5.54'de değmeden yükselmesini bekliyorum ani bi atak ile 6 üstüne atmalı 6.90 üstü bizi uçurur ancak.. :(
NUGYO Nurol GMYO
Collapse
X
-
Haklısın ama gidecekleri yerler farklı,taş gibi hisse aselsan ama oda katladı kendin!!!pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAl işde aselsan cüzzi miktarla girince keyfide çıkmıyor
Biz keyfi bitirdik zaten bu hissede,bundan başkada çare göremiyorum ben...
Yorum
-
Ben biliyorum kağıdımı senin karakterinin .............................pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.54' den döndün döndün valla satarım seni taban olursun vay ben duymadım vay ben bilmedim daha sonra olmasın.. psikolojik manyaan oldum amk ( açık mert korkusuz ) nugyo yatırımcısı doldu etraf.

Yorum
-
Prof. olduk hepimiz sayesinde nurol alanında tubitağa proje yollucam iyi ödenek alırımpool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen biliyorum kağıdımı senin karakterinin .............................
Yorum
-
Abi iki üç gün bakmadım görmeyeli daha bi agresifleşmişsin;pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLan neyin malını çıkıyosun ellinden daha nereye inicen aldatmadığın temelci teknikçi kalmadı dalgamı geçiyon kafamı yapıyon ty ne ayaksın len sen..
easy big brother
)
Yorum
-
yok yok gerçekten bugün çok adice düşürdüler son saniyeler,resmen kasten yaptıkları belli ...pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLa yine yaptın yapacağını ver milletin elline 58'den topla 42'den
la ty şirkete kazandırdığın paranın haddi hesabı yok bu dünyada keyif senin keyfin
Aldığın belalarında öbür dünyanında sefasını çekersin artık
Yorum
Yorum