..............
OLMIP Olmuksan International Paper
Collapse
X
-
***olmks*** Olmuksa International Paper Sabanci Ambalaj Sanayi Ve Ticaret A.s. Ile Ilgili Olarak International Paper
Company Adina Melis Aritman Alp`in 28.05.2008 Tarihli Yazisi Asagiya
Cikarilmistir. Daha Once 13 Mayis Ve 15 Mayis 2008 Tarihlerinde Yapilan Ozel
Durum Aciklamalarinda Da Belirtildigi Uzere Olmuksa International Paper Sabanci
Ambalaj Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin (olmks) % 43,73 Hissedari International
Paper Company (ipco), Sermaye Piyasasi Kurulu`na (kurul) Yeniden Duzenleme
Planinin Gerceklestirilmis Olan Dorduncu Asamasi Icin Kurul`un Seri Iv, No: 8
Sayili Halka Acik Anonim Ortakliklar Genel Kurullarinda Vekaleten Oy
Kullanilmasina Ve Cagri Yoluyla Vekalet Veya Hisse Senedi Toplanmasina Iliskin
Esaslar Tebligi`nin 17. Maddesi Uyarinca, Sozkonusu Islemin Gerceklestirilmesi
Sonucunda Olmuksanin Yonetim Hakimiyetinde Hicbir Degisiklik Olmamasi
Sebebiyle, Yeniden Duzenleme Planinin Gerceklestirilen Dorduncu Asamasi Icin
Cagrida Bulunma Zorunluluguna Iliskin Muafiyet Taninmasi Talebiyle Basvuruda
Bulunmustur. Kurul, 27 Mayis 2008 Tarihli Yazisi Ile Yeniden Duzenleme Planinin
Gerceklesen Dorduncu Asamasinin Olmuksa Paylarina Iliskin Cagrida Bulunma
Yukumlulugu Dogurdugu Ancak Sozkonusu Islemin Olmuksa`nin Yonetim Hakimiyetinde
Ve Ipco`nun Olmuksa Sermayesindeki Nihai Pay Sahipligi Oraninda (% 43,73)
Herhangi Bir Degisiklige Yol Acmamis Oldugunu Dikkate Alarak Bahsi Gecen Islem
Icin Cagrida Bulunma Yukumlulugunden Muafiyet Taninmasini Uygun Bulmustur. ***ol
-
***OLMKS*** Olmuksa International Paper-Sabanci Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.S.'nin Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 17. maddesine istinaden ayni Teblig'in 21 ve 22. maddelerine gore istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 20.03.2009 tarihli yazisinda kamuya aciklanmamis ozel bir durum olmadigini bildirmistir. ***OLMKS*** (20/03/2009 - 12:11:29)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***OLMKS*** Olmuksa International Paper-Sabanci Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.S.'nin Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 17. maddesine istinaden ayni Teblig'in 21 ve 22. maddelerine gore istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 06.04.2009 tarihli yazisinda kamuya aciklanmamis ozel bir durum olmadigi bildirilmistir. ***OLMKS*** (06/04/2009 - 15:52:07)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Radyologa katiliyorum.Olmuksa son 1 haftadir olgunlasmaya basladi.Bence 4 uzerinde tutunmasi ile yildizi parlayacaktir.Arkasinda sabanci var.Saglam sirket.Ve yilbasindan beri diplerde dolasiyor.Benim sahsi dusuncelerimdir kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi degildir.
Yorum
-
olduradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 LİK Kademeye gçmek için alt yapı hazır gibi
İZLEMEDEYİM


yarın 5 LİK KADEME DEN DEVAM ETÇEZ

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
***OLMKS***OLMUKSA INTERNATIONAL PAPER SABANCI AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : SABANCI CENTER KULE II KAT 13 34330 4.LEVENT/İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : TEL: 0212 385 86 00 FAKS : 0212 280 89 71
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : TEL: 0212 385 86 02 FAKS : 0212 280 89 71
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Yönetim kurulu üyeliğinden istifa ve yönetim kurulu üyesi seçimi
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Oliver Taudien Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifaen ayrılmıştır. Şirketimizin boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine,
toplanacak ilk Genel Kurul Toplantısının tasvibine sunulmak üzere Jesus Boveda Berard'ın seçilmesine karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum






Yorum