Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hakkında iflas erteleme kararı verilmiş olması nedeniyle, İMKB Gözaltı Pazarındaki kapalı olan Tümteks'in işlem sırası bugün tekrar serbest marjla açıldı.
Tümteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisse senetleri günlük bazda yüzde 55,00 değer kazandı.
Hakkında iflas erteleme kararı verilmiş olması nedeniyle, İMKB Gözaltı Pazarındaki kapalı olan Tümteks'in işlem sırası bugün tekrar serbest marjla açıldı.
14 Kasımda 2008'deki kapanışta 0,20 kuruş olan hisse senetlerinin fiyatı bugün 0,31 kuruşa yükselerek yüzde 55,00 artış gösterdi ve Tümteks hisseleri günün en çok değer kazanan kağıdı oldu.
tümteks ne zaman açılacak ya anlayamadım. burası 24 saat üretim yapan bir yer diyorlardı.
açıldı hem de süper
darısı arat tekstil in başına
bakalım nolacak
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum