Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 02.05.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Sn.Ahmet Nazif Zorlu başkanlığında şirket merkezinde toplanmış, gündeminde bulunan konu müzakere edilerek aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1-) 2007 Net Karı : 70.736.410,21 YTL
Yasal Yedek (%5) : 2.931.628,79 YTL
Dağıtılabilir kar : 70.736.410,21 YTL’nin %100’üne isabet eden 70.736.410,21 YTL’sinin, gerekli yasal yedekler ve olağan üstü yedekler ayrıldıktan sonra kalan tutar olan 51.500.861 YTL’nin nakit temettü olarak dağıtılması konusunun Genel Kurul’da teklif edilmesine,
2-) Kar dağıtım tarihinin genel kurulca belirlenmesine,
Toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir. Kar Dağıtım Tablosu ektedir.”
Ekte ve internet sitemizin “Şirketler” bölümünde yayınlanmakta olan kar dağıtım tablosunda 1 YTL nominal değerli hisseye 0,2711 YTL brüt, 0,2304 YTL net nakit temettü dağıtılacağı bilgisi de yer almaktadır.
simurg hocam vesbedeki sert düşüş hakkındaki yorumlarını alabilirmiyim,süreç nasıl olur bu aralar?
3.84 desteği kırıldı. 3.30 desteğine kadar inebilir. O yüzden daha öncede sürekli hatırlattığım gibi stoplos kullanılmalı pirimli hisselerde. 3.84 desteğinin kırılmasıyla birlikte çıkmış bulunuyorum ben.
11.06.2008 16:07:18, ***vestl******vesbe*** Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.s.`nden Gelen Yazi:
***vestl******vesbe*** Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.s.`nden Gelen Yazi:
Sirketimiz Tarafindan Yapilan 24.10.2007 Tarihli Ozel Durum Aciklamasinda,
Sirketimiz Ile Whirlpool Europe Srl Arasinda Yerli Ve Yabanci Beyaz Esya
Pazarlarindaki Ticari Faaliyetlerin Daha Da Guclendirilmesi Ve Bu Konudaki
Isbirliginin Gelistirilmesi Amaciyla Esit Hissedarlik Esasi Ile (%50, %50) Bir
Sirket Kurulmasi Ve Vestel Beyaz Esya San. Ve Tic. A.s.`de Sahip Oldugumuz
Hisselerin Tamaminin Kurulacak Sirkete Devredilmesi Konusunda Munhasir
Gorusmelere Baslamak Uzere 23.10.2007 Tarihinde Baglayici Olmayan Bir Niyet
Mektubu (letter Of Intent) Imzalandigi Belirtilmisti. Bu Kapsamda Vestel
Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.s Ile Whirlpool Europe Srl Arasinda Gorusmeler
Halen Devam Etmektedir. Ayrica, Sirketimiz Ile Whirlpool Europe Srl Arasinda
Esit Hissedarlik Esasi Ile (%50,%50) Kurulacak Sirkete, Rusya`da Faaliyet
Gosteren Istirakimiz Vestel Cis`de Sahip Oldugumuz Hisselerin Tamaminin Da
Devredilmesi Konusunda Ayrintili Inceleme (due Diligence) Surecini Baslatmak
Uzere 11 Haziran 2008 Tarihinde Bir Gizlilik Sozlesmesi Imzalanmistir. Vestel
Elektronik`in Rusya`daki %100 Istiraki Olan Vestel Cis Toplam 85,000
Metrekarelik Kapali Alan Uzerinde Rusya Ve Bdt Ulkelerine Yonelik Buzdolabi Ve
Camasir Makinesi Uretimi Gerceklestirmektedir. 2006 Yilinda Uretime Baslayan
Buzdolabi Ve Camasir Makinesi Fabrikalarinin Toplam Kapasitesi Bir Milyon
Adettir. ***vestl******vesbe***
***VESBE*** Vestel Beyaz Esya Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Konu: Pay Sahibi ile Iliskiler Birimi Iletisim Bilgileri. Sermaye Piyasasi Kanununa Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkinda Seri: IV, No: 41 sayili Teblig'in "Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi" baslikli 7. maddesi kapsamindaki gorevler, Sirketimizde ilgili birimler ile gerceklestirilen ortak calismalar sonucunda Zorlu Sirketler Grubu "Yatirimci Iliskileri Birimi" sorumlulugunda yerine getirilmektedir. Yatirimci Iliskileri Biriminin sorumlusu ve iletisim bilgileri asagida yer almaktadir. Yatirimci Iliskileri ve Kurumsal Finansman Direktoru Figen Cevik Tel: 0212 422 01 07 Faks: 0212 422 01 06 e mail: figen.cevik@vestel.com.tr ***VESBE*** (23/03/2009 - 16:19:40)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 29.04.2009 tarihli
yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu
Sn. Ahmet Nazif Zorlu başkanlığında şirket merkezinde toplanmış,
gündeminde bulunan konu müzakere edilerek aşağıdaki kararlar
alınmıştır.
1. Şirket ana sözleşmesinin merkez ve şubeler başlıklı 3.
maddesinin değiştirilmesine,
2. Yasal prosedürün tamamlanabilmesi için, Sermaye Piyasası
Kurulu ve T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin alınmasına,
3. Gerekli izinler alındıktan sonra esas sözleşmesinin 3.
maddesinde değişiklik yapılmasına ilişkin tadil tasarısının Genel
Kurul'un onayına sunulmasına,
4. Genel Kurul'un onayını müteakip Yönetim Kurulumuza verilen
yetkiler çerçevesinde diğer kanun formalitelerinin tamamlanmasına,
toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile karar
verilmiştir."
Ana sözleşmenin “Merkez ve Şubeler” başlıklı 3. maddesinin yeni
şekli ekte yayınlanmaktadır.
İMKB
(30/04/2009 - 07:33:31)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum