SARKY Sarkuysan

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

***SARKY***SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SAN. VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Emek Mah.Aşıroğlu Cad.No:147 41700 Darıca/KOCAELİ
    Telefon ve Faks No. : 0 262 676 66 00 / 0 262 676 66 85
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 262 676 66 00 / 0 262 676 66 85
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Grup Toplu İş Sözleşmeleri Hk.

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
    Şirketimizde 31 Ağustos 2012 tarihinde sona eren Grup Toplu İş Sözleşmesinin yeni döneme ilişkin görüşmelerine , Üyesi bulunduğumuz Mess İşveren Sendikası ile İşyerimizde Toplu Sözleşme yapma yetkisine sahip Birleşik Metal-İş Sendikası arasında 11 Ocak 2013 tarihinde başlanacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

Sarkuysan, kayıtlı sermaye tavanını yükseltmek için Sermaye
      Piyasası Kurulu'na başvurdu.
      SPK haftalık bülteninde yer alan bilgiye göre, şirket kayıtlı
      sermaye tavanını 100 milyon TL'den 200 milyon TL'ye çıkaracak.

Yorum

• Ahmet Hakkı
        Bağımlı
        • 05 Mayıs 2008
        • 1121

SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / SARKY [] 04.02.2013 17:26:47

Maddi Duran Varlık Satımı

Ortaklığın Adresi : Emek Mah.Aşıroğlu Cad.No:147 41700 Darıca/KOCAELİ
        Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 262 676 66 00 / 0 262 676 66 85
        Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet
        Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
        Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 15.01.2013
        Özet Bilgi : Sarkuysan A.Ş.'nin %90 hissesine sahip olduğu Sarkuysan-AK İş Merkezi S Blok'un satışı hk.

Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : İş Merkezi
        Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İstanbul İli,Üsküdar İlçesi,Altunizade Mevkii,10.169,69 m2
        Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 12.01.2013
        Toplam Satış Bedeli : 40.050.000,00 TL (Sarkuysan A.Ş.'nin sahip olduğu %90 hisseye ait tutardır.)
        Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : %40,05
        Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : %4,34
        Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : %27,83
        Satış Koşulları : Nakden ve peşin
        İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 04.02.2013
        Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : Yatırım Amaçlı Gayrimenkulün Değerlendirilmesi
        Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı : 39.173.509,00 TL satış karı
        Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği : Kurumlar Vergisi Kanunu,Madde 5/e gereği; %75'i beş yıl içinde sermayeye eklenmek üzere fona aktarılıp,%25'i ise Ticari Kar olarak vergilendirilecektir.
        Karın Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 31.01.2013
        Karşı Taraf : Ak İnşaat Mermercilik ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret A.Ş.
        Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği : İlişkili kişi değildir.
        Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : Teklif Toplama Yöntemi
        Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği : 09.11.2012 tarihinde düzenlenmiştir.
        Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni : Değerleme raporu düzenlenmiştir.
        Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : 41.920.000,00 TL (Sarkuysan A.Ş.'nin sahip olduğu %90 hisse karşılığıdır.)
        İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi : Yoktur.

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

*SARKY***SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Emek Mah.Aşıroğlu Cad.No:147 41700 Darıca/Kocaeli
          Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
          Özet Bilgi : Yönetim Kurulu'na bir üye atanması hk.

AÇIKLAMA:
          Yönetim Kurulumuzun 24.10.2013 tarihli toplantısında
          Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Şükrü Kilimci'nin işlerinin yoğunluğu nedeni ile bu görevinden ayrılmak isteği ile verdiği istifa dilekçesinin kabulüne,
          istifa nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine,yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı'na kadar görev yapmak üzere Sn.Ahmet Tokcan'ın atanmasına oybirliği ile karar verildi.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

BIST
          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / SARKY [] 07.01.2014 14:21:10

Özet Bilgi:Yönetim Kurulu üyesi istifası hk.

AÇIKLAMA:

20.06.2013 tarihli Olağan Genel Kurul kararıyla Yönetim Kurulu üyeliğimize seçilmiş bulunan Sn.Rıza Sarraf, 06.01.2014 tarihinde, gördüğü lüzum üzerine,Yönetim Kurulu üyeliğimizden istifa etmiştir.
            Kamuoyuna duyurulur.
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
            X

Debug Information