber gelmezse harçlık çıksın bugünlük diye yazmamla yutması bir oldu..dayii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdirekten dönmüssün gerçekten
wowww son hareket süperidi 6.2 ye çek 30 saniyede hacimli 6.3 hareketler peh bi gözell,noluya bana essah dayı gibi konuşmaya başlıyorum heralde

Yorum
-
sen rahat duramıcan gibi abii,kalk bilgisayarın basından bi dolaş gell bence abi yidirme paraları musayaapool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHeç sorma 50 lota göz dikdi 28'e yazmışdım 50 lot haber gelmezse harçlık çıksın bugünlük diye yazmamla yutması bir oldu..

Yorum
-
ne yalan söyliyim ben hala güvenmiyom bunu daha önce çok yaptı inşallah yanılırım emme 2.seans 6.14 ün altına sararsa 5.90 da uyanır...dayii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen rahat duramıcan gibi abii,kalk bilgisayarın basından bi dolaş gell bence abi yidirme paraları musayaa

Yorum
-
Yarını düşünüyorum ben şuandan itibaren kıyamet kopacak gibi bu haftapool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yalan söyliyim ben hala güvenmiyom bunu daha önce çok yaptı inşallah yanılırım emme 2.seans 6.14 ün altına sararsa 5.90 da uyanır...
,ikinci seans buralardan dönmesin yeter...
Yorum
-
Yarın açılışta biraz yüksel,sonra %2-%3 civarı düş en sonda tavan yap emi musoşumdayii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarını düşünüyorum ben şuandan itibaren kıyamet kopacak gibi bu hafta
,ikinci seans buralardan dönmesin yeter...
Yorum
Yorum