PAGYO Panora GMYO

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Penguen
    Mahdumu Kamil
    • 02 Mayıs 2008
    • 1387

PAGYO Panora GMYO

.....
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
  • YALNIZ EFE
    Çalışkan
    • 20 Ağustos 2011
    • 467

Yorum

• YALNIZ EFE
      Çalışkan
      • 20 Ağustos 2011
      • 467

Kap : Borsa istanbul a.s. / [pagyo] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 18:20:30

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Borsa istanbul a.s. / [pagyo] hisse alim satim bildirimi 26.11.2013 18:20:30

sermaye piyasasi kurulu'nun seri: Viii, no:54 sayili tebligi kapsaminda burhan gokberk hisarciklioglu tarafindan borsamiza gonderilen pay alim satim islemlerine iliskin aciklama ilisikte yer almaktadir.

Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap'a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Yorum

• vahhun
        Çalışkan
        • 12 Ağustos 2013
        • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

Working...
        X

Debug Information