AGYO-Atakule GMYO

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Wrangler
    KOCA TRAKYALI
    • 11 Ağustos 2009
    • 131

Atakule gyo'nun %51 hisselerinin blok satisi revize teklif uzerine yeniden degerlendirilecek - kap aciklamasi

sirketten kamuyu aydinlatma platformu (kap) araciligiyla yapilan aciklamada
    soyle denildi:
    " bilindigi uzere; sirketimiz ortaklarindan turkiye vakiflar bankasi t.a.o. Memur
    ve hizmetlileri emekli ve saglik yardim sandigi vakfi, vakifbank personeli ozel
    sosyal guvenlik hizmetleri vakfi ve vakif sistem pazarlama yazilim servis
    guvenlik temizlik ticaret ve sanayi a.s.'nin sirketimizde sahip olduklari
    toplam %51 oranindaki cogunluk hisselerinin blok satis sureci, yatirimcilardan
    alinan tekliflerle ilgili yapilan gorusmelerde olumlu bir sonuca varilamamasi
    uzerine 25.08.2009 tarihinde sonlandirilmis ve kamuya aciklama yapilmisti.

Surecin iptal edilmesini muteakip bu gorusmelere katilan yatirimcilardan biri,
    sonlandirilan surecte danisman firma olarak gorevlendirilmis olan efg istanbul
    menkul degerler a.s. Araciligi ile cogunluk hissedarlarimiza resmi ve baglayici
    revize teklifini gondererek, hissedarlarinin uygun gormesi halinde, gorusmelere
    yeniden baslamak istedigini beyan etmistir.

Turkiye vakiflar bankasi t.a.o. Memur ve hizmetlileri emekli ve saglik yardim
    sandigi vakfi ve vakifbank personeli ozel sosyal guvenlik hizmetleri vakfi
    yonetim kurullari en kisa surede konuyu degerlendirmek uzere toplanacaktir.
    Konu ile ilgili gelismeler hakkinda mevzuat dogrultusunda kamuoyu
    bilgilendirilecektir."
    -matriks-

Yorum

• jakhall01
      Çalışkan
      • 18 Aralık 2008
      • 893

(tekrar) kap : Atakule gayrimenkul yatirim ortakligi a.s. / agyo [] ozel durum aciklamasi (guncelleme) 09.04.2010 18

kap : Atakule gayrimenkul yatirim ortakligi a.s. / agyo [] ozel durum aciklamasi (guncelleme) 09.04.2010 18:52:41

ozel durum aciklamasi (guncelleme)
      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Farabi sokak no:27/1-2 a.ayranci ankara
      telefon ve faks no. : (312) 468 99 51 - (312) 468 99 55
      ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (312) 468 99 51 - (312) 468 99 55
      orjinal aciklamanin tarihi : 23.03.2010
      yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
      ozet bilgi : Gayrimenkul aliminin gerceklesmesi hk.

---------------------------------------------------------------------------------------------
      aciklanacak ozel durum/durumlar:

23.03.2010 tarihinde kamuoyuna duyurulan;

sirketimiz yonetim kurulunun 23.03.2010 tarihli toplantisinda; t. Vakiflar bankasi t.a.o. Memur ve hizmetlileri emekli ve saglik yardim sandigi vakfindan, bedeli tapu devir isleminde odenmek uzere, 870.000 tl (y/sekizyuzyetmisbintl) bedelle, satin alinmasina karar verilen ankara ili, cankaya ilcesi, guven mah. Farabi sok. No:27 adresinde yer alan gayrimenkulun alim islemi, bedeli tapu devrinde odenmek suretiyle bu gun (09.04.2010) gerceklesmistir.

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
      ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***AGYO***ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Kuleli Sokak No:3/3-4 GOP Çankaya/ANKARA
        Telefon ve Faks No. : Tel: (312) 447 65 00 Faks:(312) 447 65 75
        Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: (312) 447 65 00 Faks:(312) 447 65 75
        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
        Özet Bilgi : OBAKÖY İŞ MERKEZİ GAYRİMENKUL DEĞERLEME ÇALIŞMASI HK.

AÇIKLAMA:
        Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

MÜLKİYETİ SIRKETIMIZE AİT İSTANBUL İLİ, ZEYTİNBURNU İLCESİ, MERKEZEFENDİ MAHALLESİ, 487 PAFTA, 2937 ADA, 45-46 PARSELLER İCİN HAZIRLATILAN YIL SONU GAYRIMENKUL DEGERLEME RAPORU GYO SERİ: VI, NO:29 SAYILI TEBLİGİN 43. MADDESİ UYARINCA İLİSİKTE PDF DOSYASI OLARAK VERİLMEKTEDİR.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***AGYO***ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Kuleli Sokak No:3/3-4 GOP-Çankaya/ANKARA
          Telefon ve Faks No. : Tel:(312) 447 65 00 , Faks:(312) 447 65 75
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:(312) 447 65 00 , Faks:(312) 447 65 75
          Özet Bilgi : Atakule Alışveriş Merkezi Tahliye Süreci Hk.

AÇIKLAMA:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03.11.2011 tarih ve 703/883 sayılı kararı gereğince, mülkiyeti Şirketimize ait olan Atakule Alışveriş Merkezi'nin yıkılarak yerine yeni bir alışveriş merkezi yapılmasına karar verilmiş olduğundan, Atakule Alışveriş Merkezi'nde halen dolu bulunan işyerlerinin en kısa zamanda tahliye edilmeleri konusunda kiracılarla karşılıklı anlaşma sürecine başlanmıştır. Bu süreçte, işyerlerinin tahliyeleri farklı tarihlerde gerçekleştirilecek olup, tahliye süreci tamamlandığında kamuoyuna bilgi verilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

Ortaklığın Adresi : Kuleli Sokak No:3/3-4 GOP-Çankaya/ANKARA
            Telefon ve Faks No. : Tel: (312) 447 65 00, Faks:(312) 447 65 75
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: (312) 447 65 00, Faks:(312) 447 65 75
            Özet Bilgi : Seri: IV, No:41 Sayılı Tebliğ'in 8. ve 9. Maddeleri Uyarınca Personel İstihdamı

AÇIKLAMA:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV No: 41 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ'in 8. ve 9. maddeleri uyarınca Şirketimizin Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı'na sahip personeli olarak Sayın Ömer Can Aydın, 27.01.2012 tarihi itibariyle istihdam edilmiştir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

Ortaklığın Adresi : Kuleli Sokak No:3/3-4 GOP- Çankaya/ANKARA
              Telefon ve Faks No. : Tel:(312) 447 65 00, Faks:(312) 447 65 75
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:(312) 447 65 00, Faks:(312) 447 65 75
              Özet Bilgi : Kurumlar Vergisi Tastik Sözleşmesinin İmzalanması, Bağımsız Denetim Sözleşmesinin İmzalanması ve Gayrimenkul Değerleme Şirketlerinin Belirlenmesi Hk.

AÇIKLAMA:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 30.01.2012 tarihli kararları gereğince

1) Şirketimizin 2012 yılı gelir ve kurumlar vergisi beyannamelerinin ve bunlara ekli mali tablolar ve bildirimlerin denetim ve tasdik işlerinin yaptırılması hususunda, ENF Yeminli Mali Müşavirlik ve Denetim Ltd. Şti. ile bir yıl süreyle Kurumlar Vergisi Beyannamesi Tasdik Sözleşmesi imzalanmasına,

2) Şirketimizin 01.01.2012 - 31.12.2012 hesap dönemine ait yıllık mali tablolarının Sermaye Piyasası Mevzuatı'na tabi bağımsız dış denetiminin yaptırılması hususunda Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile bir yıl süreyle Genel Bağımsız Denetim Sözleşmesi imzalanmasına,

3) Şirketimizin tabi olduğu Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VI, No:11 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 39. maddesi gereği, 2012 yılında portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin, portföye 2012 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve ACE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin belirlenmesine karar verilmiştir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

***AGYO***ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Alımı )

Ortaklığın Adresi : Kuleli Sokak No:3/3-4 G.O.P Çankaya/ANKARA
                Telefon ve Faks No. : Tel: (312) 447 65 00, Faks: (312) 447 65 75
                Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: (312) 447 65 00, Faks: (312) 447 65 75
                Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
                Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
                Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
                Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : -
                Özet Bilgi : İstanbul İli, Beykoz İlçesi, 13 Pafta, 2037 Parsel 2.450 m2 Arsa Alımı

Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Arsa
                Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı (Riva) Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 Pafta, 2037 Parsel, 2.450 m2 Arsa
                Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 11.12.2012
                Toplam Alım Bedeli : 625.000,00 USD (1.114.250,00 TL)
                Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : 1,33
                Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : 4,9
                Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : 7,9
                Alım Koşulları : Alım bedeli tapu devir tesliminde ödenmiştir.
                İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 11.12.2012
                Alımın Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkileri : Gayrimenkul projesi geliştirmek
                Karşı Taraf : Esra KÜÇÜKNANE (Gerçek Kişi)
                Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği : İlişkili taraf değildir.
                Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : 07.12.2012 tarihli değerleme raporu esas alınmıştır.
                Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği : Düzenlenmiştir.
                Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni : -
                Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : 662.000,00 USD
                İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi : -

