TEKTU Tek-Art Turizm

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

umantar işlerim yoğun giremiyorum
    öteki köydeki muhabbet ne anlaadım
    silinen yazımı var.
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• UMANTAR
      Katılımcı
      • 29 Mart 2013
      • 118

silinen yok başkan.. dağcı kardeş 3 yıldır bu kağıtta olduğundan bahsetmiş. ama nedense birden malı boşaltmış. numune 100 adet elindeymiş. sonra da thy topiğinde sabırdan ve ucuz fiyattan bahsetmiş thy için. yani bir yanda sattırma psikolojisi diğer yanda tutturma psikolojisi gütmüş...
      Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

UMANTAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        silinen yok başkan.. dağcı kardeş 3 yıldır bu kağıtta olduğundan bahsetmiş. ama nedense birden malı boşaltmış. numune 100 adet elindeymiş. sonra da thy topiğinde sabırdan ve ucuz fiyattan bahsetmiş thy için. yani bir yanda sattırma psikolojisi diğer yanda tutturma psikolojisi gütmüş...
        yemezler dedim diyon
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• UMANTAR
          Katılımcı
          • 29 Mart 2013
          • 118

bir nevi i
          Sabır, çoğu kimsenin zannettiği gibi bir eylemsizlik, tepkisizlik, edilgenlik yahut acizlik hali değildir. Bir direniştir, kararlılıktır, dik durma çabasıdır, sürekli bir mücahededir. Yiğitliği gerektirir.

Yorum

• alpbike
            Kumarbaz
            • 02 Kasım 2011
            • 402

hadi iyisiniz global ********i 0,71 den mallanmış, en az 0,74 den satar malları..
            bana yine yol göründü müsadenizle...
            ahhh global bir defolmadın şu kağıtdan

SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

bir gün global tahtaya bi dalacak en az 10 tavan yapacak
              sende özür dileyecen

Yorum

• mancurya
                Çalışkan
                • 01 Haziran 2012
                • 519

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bir gün global tahtaya bi dalacak en az 10 tavan yapacak
                sende özür dileyecen
                bende bu ağa yakalandım balık misali...uzakdan bakarken çok dokunmuyomuş...

Şimdi milleti daha iyi anlıyorum...
                * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• alpbike
                  Kumarbaz
                  • 02 Kasım 2011
                  • 402

Seni daha kucaklıyacak, may'ın kıllı kollarında kendini sıcacık huzurlu bir uykuda hissedeceksin, para falan umrunda olmıycak.

Bak başkana bist yansa, leblebimi yerim atışımı yaparım diyor

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bende bu ağa yakalandım balık misali...uzakdan bakarken çok dokunmuyomuş...

Şimdi milleti daha iyi anlıyorum...
                  SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

Arkadaşlar tektu nun durumu ile ilgili bir fıkra geldi aklıma;
                    Temel yaşlanmış Fadime ile gece iş tutmak istemiş fakat bir türlü becerememiş bu sıkıntıyla gece rüyasında ak sakallı dedeyi görmüş,
                    ak sakallı dede temel darlanma demiş, sana bir çeşme tarif edecem orda gençlik iksiri akar her bir bardak su içmende 5 yaş gençleşirsin sakın fazla kaçırmayasın demiş. Sabah temel tarif edilen çeşmeye gitmiş; içimiş, içmiş düşmüş 25 yaşına eve gelmiş fadimeye de tarif etmiş Fadime gitmiş çeşmeye içmiş, içmiş suya kanamamış düşmüş 5 yaşına.
                    Fadime ve gelmiş temel fadimeyi tanıyamamış; ula sen kimsun fadimeyim da ula neyuttun dayanamadım içtum içtum düştüm 5 yaşına ula bir bardak daha içeydun gireydun ananın ........ demiş, bizim tektu da gençlik iksirini fazla kaçırdı galiba......
                    öteki klöyden tektu fıkrası cuk oturmuş

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

seninde sahibininde

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

vaybe bugünleride görecekmiydim
                          may tavana sokuyo çıkarıyo
                          keyif alalım diye arada bi salıyo yeniden sokuyo bi tur döndürüyo yeniden çıkarıyo
                          misyoner pozisyonundan bıkmaya başlamıştık ky olarak bu iyi oldu
                          bize en az 3 ay yeter

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

işlem hacmi çok değil
                            2. seans 10.000.000 üstü bi, işlem olursa şık olur
                            tabi sonucu gene tavan olmalı

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.

Kayıtlı Sermaye İşlemlerine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Adres Halkalı Cad. No:245 Sefaköy 34620 Küçükçekmece/İSTANBUL
                                Telefon 212 - 4716183
                                Faks 212 - 6989770
                                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 242 - 8249230
                                Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 242 - 8249264
                                Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet
                                Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                                Özet Bilgi KAYITLI SERMAYE TAVANININ 2017 YILI SONUNA UZATILMASI

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 08.10.2013
                                İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
                                Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 300.000.000,00
                                Talep Edilen Kayıtlı Sermaye Tavanı Geçerlilik Tarihi 31.12.2017
                                Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No ANASÖZLEŞME MADDE NO 6

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information