dimedi dimeyin bu kağıdın zamanı geliyor gibi
TEKTU Tek-Art Turizm
Collapse
X
-
Eğer bugün yani karaçarşamba günü 1 kademe bile yukarda kapatsa umutlanırım ama, sanmam....ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdimedi dimeyin bu kağıdın zamanı geliyor gibi
1 kademe dediysem 0,93 değil, 0,94 kapatırsa. Çünkü dün pasifde kapamıştı....SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
m.ali yılmaz sana diyecek laf bulamıyorum ne saydırırsam saydırayım yüz yüz değil kösele[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
iŞLEM HACmi fena görünmüyor...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoplanın tektucular
kağıdımız 4 kademe çıktı
87 gÖRmüş şimdi 85 çalışıyor...
Bereketli olsun...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
8 ayda anca 3 kademe gitmişk24mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriŞLEM HACmi fena görünmüyor...
87 gÖRmüş şimdi 85 çalışıyor...
Bereketli olsun...[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
daha negatif olanı vardır.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu kağıot kadar karaktersiz başka bi tane yoktur.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
başkanım yeni otel hayırlı olsun.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu kağıot kadar karaktersiz başka bi tane yoktur.
Tek-Art İnşaat, İzmir Alaçatı'da yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin işletmeye verilmesi ile ilgili görüşmeler kapsamında, Bilgili Holding ile görüşmelere başladı.**
gelsin kiralar.::

T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
Aman bire deryalarkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşkanım yeni otel hayırlı olsun.
Tek-Art İnşaat, İzmir Alaçatı'da yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin işletmeye verilmesi ile ilgili görüşmeler kapsamında, Bilgili Holding ile görüşmelere başladı.**
gelsin kiralar.::

SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
tabi deryalar.... deryanın dibiki hemde.. bi sahili var mazallahhhh... allahım esirgeye kem gözlerden vede mayalardanalpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman bire deryalar
gel görelim kavak kardeşim bunu yeni bişeymiş gibi lanse etmiş... yakıştıramadım kendisine

sevmedim bu brocoliyiii

malum şemsiyeyi hatırlatıyoo bana
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
mevzunun genelini dedim ki ben.. 2 yıllık hikaye... bilgili işi tam hikaye.. muamma vesselam.....alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni bir şey gibi lanse etmemiş mesaj tarihine bak, burada mesajlar aralıklı geliyor
brokoli bence sana yakıştı, en azından şemsiyeden daha çok yakıştı
Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.
Yorum
-
Ya onu bunu bırak da dünmüydü, ondan öncemiydi artık bir birine girdi bende zamanlar
600.000 alışı sildi geriye 50.000 lotmu kaldı ne.
Hiç ilgi kalmamış bu kağıda, tahta yapıcı da zor durumda vesselam.
Ihtıyarın artık sazı eline alıp şarkıya başlaması lazım..
Uzun ince bir yoldayım.......SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
Yorum