EK AÇIKLAMALAR:

IMKB

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

***AGYO***ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Düzeltme) )

Ortaklığın Adresi : Kuleli Sokak No:3/3-4 G.O.P-Çankaya/ANKARA
                  Telefon ve Faks No. : Tel:(312) 447 65 00, Faks:(312) 447 65 75
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:(312) 447 65 00, Faks:(312) 447 65 75
                  Orjinal Açıklamanın KAP'ta Yayın Tarihi ve Saati : Tarih: 28.12.2012, Saat:17:42:34
                  Yanlış Açıklanan Bilginin İçeriği : Atakule Alışveriş Merkezi 2012REVB100 Nolu Değerleme Raporu
                  Özet Bilgi : Atakule Alışveriş Merkezi Gayrimenkul Değerleme Çalışması Hk.

AÇIKLAMA:

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2012REVB100 nolu gayrimenkul değerleme raporunda sehven yapılan TL ve USD hatası nedeni ile, raporun 2, 35, 36, 37 ve 39 no'lu sayfalarda değişiklik yapılmıştır. Raporun revize edilmiş hali ekte sunulmuştur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***AGYO***ATAKULE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Çağrısı )

Adres Kuleli Sokak No:3/3-4 G.O.P. Çankaya ANKARA
                    Telefon 312 - 4476500
                    Faks 312 - 4476575
                    Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 312 - 4476500
                    Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 312 - 4476575
                    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                    Özet Bilgi 2012 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

EK AÇIKLAMALAR:
                    Olağan genel kurul davet mektubu, vekaletname örneği ve esas sözleşme tadil tasarısı ekte yer almaktadır.

Karar Tarihi 05.03.2013
                    Genel Kurul Türü Olağan
                    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2012
                    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2012
                    Tarihi ve Saati 27.03.2013 14:00
                    Adresi Kuleli Sokak No:3/3-4 G.O.P Çankaya ANKARA
                    Gündem 1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı?nın oluşturulması.

2. Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Divan Heyeti?ne yetki verilmesi.

3. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu?nun okunması, Denetçiler Raporu?nun okunması, müzakeresi ve onaylanması.

4. 2012 Mali Yılına ilişkin Bağımsız Dış Denetim Raporu?nun okunması, müzakeresi ve onaylanması.

5. 2012 Yılı Bilanço ve Gelir Tablosu?nun okunarak katılanların oyuna sunulması.

6. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu?nun ayrı ayrı ibra edilmesi.

7. Şirketimiz Yönetim Kurulu?nun 2012 Mali Yılına ilişkin kar dağıtımı önerisinin okunması ve katılanların oyuna sunulması.

8. Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı?ndan gerekli izinlerin alınmış olması kaydı ile Şirketimiz esas sözleşmesinde yapılacak değişikliklerin Genel Kurul?un onayına sunulması.

9. Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücrete ilişkin önergenin müzakere edilmesi.

10. Sayın Mehmet GENECİ?nin Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliği?nden istifasına ve yerine Sayın Talip ÇANKIRI?nın atanmasına dair 06.06.2012 tarih ve 719/902 sayılı Yönetim Kurulu Kararı?nın Türk Ticaret Kanunu?nun 363. maddesi uyarınca Genel Kurul?un onayına sunulması.

11. Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi.

12. Türk Ticaret Kanunu?nun 399. Maddesi uyarınca, denetçi seçimine ilişkin Şirketimiz Yönetim Kurulu?nun 30.01.2013 tarih ve 747/930 sayılı kararının ve Şirketimizin 01.01.2013 ? 31.12.2013 hesap dönemine ait yıllık mali tablolarının Sermaye Piyasası Mevzuatı?na tabi bağımsız dış denetiminin yaptırılması hususunda Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile imzalanan Genel Bağımsız Denetim Sözleşmesi?nin Genel Kurul?un onayına sunulması.

13. Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu?nun Genel Kurul?un bilgisine sunulması.

14. Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinin ve üst düzey yöneticilerinin ücretlendirme esaslarının Genel Kurul?un bilgisine sunulması.

15. Şirketin Yatırım Stratejileri hakkındaki önergenin Genel Kurul?un bilgisine sunulması.

16. Şirketin Kar Dağıtım Politikası?nın Genel Kurul?un onayına sunulması.

17. Şirketin Bilgilendirme Politikası?nın Genel Kurul?un bilgisine sunulması.

18. Şirketin Bağış ve Yardımlar Politikası?nın Genel Kurul?un onayına sunulması.

19. Şirketimiz Genel Kurulu?nun Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında İç Yönerge?nin Genel Kurul?un onayına sunulması ve bu konuda gerekli yetkilerin Yönetim Kurulu?na verilmesi.

20. Dilek ve temenniler.

21. Kapanış.
                    Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                    Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                    Gündem Maddeleri Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

IMKB

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

takule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Atakule Alışveriş Merkezi'nin kule bölümü hariç olmak üzere yıkılıp yeniden yapılması için, kiracıların tahliye sürecine 2011 yılında başlamıştı. Şirketten aldığımız bilgilere göre Atakule Alışveriş merkezi'nin çarşı bölümünün yıkımına başlanılması süreciyle ilgili olarak, yasal izinlerin alınması için başvurularda bulunulmaya da başlandı.
                      Uzun zamandır beklenen kiracıların tahliyesiyle birlikte, yeni projenin kamuya açıklanması bekleniyor. Atakule GYO hisse senetleri kiracıların tahliyesinin tamamlanması haberiyle birlikte güne primle başladı. Hisseler yüzde 11,11 primle tavan fiyat 1,20 TL'den işlem görüyor.
                      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• vahhun
                        Çalışkan
                        • 12 Ağustos 2013
                        • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• YALNIZ EFE
                          Çalışkan
                          • 20 Ağustos 2011
                          • 467

Kap : Borsa istanbul otomatik seans durdurma sistemi / [agyo] agyo.e pay islem sirasinin durdurulmasi ve brut takas

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Borsa istanbul otomatik seans durdurma sistemi / [agyo] agyo.e pay islem sirasinin durdurulmasi ve brut takas uygulamasina gecilmesi 26.11.2013 09:35:06

daha once 21/11/2013 tarihinde islem sirasi durdurulan agyo.e pay islem sirasi, anilan payin piyasasinda olagandisi hareketlerin devam etmesi nedeniyle borsa istanbul otomatik seans durdurma sistemi tarafindan bu kez gun sonuna kadar ikinci defa durdurulmus olup, borsamiz bunyesindeki piyasalarin acik, duzenli ve durust calismasini saglamak uzere sozkonusu payda, tedbir olarak;
                          - ikinci durdurmanin gerceklestigi gunu ( 26/11/2013 ) takip eden is gununde gerceklestirilen islemlerden baslamak uzere 15 takvim gunu sureyle brut takas uygulamasina gecilmesi,
                          - bu sure icinde araci kurum ve yatirimci bazindaki takas alacaklarinin takas suresinden sonra dagitilmasi,
                          kararlastirilmistir.

Yorum

• YALNIZ EFE
                            Çalışkan
                            • 20 Ağustos 2011
                            • 467

Kap : Atakule gayrimenkul yatirim ortakligi a.s. / agyo [] ozel durum aciklamasi (genel) 26.11.2013 10:41:48

kap : Atakule gayrimenkul yatirim ortakligi a.s. / agyo [] ozel durum aciklamasi (genel) 26.11.2013 10:41:48

ozel durum aciklamasi (genel)

ortakligin adresi : Kuleli sokak no:3/3-4 gaziosmanpasa ankara
                            telefon ve faks no. : (312) 447 65 00 - (312) 447 65 75
                            ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (312) 447 65 00 - (312) 447 65 75
                            yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                            ozet bilgi : Olagandisi fiyat ve miktar hareketi hk.

aciklanacak ozel durum/durumlar:

Borsa istanbul as'nin 26.11.2013 tarih bias-4-gdd-211-02-2695/13648 sayili yazisina istinaden sermaye piyasasi kurulu'nun seri:viii, no:54 sayili ozel durumlarin kamuya aciklanmasina iliskin tebligi'nin 'olagandisi fiyat ve miktar hareketleri' baslikli 17.maddesine istinaden sirketimiz hisse fiyatlarinda gorulen olagandisi fiyat hareketleri ile ilgili olarak mevcut aciklamalarimiz disinda kamuya aciklanmamis ozel bir durumun olmadigini bildiririz.

Yorum

• vahhun
                              Çalışkan
                              • 12 Ağustos 2013
                              • 2846

[img]http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v52bd.png[/img]
                              "Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                                Çalışkan
                                • 12 Ağustos 2013
                                • 2846

[img]http://u1312.hizliresim.com/1j/l/vnjx4.png[/img]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information