MUTLU Mutlu Akü

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEHLİVAN
    Çalışkan
    • 13 Şubat 2009
    • 1138

03.03.2009 - 18:35 - Ulusal PazarMutlu AküMutlu Akü’nün Arsa Satışı BulunmuyorSoru: Mutlu Akü’nün Kartal taraflarında olan bir arazisi vardı. Senelerdir o arazinin satışı konuşulur durur. Acaba o arazi satıldı mı?
    Cevap:Yasal mevzuat gereği halka açık şirketlerin gerçekleştirmiş olduğu gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin kamuya duyurulması gerekiyor.
    Mutlu Akü’nün kamuya yaptığı açıklamalar arasında ise taşınmaz satışına ilişkin herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu anlamıyla arsa satışının gerçekleşmediğini söyleyebiliriz.
    Öte yandan Şirket aleyhine Rekabet Kurulu’nun vermiş olduğu 3,5 milyon TL para cezasının iptaliyle ilgili dava henüz sonuçlanmadı.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

***MUTLU*** Mutlu Aku ve Malzemeleri Sanayi A.S.'nin 09.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2008 yili hesap ve islemlerine ait Olagan Genel Kurul Toplantisinin Mart ayi icinde yapilmasi hakkinda Yonetim Kurulumuz 09 Mart 2009 tarihinde karar almis olup, Yonetim Kurulu Karari ek'te sunulmustur. T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanligi Istanbul Il Mudurlugu'ne 09 Mart 2009 tarihinde muracaat edilerek, Olagan Genel Kurul Toplantisi icin gun alinmistir. Buna gore, 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi asagidaki gundemi gorusmek uzere 27 Mart 2009 Cuma gunu, saat 11.00'de, Sirket Merkezi olan Akfirat Beldesi, Tepeoren Mahallesi, Eski Ankara Yolu Uzeri, Tuzla/Istanbul adresinde yapilacaktir." Genel kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***MUTLU*** (09/03/2009 - 15:18:14)
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

***MUTLU*** Mutlu Aku ve Malzemeleri Sanayi A.S.'nin 17.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "2009 yilinda Sirket Yonetim Kurulu'nun 17.03.2009 tarihli Toplantisinda, Butun dunyayi saran kriz sebebiyle olusan ekonomik zorluklarin olustugu bu donemde sirket menfaatlerinin korunmasi amaciyla, 2008 yili karindan temettu dagitilmamasi yonunde tavsiye karari alinmis ve bu kararin IMKB'na bildirilmesi hususu 27.03.2009 tarihinde toplanacak Genel Kurulun tasviplerine sunulmasi kararlastirilmistir." ***MUTLU*** (17/03/2009 - 16:28:56)
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

***MUTLU*** Mutlu Aku ve Malzemeleri Sanayi A.S. Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 17. maddesine istinaden ayni Teblig'in 21 ve 22. maddelerine gore istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 22.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. Sirketimiz hisse senetleri uzerinde gerceklesen olagandisi fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya aciklanmamis bir ozel durum yoktur. Sermaye Piyasasi Kurulunun Seri:VIII No:54 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasine Iliskin Esaslar Tebliginin 21. ve 22. maddeleri uyarinca yapilmasi gereken bir aciklama bulunmamaktadir. ***MUTLU*** (22/04/2009 - 15:44:45)

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

***MUTLU*** Mutlu Aku ve Malzemeleri Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Konu: Orjinal aciklamanin guncellestirilmesi hk. 18.11.2008 tarihli ozel durum aciklamalarimizda, Sirketimizin, 8 aku ureticisi ile birlikte atik aku fiyatlarinin belirlenmesi ve bayilerimizin atik akuleri, Sirketimizin de kurucusu oldugu AKUCEV disinda baska kuruluslara satmalarinin engellenmesi gerekcesi ile, Rekabet Kurulu'nca tarafimiza, haksiz rekabete neden oldugumuz gerekcesi ile kesilen 3.545.563,66 TL'lik para cezasina karsilik, suresi icerisinde, 17.11.2008 tarihinde Danistay'a yurutmenin durdurulmasi talebi ile iptal davasi actigimizi bildirmistik. Bugun itibariyle, tarafimiza davanin sonuclandigina dair bir bilgi ulasmamistir. Gelisme oldukca kamu aciklamasi yapilacaktir. ***MUTLU*** (27/04/2009 - 16:05:56)

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-MUTLU AKÜ

Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş.’nin 27.04.2009 tarihli yazısı
              aşağıya çıkarılmıştır.
              “Ek'te sunulmuş olan tablo Kurumlar Vergisi Beyannamesi ekinde
              vergi dairesine sunulmuş olup, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre
              düzenlenmemiştir."
              Söz konusu Tablolar ekte ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr)
              “Günlük Bülten” bölümünde “Şirket Haberleri Ekleri” başlığı altında
              yayınlanmaktadır.

