YGYO - Yeşil GMYO

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

***YGYO***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Kamil Engin Yeşil tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
    Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

***YGYO***YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : YILANLI AYAZMA YOLU YEŞİL PLAZA NO.15/12 TOPKAPI-
      Telefon ve Faks No. : 0212 7093745 -0212 3530909
      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 7093745 -0212 3530909
      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
      Özet Bilgi : Olağandışı miktar ve fiyat hareketlerine neden olacak henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur.

AÇIKLAMA:
      Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
      Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı "Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği"nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz yoktur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***YGYO***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
        Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Kamil Engin Yeşil tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
        Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***YGYO***YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : YILANLI AYAZMA YOLU YEŞİL PLAZA NO.15/12 TOPKAPI
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 7093745 -0212 3530909
          Özet Bilgi : Borova İnşaat Sözleşmesi'nin feshi

AÇIKLAMA:
          30.01.2012 tarihli yönetim kurulu toplantımızda
          Borova Yapı Endüstrisi A.Ş ile Şirketimizin devraldığı Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama A.Ş. arasında 12.10.2010 tarihinde akdedilmiş olan INNOVİA PROJESİ İNŞAAT İŞLERİ SÖZLEŞMESİ'nin- mezkur sözleşmenin 41.2 maddesi uyarınca Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yönetiminin ve ayrıca sermaye yapısının değişmesi nedenleri ile- feshedilmesine, İşbu fesih sebebiyle Şirketimiz portföyünde yer alan Innovia 3 Projesi'nin inşaat işlerini geciktirmeden gerçekleştirmek üzere Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş. ile ivedilikle aynı şartlarda sözleşmenin akdedilmesine, karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

Özet Bilgi : Ekspertiz Firmasının belirlenmesi

AÇIKLAMA:
            30.01.2012 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında , Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 39 maddesi uyarınca Portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlığın değerlemesi için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile çalışılmasına ve portföyümüze o yıl içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için de değerleme hizmetinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.ile Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ.' den alınmasına karar verilmiştir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

Özet Bilgi : Innovia 1. ve 2. Etap Değerleme Raporu

AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VI, No:11 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, . 23 Ocak 2013 Tarihli Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı İnnovia Projesiasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

***YGYO***YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )

Adres YILANLI AYAZMA YOLU YEŞİL PLAZA NO.15/12 TOPKAPI-İSTANBUL
                Telefon 212 - 7093745
                Faks 212 - 3530909
                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 7093745
                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 3530909
                Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet
                Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                Özet Bilgi 26.03.2013 Tarihinde Yapılan Genel Kurul Toplantı Sonucu

EK AÇIKLAMALAR:
                26.03.2013 Tarihinde Yapılan Genel Kurul Toplantı belgeleri
                Olağan Genel Kurul Zaptı,
                2012 Yılı Kar Dağıtım Teklifi,
                Esas Sözleşme Tadil Metni,
                İç Yönerge,
                Hazır Bulunanlar Listesi ( Hazirun Listesi ) ekte sunulmaktadır.

Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Evet

Genel Kurul Türü Olağan
                Tarihi ve Saati 26.03.2013 11:30
                Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2012
                Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2012
                Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
                Alınan Kararlar MADDE 1 : Gündemin 1.Maddesi uyarınca Olağan Genel Kurul'un yönetimi ile görevli Toplantı Baskanlığının seçimine geçildi.Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Fehim teklifi ile Toplantı Başkanlığı'na Işık Gökkaya oy toplama memurluğu için Yavuz Koray Lekesiz, katiplik için Aslı cağlayan Pekiyi aday gösterildi oybirliği ile seçilmelerine karar verildi
                MADDE 2 : Genel Kurul tutanaklannın imzalanması için Toplantı Baskanlığına yetki verilmesine oybirligi ile karar verildi
                MADDE 3 : Yönetim kurulu üyesi Hasan Fehim üçışıkk'ın önergesiyle 2012 faaiiyet raporunun toplantıdan 21 gun önce şirket merkezinde ortaktaklarımızın incelemesine hazır bulundurulmus, internet sitesinde yayınlanmış olması nedeniyle zaman kazanılması açısından Faaliyet Raporunun okunmuş sayılması ve müzakerelere geçilmesi oya sunuldu,oybirliği ile kabul edildi
                MADDE 4 :2012 yılı hesap dönemine ait Denetçi Raporu okundu ve müzakare edildi
                MADDE 5 :2012 yılı hesap dönemine ait Finansal Tablolar okundu ve müzakere edildi.Yapılan oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi
                MADDE 6 : Yonetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi
                MADDE 7 : Sermaye Piyasasi Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, şirket'in Kar Dağıtım Politikası Bilgilendirme Politikası, şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticilerin Ücretlendirilmelerine İliskin Politikası hakkında bilgi verildi
                MADDE 8 : 2012 yılı faaliyetleri sonucu oluşan 15.030.749 TL kar'ın, mevzuat kapsamında dağıtılabilir net kara ulaşabilmek adına öncelikle 33.972.927,16 TL geçmiş yıl zararlarından düşülmesi gerekliliği nedeni ile kar dağıitımı yapılamamasına ilişkin Yönetim Kurulu teklifi neticesinde yapılan oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi
                MADDE 9: TTK Madde 363 uyarınca yıl içerisinde Yönetim Kurulu üyeliklerinde meydana gelen değişiklik oylamaya sunuldu, oy birliği ile kabul edildi
                MADDE 10:Şirket Yönetim Kuruluna 3 yıl görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyeleri hakkında bilgi verildi ve seçimi oylamaya sunularak, oybirliği ile kabul edildi
                MADDE 11:Yönetim Kurulu Üyeleri ücretlerinin belirlenmesi oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi
                MADDE 12: Denetim Sorumlu Komitenin görüşü alınarak bağımsız dış denetimiçin 1 yıl süre ile Engin Bağımsız Denetim Serbest Muhasebecilik oylamaya suularak oy birliği ile kabul edildi
                MADDE 13:Genel Kurul İç yönergesi okundu tutanağa eklenip oylamaya sunuldu oy birliğiyle kabul edildi
                MADDE 14:Şirket tarafından 3.kişiler lehine verilmiş ticari olmayan teminat, rehin veya ipotek bulunmadıgı ve elde edilen gelir veya menfaatler olmadığı hakkında genel kurula bilgi verildi
                MADDE 15:Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde,2012 yılı içerisinde ilişkili taraflarla yapılan işlemler hakkında genel kurula bilgi verildi
                MADDE 16:Şirket Ana Sözleşmesinin 1, 3, 4, 5, 6, 7.4 , 7.5, 7.6?8, 8.1, 8.2, 8.3, 9, 10, 12, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 22, 27, 28 ve 29'uncu maddelerinin tadili tadilinin gorörüşülmesi neticesinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun 22.03.2013 ve 12233903-330-99-270/2906 sapyılı izin yazısı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 19. Ticaret Müdürlüğü'nün 25.03.2013 tarih ve 2146 sayılı izin yazısı doğrultusunda maddelerin ekte yer alan şekilde değiştirilmelerine oy birliği ile karar verildi
                MADDE 17: Bagış ve Yardımlara ilişkin Politika kapsamında şirketin 2012 yılı içerisinde yapilan toplam 54.200 TL bagış hakkında Genel Kurula bilgi sunulmuştur. Bağış ve Yardımlara ilişkin Politikada 2013 yılı için yapılacak bağışların üst sınırı olarak belirlenen 150.000 TL yapılan oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi
                MADDE 18:Yönetim Kurulu uyelerine TTK'nun 395. ve 396. maddeleri uyarınca gerekli izin verilmesi Genel Kurulun onayına sunuldu ve uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.
                MADDE 19:SPK Kurumsal Yönetim ilkeleri'nin 1.3.7. maddesinde yer alan işlemler hakkında yapılan bilgilendirme doğrltusunda gerekli izin verilmesi Genel Kurulun onayına sunuldu ve uygunluğuna oy birliği ile karr verildi
                MADDE 20: Dilek ve temenniler
                Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

IMKB

Yorum

Working...
                X

Debug Information