VKING Viking Kağıt

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

VKING Viking Kağıt

...............
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Viking Kagit Ve Seluloz A.s..'nin Cikarilmis Sermayesinin %25,90 Bedelli
    Artirilarak 50.000.000 Ytl'ye Yukseltilmesinde Ruchan Haklarinin 27.06.2007
    Tarihinde Birinci Seans'ta Referans Olarak Alinabilecek Fiyati 0,19 Ytl'dir.
    -imkb Gunluk Bulteninde Yayinlanmistir-
    -matriks-

Yorum

• MAGGGMA
      ...................
      • 12 Haziran 2007
      • 1375

Yorum

• garipyolcu
        Yeni üye
        • 04 Nisan 2008
        • 2

viking

viking hakkında neden kimse bi yorum yapmıyor gerçekten battımmı ben

Yorum

• KUTERO
          Beybaba
          • 19 Temmuz 2007
          • 437

0.74 ler kuvvetli destek olarak çalışmış zamanında..
          son haftada 0.85-0.90 arasında taban çalışması yapıyor gibi..
          rsi göstergesini takip etmekte fayda var..

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• garipyolcu
            Yeni üye
            • 04 Nisan 2008
            • 2

tşk

tşk bende kısada olsa bi yükseliş bekliyorum sanki, çünkü borsa düşsede yerinde sayıyor en azından eskisi gibi düşümüyor taban çalışıyor olabilir tşk bilgi için

Yorum

• tractact
              TOBOma
              • 19 Kasım 2007
              • 560

stoch yeşil çizgiyi yukarı keserse, macd dipten yukarı dönerse ve hacim artarsa neler olur neler... hem de bunların üçü de aynı anda olacak

...

Yorum

• Dragon
                Bağımlı
                • 09 Haziran 2007
                • 941

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

stoch yeşil çizgiyi yukarı keserse, macd dipten yukarı dönerse ve hacim artarsa neler olur neler... hem de bunların üçü de aynı anda olacak

...

sn tractact Finans ve Meksa topladıkları malı bir günde basmazlarsa,hisse 9 haftalık ort.olan 1.00 li seviyelere gelirse belki dediğiniz oluşum gerçekleşir
                Ben ben değilim,Sen olmayınca
                Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• demirci
                  Bağımlı
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 1182

07.08.2008 09:13:29, ***vking*** Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Ile Ilgili Olarak Deutsche Bank `ndan Gelen Yazi:
                  ***vking*** Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Ile Ilgili Olarak Deutsche Bank `ndan Gelen Yazi:
                  04 Agustos 2008 Tarihinde Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Hisse Senetleri Ile
                  Ilgili Olarak 0.71 Ytl Ortalama Fiyat Uzerinden 120,000 Adet Satim Islemi
                  Ortakligimizca Gerceklestirilmistir. ***vking***

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

sazeli Nickli Üyeden Alıntı
                    Arkadaşlar viking öyle bir hisseki şu anda yüzde 60 ucuz inanmayan kendi araştırsın.Bu saatten sonra kısa vade alan yanar.Eğer aldıysanız en ucuzu 1.00
                    a gider benden söylemesi en az 1.00 . Elinizdeki hisselere sahip çıkın hisse nerelerden nerelere gelmiş .Ölüsü 2.00 etmesi gerekiyor.Yanlış anlamayın tüyo değil genellikle ağustosun sonuyla Eylülün başlangıcında füze gibi çıkışına başlar.Geçen yıl toplanıyor aman dikkat demişlerdide inanmamıştım ,tarih tekerrürden ibaret denir ya bu hisse volkan gibi patlayacak derim.Arkadaşlar ben epey bir mal yatırdım.İnanın 1.5 lerden 1 kuruş aşağı vermeyi düşünmüyorum.Yabancı banka dikkat edin iki alıyor bir satıyor.

Hangi değerlemeye göre %60 ucuz?

Araştırmayı nereden yapacağız?

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

***vking*** Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Ile Ilgili Olarak Deutsche Bank Ag' Den Gelen Yazi:
                      11 Agustos 2008 Tarihinde Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Hisse Senetleri Ile
                      Ilgili Olarak 0,69 Ytl Ortalama Fiyat Uzerinden 35.000 Adet Satim Islemi
                      ***vking*** Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Ile Ilgili Olarak Deutsche Bank Ag' Den Gelen Yazi:
                      7 Agustos 2008 Tarihinde Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Hisse Senetleri Ile
                      Ilgili Olarak 0,71 Ytl Ortalama Fiyat Uzerinden 108.671 Adet Satim Islemi
                      Deutsche Bank Sürekli Mal Dağitiyor.

