selam tire camiası tire bugün 1.65 e değdi ama görüntüsünde bir bozulma yok tire sanki bu defa sağlam ama küçük adımlarla gidecekmiş görüntüsü çiziyor 1.82 yi takip
TIRE Tire Kutsan
Collapse
X
-
Sağolasın üstat....:081:falcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam dostlar tire beklentiler doğrultusunda hareket ediyor 1.82 hedefi geçerliliğini koruyor
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
selam imdat baba yarın endexin yukarı yapacağını düşünüyorum bu durumda tire 1.82 ye gelebilirmi ya da 1.82 yi aşıp tavan denemesi yapabilirmi onuda yarın göreceğiz bunun için yarın tirede açılış rakamı ve işlem hacmi önemli olacaktır inşallah bizi fazla bekletmez hisseyi aşağı salmıyorlar aşağı sarkarsada hemen ciddi alımlar geliyor hayırlısı diyelimAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın üstat....:081:
Yorum
-
dostum siz moderatörmüsünüz eğer öyleyseniz yanıt verirm yok değilseniz beni sorgulamak size düşmez yok ben bol yeşilliyim bu hakkı kendimde görüyorum diyorsanız o sizin sorununuz benim yazılarım sizi ve ekibinizi rahatsız ediyorsa okumazsınız olur biter bu kadar basit yok site yönetimi de benim yazılarımı yalnış buluyorsa o zaman burada yazmam o da sorun olmaz sizlerde kendi çiftliğinizde dar kadrocu anlayışla yolunuza devam edersinizFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir çok hissede şu aşılır bu geçer se gibi önerileriniz var
bunları
TEKNİK,TEMEL ANALİZLERLE BİRLEŞTİRİRSEK DAHA ANLAMLI OLUR GİBİME GELİYOR
Yorum
-
evet moderatörümfalcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum siz moderatörmüsünüz eğer öyleyseniz yanıt verirm yok değilseniz beni sorgulamak size düşmez yok ben bol yeşilliyim bu hakkı kendimde görüyorum diyorsanız o sizin sorununuz benim yazılarım sizi ve ekibinizi rahatsız ediyorsa okumazsınız olur biter bu kadar basit yok site yönetimi de benim yazılarımı yalnış buluyorsa o zaman burada yazmam o da sorun olmaz sizlerde kendi çiftliğinizde dar kadrocu anlayışla yolunuza devam edersiniz
Yorum
-
sn FNT öncelikle özür dilerim siteye üye olunca genelde yönetimi incelerim ama bu konuda yani yönetim konusunda bilgi bulunan bir yer göremedim öncelikle nazikane uyarınız için teşekkür ederim o zaman ben size şimdi bir soru soruyorum benim hangi yazım teknik ve temelden yoksun ? bulamazsınız çünkü ben 48 yaşındayım tekniğimde sizin kadar olmasada fena sayılmaz ve oldukça tecrübeliyim benim stilim budur yazdığım topikler elimde bulunan hisselerle ilgilidir yani bn tüm topikleri dolaşmıyorum ve verdiğim rakamlarda teknik dışı değildir ayrıca borsada herşey teknikten ibaret de değildir öyle olsaydı tüm teknikçiler birer koç ve sabancı olurlardı bu yazılarım sizleri rahatsız ediyorsa ben hemen keyborsayı tekederim hiç sorun değil iyi akşamlar dilerimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet moderatörüm
Yorum
-
falcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn FNT bu benim keyborsadaki son mesajımdır yolunuz açık olsun en güzel günler sizlerle olsun lütfen üyeleri tek kalıp yazı yazmaya zorlamayın bu bir iyi niyet mesajıdır saygılar
Değerli Falcı Üstat Abi...
Keyborsa'da yazan arkadaşların çoğu kalender kişiler... FTN de öyle... Pek çok yazısını okudum... Bir yanlış anlama olduğu düşüncesindeyim.... O bizim daha önceki diyaloglarımızı bilmiyor...
falcı Nickli Üyeden Alıntı 
bu topiği boş bırakmamaya kararlıyım selam dostlar endex 66100 desteğinin altına kaydı bu iyi olmadı bu durum düzeltmenin henüz sonlanmadığını gösteriyor 1.59 stop rakamımız olmalı saygılar
Değerli TİRE Hissedarları..
Ve sevgili Falcı Abi.. (dilerim kolundaki güç kaybı çabuk geçer....)
Tire, Tire dediler bir bakayım dedim... 1.62 den bizim de bir tuzumuz oldu.... Akibet hayr ola...
1 ocak - 30 eylül 2010 tarihleri arasında Kâğıt kısmı %100, mukavva kısmı %85 kapasite ile çalışmış...
Elde edilen satış hasılatı "satılan malın maliyeti + satış giderleri + genel yönetim giderleri " ni karşılamamış... Her iki birimi de %100 kapasite ile çalışsa "başabaş noktasına" ulaşma durumu bu yıl zor.... (Brüt kâr marjı %25'e çıkarsa belki...)
Gerçi geçen yıla göre satışlar % 20 artarken genel yönetim giderleri %5 kadar artmış.. Brüt kâr marjı da %20 den %23 e çıkmış. Bunlar olumlu gelişmeler..
30 eylül bilançosunda kâr açıklamış ama kaynağı "esas faaliyet dışı gelirler" ....?
"Genel yönetim giderleri" detayını bilanço açıklamalarında derli toplu bulamadım.... Hâkeza "Satış giderleri" de borsadaki pekçok şirketin açıklamaları yanında "yok" kabilinden...
Evet "sermaye arttırımı" ile "faiz" sarmalından kurtulmuşlar ama "kâr" Tire Dağlarının ardında.... Bu şirketin de o dağları aşabilmesi için "hangi nefesleri var" onu İstanbul'dan algılamam pek mümkün değil...
Endekse göre çok yükselememiş... hatta geri kalmış.... ama yıl sonu bilançosunda "esas faaliyet kârı" gözüktüğü an........ borsa ortalamasına gelebilir..... diye düşünüyorum..... =)
Saygılarımla
AYI (ortak) ytd
alemsin imdat baba sabah sabah beni yine güldürdün sen hiç merak etme ben tire ye çok yakınım arada bir tire ye yolum düşer QVT hisseden çıktıktan sonra bu hisse bir türlü kendine gelemedi hisse sanki sahipsizmiş gibi bir görüntü çiziyor arada bir spek grubu geliyor hisseyi istediği bir noktaya taşıyıp sonrada hisseden çıkıyor hissede yine süzüle süzüle eski yerine geliyor tire ceo üstüne ceo değiştiriyor ama nedense yönetim giderlerini azaltamıyor ben teknik kağıtın satışını önemli görüyorum bu hisse tam bir ömür törpüsü insanı kanser eder bu hissede asla teknik botanik fizik matematik işlemez FALCI
Svg.falcı üstat abi; inime biraz daha TİRE çektim... İnşallah düştükçe takviyeler olur....
Saygılarımla
AYI (inini hisse dolduran)
Sevgili FTN ;
Komşu köyde bu ve benzeri diyaloglarımızın devamıdır burada yazdıklarımız... (Millet de bütün yazdıklarımızı biliyor zannediyorduk
)
Sizin hatırlatmanız iyi oldu.... Kısmen kopyaladık...
Aslında ben Temel Analizi iyi olmayan/veya olmayacak bir hisseye şimdiye kadar girmedim.... Teknik analiz benim için sonra gelen bir kabul unsurudur....
Emekli olmamın verdiği avantajla bol bol bilanço tahlilleriyle günlerimi geçiriyor, şirketlerin geleceğe yönelik projeksiyonlarını tasavvur ederek ona göre yatırım yapmaya çalışıyorum......
Tabii bu emek isteyen bir şey... Ama başka türlü de yatırım yapmam mümkün değil... k27
Falcı üstat abinin de TİRE Yorumlarına devam etmesi temennisiyle saygılar sunarım...
AYI (meseleyi vuzuha kavuşturan)(= açıklayan)p5Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
***TIRE***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Mondi Corrugated BV tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.
Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Tablo Başlığı
IMKB
Yorum
-
Şirketimizin 05.04.2013 tarihli Özel Durum Açıklamasında belirtildiği üzere,
Şirketimizin oluklu mukavva ambalaj piyasasındaki lider tedarikçi konumunu
güçlendirmek amacıyla yürütmekte olduğu optimizasyon sürecinin devamı olarak,
Yönetim Kurulumuz Çorlu Fabrika İşletmesindeki üretim kapasitesinin İzmit
Fabrika İşletmesine transfer edilmesine karar vermiştir. Şirketimiz, Çorlu
fabrika arsa ve binasinin satışı ile ilgili olarak muhtemel alıcı adayları ile
görüşmelere başlamayı değerlendirmektedir. Yukarıdaki açıklamalarımızın,
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan
esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam
olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu,
konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm
çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan
ederiz.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-

Yorum