İMKB

(28/04/2009 - 07:34:50)

Yorum

• Dragon
                Bağımlı
                • 09 Haziran 2007
                • 941

3,35 üstü geçildiğinde sert hareketler yapabilir.

al,sat tavsiyesi değildir.
                Ben ben değilim,Sen olmayınca
                Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• ertanay59
                  Yeni Üye
                  • 20 Haziran 2007
                  • 17

topik çok sessiz kalmış,
                  aslınta bir çok beklentisi olan bir kağıt, kartal arsası yabancı ortaklık elektrikli oto temettü bedelsiz, daha ne olsun yakında çok iyi yerlere geleceğinden eminim
                  yazdıklarım tavsiye olarak algılanmamalıdır

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***MUTLU***MUTLU AKÜ VE MALZEMELERİ SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : TEPEÖREN MAH. ESKİ ANKARA ASFALTI CAD. NO:210 34959 TUZLA/İSTANBUL
                    Telefon ve Faks No. : 0216 581 62 00 0216 304 18 69
                    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0216 581 62 00 0216 304 18 69
                    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                    Özet Bilgi : BAĞIMSIZ DENETİM FİRMASININ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULMASI İLE İLGİLİ ALINAN KARAR

AÇIKLAMA:
                    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

İSTANBUL Tuzla, 06.02.2013
                    MENKUL KIYMETLER BORSASI Ref:MA
                    Sayın Başkanlığı'na

İSTANBUL

Şirketimiz 06 Şubat 2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile 2013 yılı Hesap Döneminin denetimini kapsayacak şekilde
                    ÇAĞDAŞ BAĞIMSIZ DENETİM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ'nin
                    Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilmesine, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına
                    karar verilmiştir.

Saygılarımızla,

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                      Master
                      • 28 Temmuz 2008
                      • 4807

***MUTLU***MUTLU AKÜ VE MALZEMELERİ SANAYİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Adres TEPEÖREN MAH. ESKİ ANKARA ASFALTI CAD. NO:210 34959 TUZLA/İSTANBUL
                      Telefon 216 - 5816200
                      Faks 216 - 3041869
                      Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 216 - 5816200
                      Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 216 - 3041869
                      Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                      Özet Bilgi Kar dağıtım teklifi

EK AÇIKLAMALAR:
                      İstanbul Menkul Kıymetler Borsası
                      Sayın Başkanlığı’na,

Şirketimizin 19.02.2013 tarihli 5 no’lu Yönetim Kurulu kararı ile

SPK Tebliğleri ve Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına uyumlu olarak hazırlanan ve Çağdaş Bağımsız Denetim Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş tarafından denetlenen, 01.01.2012 - 31.12.2012 hesap dönemine ait finansal tablolara göre, gerekli yasal indirimler yapıldıktan ve yıl içinde yapılan bağışlar eklendikten sonra elde edilen 39.705.415 TL’lik net dağıtılabilir dönem karından, 7.994.700 TL’nin

SPK Tebliğlerine uygun olarak

Tam mükellef kurumlar ile Türkiye’de bir işyeri veya daimi temsilcisi aracılığı ile kar payı elde eden dar mükellef kurum ortaklarımıza, 1 TL nominal değerli hisseye 0,1410000 TL brüt nakit temettü,

Diğer hissedarlara 0,141000 TL brüt, 0,1198500 TL net nakit temettü, ,

olarak ödenmesi hususunun 25.02.2013 tarihinde toplanacak olağan genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Ek: Kar dağıtım Tablosu

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 19.02.2013
                      Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 25.02.2013

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin

Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
                      MUTLU(Eski),TRAMUTLU91H7 0,1410000 0,1198500

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi

Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
                      MUTLU(Eski),TRAMUTLU91H7 0,000 0,00000

IMKB

Yorum

• ertanay59
                        Yeni Üye
                        • 20 Haziran 2007
                        • 17

son zamanlarda güzel pirim yapan ve hala ciddi yükseliş potansiyeli olan bu hisseye nasıl olurda bu kadar ilgisiz kalınır bilemiyorum

Yorum

• ertanay59
                          Yeni Üye
                          • 20 Haziran 2007
                          • 17

bedelsiz sermaye artırımı yapacak olan şirkete yavrulayacak deyip itibar edenlere sesleniyorum, bu şirket gerçekten doğum yapacak şirket içinden yeni bir gyo şirketi çıkıyor, yani şirket bünyesindeki kartal ve bursa arsalarından yeni şirket kuruyor, kartal kentsel dönüşümü bilmeyen kalmadı ve mutlunun orada tam 70 000metre arsası var bu şirketin kıymetini bilin ve fırsatı kaçırmayın borsa da bunun gibi ancak bir kaç şirket var

Yorum

• ertanay59
                            Yeni Üye
                            • 20 Haziran 2007
                            • 17

hissenin,tekniğide iyi duruyor yükselen üçgen kırılmış bana göre gidecek daha çok yolu var

Yorum

• ertanay59
                              Yeni Üye
                              • 20 Haziran 2007
                              • 17

ve bu şirket yıllık 500 milyona yakın satış ve yıllık 41 milyon kar açıklayan bir şirkettir fiyatının buralarda kalmasını mümkün görmüyorum

Yorum

• ertanay59
                                Yeni Üye
                                • 20 Haziran 2007
                                • 17

mutlu akünün 70 dönüm arsasının olduğu kartal bölgesinde mütahahit firmalar yüzde elli ile arsa topluyorlar, benim mutlu için söyliyeceklerim bunlar yakında yine görüşürüz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information