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

sazeli Nickli Üyeden Alıntı
                        Değerli kardeşim yüzde 60 ucuz , bu bilgi tamamen bilgisayar kaynaklı , hatta yüzde 62 ucuz.İMKB de bu kadar ucuz bir hisse kalmadı.Biraz daha detaylı bilgi vereyim.Tarih 01.11.2007 9 ay önceki fiatı ve zirvesi 2.59 şu andaki fiatı 0.68 .Az çok matematik bilirsen kağıdın ne kadar ucuz olduğunu anlayabilirsin.Kağıt 2.59 lardan 0.68 lere düşmüş.Ben kağıt pazarlayan , reklam yapan biri değilim , bende sizler gibi küçük bir yatırımcıyım.Aldığım hissemide söyleyeyim 4.500 adet hissem var.Bu miktarı 2.59 la çarparsanız ne yapar biliyormusun.
                        4500x2.59=11.655 ytl ama şimdiki değeri 4500x0.68= 3060 ytl şimdi inandınmı yüzde 60 ucuz olduğuna ben 1.5 den bir kuruş aşağı vermeyeceğim ve bekleme gücümde var en azından 2-3 yıl beklerim uzun vade.Ama bu kağıt uzun vadeyi felan beklemez derim.Saygılar.Bol kazançlar.
                        Açıklamanıza teşekkürler...

Eğer yukarda yazdığınız hesaba göre ucuz pahalı değerlemesi yaparsanız,çok yanılabilirsiniz.

IMKB, tarihi zirvesini yıllarca göremeyen hisselerle doludur.

IHLAS hisselerinin tarihi zirvesi 8,97 YTL ,şu anki fiyatı 0,57 YTL dir. Bu hesaba göre IHLAS'ın %1470 potansiyeli var mı diyeceğiz?

Aynı hesabı ISCTR için yaparsanız zirvesi 8,83 YTL, şu an 5,60 YTL'dir.
                        O zaman ISCTR'nin de %60'a yakın yukarı potansiyeli vardır.

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          11 Agustos 2008 Tarihinde Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Hisse Senetleri Ile
                          Ilgili Olarak 0,69 Ytl Ortalama Fiyat Uzerinden 35.000 Adet Satim Islemi
                          7 Agustos 2008 Tarihinde Viking Kagit Ve Seluloz A.s. Hisse Senetleri Ile
                          Ilgili Olarak 0,71 Ytl Ortalama Fiyat Uzerinden 108.671 Adet Satim Islemi
                          Deutsche Bank Sürekli Mal Dağitiyor.
                          Deutsche Bank bu fiyatlardan sattığı hisseleri kaça almıştı, unutanlara birkaç alım haberi ile hatırlatayım. Hangisi gerçek değil kararı siz verin, alımlar mı satımlar mı?

**VKING*** VIKING KAGIT VE SELULOZ A.S. ILE ILGILI OLARAK DEUTSCHE BANK A.G.`NDEN GELEN YAZI:
                          27 AGUSTOS 2007 TARIHINDE VIKING KAGIT VE SELULOZ A.S. HISSE SENETLERI ILE
                          ILGILI OLARAK 2.0785 YTL ORTALAMA FIYAT UZERIN- DEN 563,304 ADET ALIM ISLEMI
                          ORTAKLIGIMIZCA GERCEKLESTIRILMISTIR. ***VKING***|

31.08.2007 09:08 - ***VKING*** VIKING KAGIT VE SELULOZ A.S. ILE ILGILI OLARAK DEUTSCHE BANK AG DEN GELEN

***vking*** viking kagit ve seluloz a.s. ile ilgili olarak deutsche bank ag den gelen

***vking*** viking kagit ve seluloz a.s. ile ilgili olarak deutsche bank ag
                          den gelenyazi: 28 agustos 2007 tarihinde viking kagit ve seluloz a.s. hisse
                          senetleri ile ilgiliolarak 2.10 ytl ortalama fiyat uzerinden 60.000 adet alim
                          islemi ortakligimizca gerceklestirilmis- tir. ***vking***

-imkb-

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

son 4 aylık işlemler

Yorum

• demirci
                              Bağımlı
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 1182

13.08.2008

***VKING*** Viking Kagit ve Seluloz A.S. ile ilgili olarak Deutsche Bank AG' den gelen yazi: 11 Agustos 2008 tarihinde Viking Kagit ve Seluloz A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,69 YTL ortalama fiyat uzerinden 35.000 adet satim islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***VKING***

Yorum

Working...
                              X

Debug Information