Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sirketimizin 17.04.2009 tarihinde 8,16 olarak belirlenmis olan kurumsal yonetim derecelendirme notu 16.04.2010 itibariyle 82,66 (8.27 )olarak guncellenmistir.
Saha a.s., y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi a.s`nin kurumsal yonetim ilkelerine verdigi onem, bunu surekli ve dinamik bir surec olarak yurutmekteki isteklilik ve bu dogrultuda son derecelendirme notunun tahsis edilmesinden bu yana gecen oniki aylik sure icinde gerceklestirmis oldugu iyilestirmeler goz onune alinarak mevcut derecelendirme notunu revize etmistir.
Spk`nin konuya iliskin ilke karari cevresinde nihai derecelendirme notu dort alt kategorinin farkli
sekilde agirliklandirilmasi ile belirlenmistir. Bu kapsamda, kurumsal yonetim derecelendirme
notumuzun ana basliklar itibariyle dagilimi asagida verilmektedir.
Ana basliklar agirlik not
pay sahipleri %25 86,68
kamuyu aydinlatma ve seffaflik %35 89,83
menfaat sahipleri %15 71,75
yonetim kurulu %25 75,15
toplam 82,66
saha tarafindan yayinlanan kurumsal yonetim derecelendirme raporunun bir kopyasi
sirketimizin OpenDNS internet adresinde yayinlanacaktir.
Sirketimizin 17.04.2009 tarihinde 8,16 olarak belirlenmis olan kurumsal yonetim derecelendirme notu 16.04.2010 itibariyle 82,66 (8.27 )olarak guncellenmistir.
Saha a.s., y ve y gayrimenkul yatirim ortakligi a.s`nin kurumsal yonetim ilkelerine verdigi onem, bunu surekli ve dinamik bir surec olarak yurutmekteki isteklilik ve bu dogrultuda son derecelendirme notunun tahsis edilmesinden bu yana gecen oniki aylik sure icinde gerceklestirmis oldugu iyilestirmeler goz onune alinarak mevcut derecelendirme notunu revize etmistir.
Spk`nin konuya iliskin ilke karari cevresinde nihai derecelendirme notu dort alt kategorinin farkli
sekilde agirliklandirilmasi ile belirlenmistir. Bu kapsamda, kurumsal yonetim derecelendirme
notumuzun ana basliklar itibariyle dagilimi asagida verilmektedir.
Ana basliklar agirlik not
pay sahipleri %25 86,68
kamuyu aydinlatma ve seffaflik %35 89,83
menfaat sahipleri %15 71,75
yonetim kurulu %25 75,15
toplam 82,66
saha tarafindan yayinlanan kurumsal yonetim derecelendirme raporunun bir kopyasi
sirketimizin www.yygyo.com internet adresinde yayinlanacaktir.
***YGYO***YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : YILANLI AYAZMA YOLU YEŞİL PLAZA NO.15/12 TOPKAPI-İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : 0212 7093745 -02127090909
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 7093745 -02127090909
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Ana sözleşme tadili
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
22.12.2011 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında
1.) Şirket Ana Sözleşmenin "Sermaye ve Hisse Senetleri" başlıklı 6. Maddesinin tadili ile halen 400.000.000,00TL olan kayıtlı sermaye tavanının 1.000.000.000,00 TL'ye çıkarılmasına ve Geçici Madde 1'in iptal edilerek kaldırılmasına
2.) Sözkonusu Ana Sözleşme tadili ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda gerekli işlemlerin başlatılmasına, karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı sermaye tavanını
yükseltmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.
SPK Haftalık Bülteninde yer alan ilana göre, şirket 400 milyon
TL olan kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar TL'ye yükseltecek.
***YGYO***YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : YILANLI AYAZMA YOLU YEŞİL PLAZA NO.15/12 TOPKAPI-İSTANBUL
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 7093745 -02127090909
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Irak'ta yatırım yapılması amacıyla görüşmeler ve takip için yetkilendirme
AÇIKLAMA:
04.01.2012 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda, Irak'ta yatırım yapılması konusunda Şirketimiz adına gerekli görüşmeleri ve takibi yapabilmek adına Sayın Murat Özen Yetkilendirilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
***YGYO***YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) )
Ortaklığın Adresi : YILANLI AYAZMA YOLU YEŞİL PLAZA NO.15/12 TOPKAPI-
Orjinal Açıklamanın Tarihi : 22.12.2011
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Ana sözleşme tadili
AÇIKLAMA:
22.12.2011 tarihli özel durum açıklamamızda duyurduğumuz kayıtlı sermaye tavan artırımına ilişkin ana sözleşme tadili ile ilgili olarak
(1) "Sermaye ve Hisse Senetleri" başlıklı 6'ncı maddede tavan artırımına ilişkin tadil yanında, operasyonel anlamda kolaylıklar sağlaması nedeniyle 1 payın nominal değerinin 1 Kr'tan 1 TL'ye artırılması yönünde tadil yapılmasına,
(2) Henüz kaydileşmemiş hisse senetlerinin varlığı nedeniyle, Gecici Madde 1 in iptal edilmeyerek anılan maddede güncelleme yapılmasına,
yönetim kurulumuzun 09.01.2012 tarihli toplantısında karar verilmiştir.Söz konusu tadiller ile ilgili olarak ortakların herhangi bir hak kaybı söz konusu değildir.
***YGYO***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Kamil Engin Yeşil tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.
Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Tablo Başlığı
Yorum