abi bana değil öneren arkadaşa sorun bunu...........bende aldım gaza gelip aldığım fiyata gelmesini bekliyorum şimdi.............
VESTL Vestel
Collapse
X
-
-
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bana değil öneren arkadaşa sorun bunu...........bende aldım gaza gelip aldığım fiyata gelmesini bekliyorum şimdi.............

Gelince basalım.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Avatar görsün gözün.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartı biraz beklesinler dimi yani..........acelesi yok ............
Stockbroker kardeşime huzurlarınızda teşekkürlerimi fışkırtırım.:081:k12k12k12:081:
Yorum
-
şu an itibariyle seninle sosyal ilişkilerimde had safhada dikkatli olmalıyım hatta mümkünse görüşmemeliyim ve bittabiki sırtımı sağlama almalıyım bu avatardan sonra.................
Yorum
-
Bende ucundan bulaşayım mı.. ? tohtor ne der...? sonra çakal'lar yemesin beni, yada araba çarpmasın
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
1500 puan yukardayız.. gittiği 2 tık... 1500 puan düşseydik, 10 tık aşağıdaydık...
bunada şükür...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sende herkesin lafıyla kağıda giriyorsun.............balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bana değil öneren arkadaşa sorun bunu...........bende aldım gaza gelip aldığım fiyata gelmesini bekliyorum şimdi.............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ne yapıyım saim abi o kadar kesin söylediki................gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende herkesin lafıyla kağıda giriyorsun.............
Yorum
-
sende öneriyorsun yani...............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterışığı gören gelmiş....
Yorum
-
borsada kesin söyleyenden ilişkiyi kesin demiş atalarımız................balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yapıyım saim abi o kadar kesin söylediki................itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Gecenin ilafı(Demet)gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsada kesin söyleyenden ilişkiyi kesin demiş atalarımız................
Kulağı kesik olmak kolay değil.
Yorum
-
çok oldu kestireli..............2 .gelişimi neydi demir elin...............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGecenin ilafı(Demet)
Kulağı kesik olmak kolay değil.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Maşşşallahh.:081:gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok oldu kestireli..............2 .gelişimi neydi demir elin...............
ANZ'den önce mi sonra mı?
Ben onu bilirim tek.
Yorum
Yorum