TUMTK Tümteks

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ÇAKAL
    Ağa'nın Adamı
    • 27 Haziran 2007
    • 2545

Masa kuruluyor.Yine kahveci malı götürecek.
    Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
    Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• PEHLİVAN
      Çalışkan
      • 13 Şubat 2009
      • 1138

TÜMTEKS HİSSELERİ HIZLI BAŞLADI: % 55

Hakkında iflas erteleme kararı verilmiş olması nedeniyle, İMKB Gözaltı Pazarındaki kapalı olan Tümteks'in işlem sırası bugün tekrar serbest marjla açıldı.

Tümteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisse senetleri günlük bazda yüzde 55,00 değer kazandı.
      Hakkında iflas erteleme kararı verilmiş olması nedeniyle, İMKB Gözaltı Pazarındaki kapalı olan Tümteks'in işlem sırası bugün tekrar serbest marjla açıldı.
      14 Kasımda 2008'deki kapanışta 0,20 kuruş olan hisse senetlerinin fiyatı bugün 0,31 kuruşa yükselerek yüzde 55,00 artış gösterdi ve Tümteks hisseleri günün en çok değer kazanan kağıdı oldu.

Yorum

• KASIMPAŞALI
        Seyirci Üye
        • 10 Mayıs 2009
        • 53

cemsezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        tümteks ne zaman açılacak ya anlayamadım. burası 24 saat üretim yapan bir yer diyorlardı.
        açıldı hem de süper

darısı arat tekstil in başına
        bakalım nolacak
        mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
        :( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.

Yorum

• gara
          Yeni üye
          • 17 Eylül 2009
          • 11

noldu bihaber mi geldi dostlar
          tariküne tariküssahabe

Yorum

• benderte
            Yeni üye
            • 23 Eylül 2009
            • 2

boyasanın mahkemesi yaklaşıyor. o nedenle hareketlendi. sanırım 40 lı rakamlara gidecek

Yorum

Working...
            X

Debug Information