...............
SKTAS Söktaş
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Hissede 2006 yılından itibaren alımlar artmaya başlamış. Fiyat olarak çok da pahalı değil açıkçası. 5.70 lerde orta vade desteği var ve bu destek şimdilik çalışmış. kısa vade dirençleri 6.15 -6.95 olrak görünüyor. 6. 95 in kırılması halinde uzun vade içinde daha yüksek rakamlar gözlenebilir. Bol kazançlar.latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Hocam SİMURG
Biliyorum sizin işleriniz yoğun ve başınız kalabalık. Eğer fırsatınız olursa SÖKTAŞ hakkında teknik yorumlarınızı bekliyoruz
Sağlık ve bol kazanç diliyorum
BÜTÜN KEYBORSA DOSTLARININ SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Yorum
-
teşekkür ederim, bol kazançlar.latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Hocam SİMURG
Deneyimlerinizi bizmle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Emeğinize ve yüreğinize Sağlık. Yorumlarınızı önemsiyor ve dikkate alıyorum.
İyki varsınız
Yorum
-
6.15 kırıldı hayırlı olsun bakalımsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHissede 2006 yılından itibaren alımlar artmaya başlamış. Fiyat olarak çok da pahalı değil açıkçası. 5.70 lerde orta vade desteği var ve bu destek şimdilik çalışmış. kısa vade dirençleri 6.15 -6.95 olrak görünüyor. 6. 95 in kırılması halinde uzun vade içinde daha yüksek rakamlar gözlenebilir. Bol kazançlar.
Yorum
-
Emeğinize sağlık değerli hocam
Değerli Hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.15 kırıldı hayırlı olsun bakalım
İnanın bir ara 6 YTL den vermeyi düşündüm. biran sizin dün yaptığınız teknik yorum aklıma geldi vaz geçtim 2.seans 6,45 den 3,000 lot malı verdim.Maliyet birkaç gün önce 5,65 di Allah bereket versin sayenizde para kazandım .Bütün sevdiklerinize ve size sağlık ve bol kazanç diliyorum. Takip edeceğim aşağıya gelirse tekrar alacağım.Gerçi Bilanço beklentisi var ama olsun . Daha önce Alkimleri 8,35 den satarak söktaşları 5,65 den almıştım. Alkimin bilançosu beklendiği gibi gelmedi ama olsun orta vadede tutduğum bir hisse . Bugün dödüm 7,35 den Alkimleri yerine koydum hemde lotumu çoğaltarak. Alkim sanki buralarda destek yaptı gibi .İşte küçük yatırımcının dostu KEYBORSA'nın farkı bu .Herşey yüreğinizdeki gibi olsun Değerli Hocam. size mutlu bir dünya diliyorum.SAYGILARIMLA (sat al yapmanın faydasını gördüm.Al sat değil. Önce elimdeki hisseyi satıyorum giderse hisse alıyorum.Gideninde arkasından bakmıyorum. Nasipse gene gelir)
Not:Burada yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür ve beni bağlar
unutmayın EN DOĞRU KARAR KENDİ VERDİĞİNİZ KARARDIR.
Yorum
-
Dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Umarım hep kazanırsınız, sizleri mutlu görmek beni de ziyadesiyle mutlu eder... Unutmayalım küçük yatırımcının en büyük sermayesi sabırdır ..latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Hocam
İnanın bir ara 6 YTL den vermeyi düşündüm. biran sizin dün yaptığınız teknik yorum aklıma geldi vaz geçtim 2.seans 6,45 den 3,000 lot malı verdim.Maliyet birkaç gün önce 5,65 di Allah bereket versin sayenizde para kazandım .Bütün sevdiklerinize ve size sağlık ve bol kazanç diliyorum. Takip edeceğim aşağıya gelirse tekrar alacağım.Gerçi Bilanço beklentisi var ama olsun . Daha önce Alkimleri 8,35 den satarak söktaşları 5,65 den almıştım. Alkimin bilançosu beklendiği gibi gelmedi ama olsun orta vadede tutduğum bir hisse . Bugün dödüm 7,35 den Alkimleri yerine koydum hemde lotumu çoğaltarak. Alkim sanki buralarda destek yaptı gibi .İşte küçük yatırımcının dostu KEYBORSA'nın farkı bu .Herşey yüreğinizdeki gibi olsun Değerli Hocam. size mutlu bir dünya diliyorum.SAYGILARIMLA (sat al yapmanın faydasını gördüm.Al sat değil. Önce elimdeki hisseyi satıyorum giderse hisse alıyorum.Gideninde arkasından bakmıyorum. Nasipse gene gelir)
Not:Burada yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür ve beni bağlar
unutmayın EN DOĞRU KARAR KENDİ VERDİĞİNİZ KARARDIR.
Yorum
-
Değerli Arkadaşlar
İzlediğim kadarıyla Söktaş bilanço beklentilerini aldı ve satı. Kısa vadede de olsa buralarda biraz oyalanacakmış gibi görünüyor. Hiseden borsaya olumlu haberler geldikçe Yukarıya hareketini tekrarlayabilir düşüncesindeyim
hepinize sağlık ve bol kazanç arkadaşlar.
NOT: Tamamen kendi görüşümdür Al-Sat tavsiyesi değildeir
Unutmayalım en doğru karar kendi verdiğiniz karardır.
Yorum
-
***sktas*** Soktas Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi; Sirketimiz Yonetim Kurulunun 28 Mart 2008
Tarihindeki Toplantisinda, Hindistanda Kurulmus Olan Soktas India Private
Limited Isimli Istirakimizin Odenmis Sermayesinin 222.951.783 Hint Rupisine
Artirilmasi Sirasinda Her Biri 10.00 Hint Rupisi Nominal Degerde 17.780.018
Adet Hisseye Karsilik Toplam 177.800.183 Hint Rupisi Ile Dogrudan Yatirim
Yoluyla Istirakinin Ve Bu Amacla Odenmis Olan Usd 4.499.890 Tutarindaki Sermaye
Avansinin Onaylanmasina Karar Verilmistir. Sermaye Artisi Sonrasinda
Sirketimizin Mevcut Istirak Orani Olan %99,99'da Bir Degisiklik Olmayacaktir. ***sktas***
Yorum
-
***sktas*** Soktas Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi; Sirketimiz Yonetim Kurulunun 28 Mart 2008
Tarihindeki Toplantisinda, Yonetim Kurulu Gorev Dagiliminin Asagidaki Sekilde
Yapilmasina; Muzaffer M. Kayhan: Baskan Muharrem Kayhan: Baskan Yardimcisi,
Murahhas Uye Hilmi Kayhan: Baskan Yardimcisi, Murahhas Uye Korkmaz Ilkorur:
Uye, Vecdet Kayhan: Uye, Levend Beriker: Uye, M. Yavuz Sokun: Uye, Sermaye
Piyasasi Kurulu'nun Bagimsiz Denetime Iliskin Tebligi Uyarinca Denetimden
Sorumlu Komite Uyeleri Olarak Korkmaz Ilkorur Ve Levend Beriker'in Atanmasina,
Karar Verilmistir. ***sktas***
Yorum
-
26.06.2008 14:50
***SOKTS*** Soktas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'nde gelen yazi: Hindistan'da yerlesik Soktas India Pvt Ltd unvanli istirakimiz iki ayri Hint Bankasi ile yatirim kredisi sozlesmelerini imzalayarak, projesinin ilk diliminin fonlama calismalarini tamamlamistir. Bank of India ve State Bank of India isimli iki bankadan saglanmis olan krediler 8.5-11 yil vadeli olup, toplam tutar USD 16 milyon esdegi Hint Rupisi'dir. Proje kapsaminda Soktas A.S. tarafindan istirake yapilan sermaye odemeleri su ana kadar USD 9.3 milyon'a ulasmistir. International Finance Corporation (IFC)'nin Soktas India Pvt Ltd'nin sermayesine 11.8% istirak etmesiyle ilgili formaliteler tamamlan mak uzere olup, sonuclaninca ayrica bilgi verilecektir. ***SKTAS***
Yorum
-
12.08.2008
***SKTAS***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (11 AĞUSTOS 2008)
Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 08.08.2008 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
Geçtiğimiz dönemde çeşitli basın organlarında yer aldığı üzere,
şirketimiz tekstil çözümleri üreten uluslararası kimya şirketi BASF
ile yaptığı lisans sözleşmesine istinaden, Purista markalı
antimikrobiyek apreyi gömleklik kumaşa uygulama patenti almıştır.”
Yorum
-
13.08.2008
***SKTAS*** Soktas Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S.'den gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulu Baskanliginin 08.08.2008 tarihli ozel durum duyurumuza istinaden talep ettigi ek aciklamadir; Cesitli basin organlarinda yer aldigi gibi, Sirketimiz BASF ile bir ortaklik antlasmasi yapmamis olup, uygulama ve teknik anlamda, BASF'in Soktas'a gerekli destekleri vermesi ve inovasyon anlaminda BASF ile Soktas'in ortak projeler yapmasi konusunda kullanim lisans sozlesmesi imzalamistir. ***SKTAS***
Yorum
Yorum