...............
PARSN Parsan
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Kısa vade için 2.40 uygun ama dikkat etmekte fayda var.sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParsan Için Uygun Fiyat Araliği Nedir Sizce? Bu Ara Iyi Düştü. Ama Borsada Düşüyor. Karar Vermek Zor Doğrusu...
Yorum
-
latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeyborsa üyesi Bütün arkadaşlarıma merhaba
Aranıza yeni katıldım. Hepinize sağlık ve bol kazançlar diliyorum.
Parsan hissesi hakkında doyurucu bilgi verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum
hissede kısa vade dirençler 2.01 -2.11-2.40- 2.60 olarak görünüyor. 1.60-1.47-1.35 ise destek durumunda. 1. 35 desteği önemli olası bir dalgalanma da test edecektir. Hisseyi hacim hareketleriyle izlemek gerek. Bol kazançlar.
Yorum
-
Rica ederim bol kazançlar.latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli SİMURG Hocam
Bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık
Yorum
-
Değerli arkadaşlar
15 gündür bir fırtınanın ortasındayız. Ben kendi adıma hiç hareket yapmadan bekleyeceğim. Bu fırtınayıda atlatacağız elbetde . Önemli olan bu fırtınayı en az hasarla atlatabilmek
Hepinize sağlok ve bol kazanç diliyorum Değerli arkadaşlarım.
Not: tamamen kendi görüşümdür.Kimse etkilenmesin
EN DOĞRU KARAR KENDİ VERDİĞİNİZ KARARDIR.
Yorum
-
teşekkürler , size de bol kazançlar..latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli arkadaşlar
15 gündür bir fırtınanın ortasındayız. Ben kendi adıma hiç hareket yapmadan bekleyeceğim. Bu fırtınayıda atlatacağız elbetde . Önemli olan bu fırtınayı en az hasarla atlatabilmek
Hepinize sağlok ve bol kazanç diliyorum Değerli arkadaşlarım.
Not: tamamen kendi görüşümdür.Kimse etkilenmesin
EN DOĞRU KARAR KENDİ VERDİĞİNİZ KARARDIR.
Yorum
-
CNBC televizyonuna konuşan Wareen Buffett bono sigortacılığı yapan MBIA, AMBAC ve FGIC tarafından sigorta edilmiş ve yerel yönetimler tarafından ihraç edilmiş bonoları almak üzere bir teklif sunduğunu açıkladı.
(yukarıdaki açıklamanın kaynağı http://bigpara.ekolay.net/c/siteharitasi.asp adresinden alınmıştır kendi görüşüm değildir )
Değerli arkadaşlarım
Umarım bu olumlu açıklamaların devamı gelir ve Küçük yatırımcı arkadaşlarım zararlarını kısa sürede telafi ederler
Hepinize öncelikle sağlık ve bol kazanç diliyorum değerli arkadaşlarım
Not: En doğru karar kendi verdiğiniz kararlardır.
Yorum
-
Değerli Arkadaşlarım aşağıdaki alıntı
adresinden alınmıştır . Kendi görüşüm değildir . Bütün KEYBORSA Dostlarına önce sağlık ve bol kazanç diliyorum.
"ABD`de beklenen veri açıklandı
ABD'de ocak ayında toplam perakende satışları yüzde 0,3 arttı. Analistlerin beklentileri perakende satışların ocak ayında da Aralık’ta olduğu gibi yüzde 0.4 oranında gerileyeceği yönünde idi"
Not:En goğru karar kendi verdiğiniz karardır.
Yorum
-
Değerli Arkadaşlar
Umarım Parsan istikrarlı çıkışına devam eder. Bu fırtınada en çok vurgun yiyen hisselerden birisi olmuştu. Bence Parsan bunu haketmedi. Şimdi beklentimiz asil Çelik'in halka arzının tarihinin açıklanması. Umarım yakında açıklanır Dileğim Parsanı sabırla taşıyan arkadaşların yüzlerinin gülmesi .
hepinize sağlık ve bol kazanç arkadaşlar
NOT : Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir tamamen kendi görüşümdür
Unutmayalım en doğru karar kendi verdiğiniz karardır
Yorum
-
Sevgili Keyborsa Sakinleri Parsanda Kisa Vadede Iyi Işler Beklentim Var Bence Piyasalar Durulunca Asil çelik Halka Arz Haberi Piyasaya Düşecektir
Yorum
Yorum