VAKKO Vakko Tekstil

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • xanthos
    Katılımcı
    • 19 Nisan 2008
    • 65

utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zero27 teşekkürler...
    sizce 9 aylık kar/zarar durumu ne olur? döviz pozisyonunun buna etkisi ne olur?
    kriz ortamı olmasa kurlardaki hareketlilik en çok tekstil sektörüne yansır. şirketin döviz pozisyonu açığı pek iç açıcı değil, esas faliyet karlarında azalma var ama imkb de bilanço hikaye
    Beni
    Bir hecenle,
    İki silüetinle
    Üç şaşkın gözlerinle çizele

Yorum

• utopya
      Katılımcı
      • 26 Ekim 2008
      • 88

zero27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kriz ortamı olmasa kurlardaki hareketlilik en çok tekstil sektörüne yansır. şirketin döviz pozisyonu açığı pek iç açıcı değil, esas faliyet karlarında azalma var ama imkb de bilanço hikaye
      teşekkürler... borsada yeni olduğum için biraz araştırma yapayım dedim. en azından hemen hisseyi satmam...

Yorum

• Meteor2003
        Yeni üye
        • 06 Mayıs 2008
        • 1

Satma bu hafta cıkıs yapacak ustelşk tavan tavan bir alt kademe ardından bir tavan daha....yani 2.tavandan sonra satıp tekrar alabilirsin.Direncler 1.40
        1ç60 bandında...
        Bol kazanclar

Sahsi gorunsumdur al*sat tavsiyesi degildir

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Meteor2003 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Satma bu hafta cıkıs yapacak ustelşk tavan tavan bir alt kademe ardından bir tavan daha....yani 2.tavandan sonra satıp tekrar alabilirsin.Direncler 1.40
          1ç60 bandında...
          Bol kazanclar

Sahsi gorunsumdur al*sat tavsiyesi degildir
          Sizce ifadelerinizde bir tezat yok mu?
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• PEHLİVAN
            Çalışkan
            • 13 Şubat 2009
            • 1138

05.03.2009 - 14:59 - Ulusal PazarVakkoVakko’dan Gelen Açıklamalar SınırlıSoru: Elimde 0,70 maliyetli yüklü miktarda Vakko hissesinden var. Uzun süredir tutuyorum. Hisseyle ilgili görüşünüzü yazarsanız sevinirim.
            Cevap: Vakko kamuya fazla bilgi veren bir şirket olarak görünmüyor. Zira Şirketle ilgili kamuya yapılan en son açıklama geçtiğimiz eylül ayına denk gelmekte. Söz konusu açıklama ile Vakko’nun yüzde 52,38 oranında bedelsiz sermaye artırımına gideceğini belirtilmiş ve 8 Ekim 2008 tarihinde de kullandırmıştı.
            Vakko tekstil sektöründe yer almanın dezavantajlarını şu sıralar yaşıyor. Sektördeki sıkıntı ister istemez Vakko’yu da etkilemekte. Basına yansıyan haberlere göre ise Şirket’in 2009 yılında yüzde 10 büyüme hedefi bulunuyor.
            Vakko 2008 yılında 30 bin metrekarelik Esenyurt fabrikasını faaliyete geçirdi. Öte yandan Nakkaştepe’de 12 bin metrekarelik holding binasının yapım çalışması devam ediyor. Basında ye alan haberlere göre bu dönem toplam 60 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirildi.
            Hissenin takas verilerinde ise kayda değer bir değişiklik görünmüyor.

Yorum

• yusuf79
              Tecrübeli
              • 25 Mart 2009
              • 517

vakko çok belirsiz ilerliyor,acaba sessiz atın çiftesi pek mi olur..görücez

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

***VAKKO*** Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S.'nin 28.04.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda, 2008 yilina ait 21.721.232,75 TL zararin gecmis yillar zararina alinarak gelecek yillar karlarindan mahsup edilmesine karar verildigi, Sirketin Denetim Kurulu Uyeliklerine bir yil sure ile gorev yapmak uzere Haluk Erdem ile Erdogan Saglam'in secildigi bildirilmistir. Genel Kurul Toplanti Tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***VAKKO*** (29/04/2009 - 09:52:03)
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

***VAKKO*** Sirketin 28.04.2009 tarihinde yapilan genel kurul sonuclarina iliskin aciklamanin Borsamiza ulastirilarak duyurulmasi nedeniyle VAKKO.E sirasi isleme acilarak 10:10:00-10:20:00 saatleri arasinda acilis seansi yapilacak ve sira, 10:25:00'ten itibaren Surekli Muzayede bolumunde yeniden isleme acilacaktir.*** (29/04/2009 - 09:55:04)
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ÇAKAL
                    Ağa'nın Adamı
                    • 27 Haziran 2007
                    • 2545

Nerde kaldı bu Amerikalılar?k24k24
                    Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                    Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• ÇAKAL
                      Ağa'nın Adamı
                      • 27 Haziran 2007
                      • 2545

Erbil'e bile şube açıcaz demiş HAKKO bey.23/25 moda günleri bile estirmedi seni.Tüüüüüüüü.k24k24

Yorum

• ÇAKAL
                        Ağa'nın Adamı
                        • 27 Haziran 2007
                        • 2545

Senin yapacağın tahtaya ben...neyse aldım lafımı geri.Ona göre daa.

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

yakında takım elbise alırım yeniden o zaman yaparız tahtayı
                          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• guneysu
                            Rize
                            • 01 Mart 2009
                            • 646

izledim bu gün.. bir hareket görmedim...
                            !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• ÇAKAL
                              Ağa'nın Adamı
                              • 27 Haziran 2007
                              • 2545

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              izledim bu gün.. bir hareket görmedim...
                              Hele yarın da bi bak bakalım bi hareket olacak mı?

Yorum

• betaport
                                Katılımcı
                                • 06 Mart 2008
                                • 36

Kısa vadede hareketlenecek nadide parça :lol:

Günlük kebap parası çıkarak bir kademeleri vardır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information