............
MIPAZ Milpa
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
1.42 desteği kırıldı fakat 1.41 ve 1.40 kademeleri dolu kapadı. Altının boş olması satıcıları engelleyebilir. Düşsede hacimsiz düşecektir. 1.37 desteğinden tepki gelmesei yüksek bir olasılık. burayı hacimli aşağı kırmadıkça toparlanma sürecine gireceğini düşünüyorum.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSnSimurg
ne olur bundan, birşey çıkarmı rica edelim...Last edited by MAGGGMA; 21 Mayıs 2008, 08:31.
Yorum
-
Nedir bunun derdi!!,diye yazacaktım baktım siz açmışsınız dükkanı.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHareket var ,bakalım devam edecekmi...
Yarından tezi yok sıkı takipteyim.;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Son saniyeler gömdüler biraz ama sanırım günlükçüydü onlar,sanki birşeyler olacak gibi,Sn Simurg da bakar belki...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNedir bunun derdi!!,diye yazacaktım baktım siz açmışsınız dükkanı.
Yarından tezi yok sıkı takipteyim.;)
Yorum
-
Biri bayağı güzel majlar yaptırıyor.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon saniyeler gömdüler biraz ama sanırım günlükçüydü onlar,sanki birşeyler olacak gibi,Sn Simurg da bakar belki...
Nedir bunun derdi?
İsviçre maçında isviçre'ye oynasam o parayla da gelip mipaz'ı mı çizsem.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
-
-
yabancılar alımda. 1.26 hacimli kırılırsa 30 dk. da birşeyler olacak.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralımlar iyi gelmeye başladı. izlemeye devammm
Yorum
-
kıramadılar....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryabancılar alımda. 1.26 hacimli kırılırsa 30 dk. da birşeyler olacak.
Yorum
-
Bir dolap çevirdikleri kesin.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkıramadılar....
Beylikdüzü'ndeki taksit center bitti.Çevre düzenlemesi yapıyorlar.Şimdiden %50 yi geçmiş doluluk oranı diye duydum.
Yakında orayı açarlar.
Hissede tepişiyorlar gibi geldi bana:a5:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum