YKSGR Yapı Kredi Sigorta

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

YKSGR Yapı Kredi Sigorta

.................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Yapi Kredi Sigorta`nin 2007/12 Aylik Donem Net Kari 25,356,896 Ytl

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

sus Nickli Üyeden Alıntı
      Bu Kağitta Olanlara Selam Ve Saygilar Ne Güzel Iş çikarmişsiniz Ki Bu Hisseyi Almişsiniz Ben Bu Kağidi 10 Liradan Aldim Düşüşte 7.5 Liradan Gene Aldim 13.00 Den Verdim...tekrar 12.90 Dan Alarak Bekliyorum Aslinda Ocak 1 Al Aralik 30 Sat Kara Bakk......ama Ben Zaman Zaman Değerlendiriyorum çünkü Diğer Hisselerim üzülür...
      2 TOPİK AÇILMIŞ, BURAYA DEVAM EDELİM..

Yorum

• larey
        Yeni üye
        • 18 Haziran 2008
        • 1

Yukarıda yazılanı okudum içm kıpırdadı.10 lira - 7.5 lira en tavanından 12.90 liralar mazi olmuş bu hissede.Sayın sus haklıymış ama yksgr de hakkını vermiş esaslı hisseymiş.Yıl sonu 20 lira hedef gsterilmişti.Gerçekten kısa ve özmüş yılbaşı al 10 liradan bekle yıl sonu değil şimdi bile %70 al çık.
        :5_5_1:

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Yapi Ve Kredi Bankasi A.s.'nden Gelen Yazi:
          Ilgi: 22.02.2008, 22.05.2008, 02.07.2008 Ve 15.10.2008 Tarihli Ozel Durum
          Aciklamalarimiz.
          Bankamizin Sigortacilik Alanindaki Faaliyetlerinin Elden Cikarma Ve Ortaklik
          Da Dahilolmak Uzere Yenidne Organize Edilmesi Amaciyla Yurutulen Calismalar,
          Mevcut Kuresel Piyasa Kosullarinda Yasanan Olumsuz Gelismeler Cercevesinde
          Arzu Edilen Degerlere Ulasilamayacagi Anlasildigindan Sona Erdirilmistir.
          Bahse Konu Sirketler Ykb Catisi Altinda Surdurdukleri Faaliyetlerini Simdiye
          Kadar Oldugu Gibi Basarili Bir Sekilde Yurutmeye Devam Edeceklerdir.

-imkb-

Yorum

• tractact
            TOBOma
            • 19 Kasım 2007
            • 560

fincanın kulbu mu geliyor?

...

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-YAPI KREDİ SİGORTA

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.’nin 10.03.2009 tarihli yazısı aşağıya
              çıkarılmıştır.
              “Şirketimizde, bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında
              Şirketimiz Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nın 30 Mart 2009 Pazartesi
              günü saat 10:00’da Yapı Kredi Plaza D Blok Konferans Salonu Levent,
              İstanbul adresinde yer alan toplantı salonunda yapılmasına karar
              verilmiştir.
              Genel Kurul toplantı gündemi, toplantıda görüşülecek esas sözleşme
              tadil taslakları, toplam oy hakları hakkında bilgi ve genel kurula
              katılma hakkının kullanımına ilişkin açıklamalar ekte yayınlanmaktadır.
              Olağan gündem maddelerinin yanısıra, Genel Kurul tarihinden önce,
              Sermaye Piyasası Kurulu ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan gerekli
              izinlerin alınması ön koşulu ile Esas Mukavelenin 7, 8, 10, 23, 24,
              28, 29, 37 ve 38. maddelerinin değiştirilmesi hakkında karar alınması
              hususunun da yer aldığı toplantı gündemini de içeren ilan metni ile
              tadil tasarısı ekte yayınlanmaktadır.

İMKB

(11/03/2009 - 07:35:04)
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• sen@senibil
                Yeni üye
                • 17 Mart 2009
                • 17

19/03/2009 09:57 RAPOR-YAPI KREDI SIGORTA TEKNIK ANALIZI(ANADOLU YATIRIM)
                Anadolu Yatirim (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafindan
                Hazirlanan Teknik Analiz Raporu:
                "Uzun vadeli düsüs sürecinde hisse yüzde-83 degerkaybetmis durumda.
                Son dönemde dip ve taba süreci olumlu gelisen hissenin kisa vadede
                yaklasik son 2.5 ayda ikinci kademe dip bölgede 7.90-4.90 bant
                araliginda
                Yaklasik taban çalismasi yüzde 62 gibI genis bir bölgede
                gelismekte.
                Bant araliklarinin ve islem hacminin tepe bölgede daralmis olmasi
                hissede 1-2 seans içinde bir hareketlilik getirecegini ve tabandan
                kurtulma hareketinin baslatacagini tahmin etmekteyiz.
                Hissede ilk adimda 5.95 geçilmesi ile beraber 6.25 ve ardindan
                büyük adimda 6.55 seviyesin dogru bir tepki süreci görebiliriz.
                Kisa vadede olusabilecek tepkinin orta ve uzun vadede çok önemli
                kirilmalari getirmesi için olumlu kirilmalar için önemli isaret
                olacaktir.
                6.55 kirilmasi ve uzerinde haftalik kapanislar orta vadeyey
                yönelik isaretler olacaktir.
                Hissede zararkes seviyesi olarak 5.36 olarak izlenebilir.
                Zaman stop araligi ise 3-4 seans olarak izlenebilir.Verdigimiz
                zaman araliginda islemler ilk adimina ulasmas ise satis
                yapilabilir,anlami tasimaktadir."
                [B][SIZE=1]*Bir anne-bab[/SIZE][/B][SIZE=1][B]a için dünyada işiteceği en güzel melodi,küçük çocuğunun konuşmayı öğrenme aşamasında[/B][B][I]"babaaaaa[/I]-[I]anneeee[/I]"[/B][B]diye seslenmesidir.*[/B][/SIZE]

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

**YKSGR*** Yapi Kredi Sigorta A.S.'nden gelen yazi: Konu: Pay Sahipleri ile Iliskiler Birimi Iletisim Bilgilerine Iliskin Aciklamalar. Sermaye Piyasasi Kurulu Seri: IV, No: 41 sayili "Sermaye Piyasasi Kanunu'na tabi olan Anonim Ortakliklarin uyacaklari esaslar" hakkindaki tebligin 7. maddesi kapsaminda Sirketimiz Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi sorumlulari Emel Bek ve M. Teoman Celen olup iletisim bilgileri asagidaki gibidir. Emel Bek Tel: 0212 336 08 42 Faks: 0212 336 08 59 E mail: Emel.Bek@yksigorta.com.tr Adres: Buyukdere Cad. Yapi Kredi Plaza A Blok 34330 Levent, Istanbul M. Teoman Celen Tel: 0212 336 08 41 Faks: 0212 336 08 59 E Mail: teoman.celen@yksigorta.com.tr Adres: Buyukdere Cad. Yapi Kredi Plaza A Blok 34330 Levent, Istanbul ***YKSGR*** (20/03/2009 - 08:55:35)
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

***YKSGR*** Yapi Kredi Sigorta A.S.'nin 30.03.2009 tarihli Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanan Kar Dagitim Tablosunda, dagitilmasina karar verilen nakit kar payinin 1 TL nominal degerli hisseye brut 0,1342, net 0,1141 oldugu bilgisi de yer almaktadir. ***YKSGR*** (31/03/2009 - 09:25:08)

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ BORSA BAŞKANLIĞI DUYURULARI-YAPI KREDİ SİGORTA

Borsamız Yönetim Kurulu’nun 09.04.2009 tarihli toplantısında, Yapı
                      Kredi Sigorta A.Ş. (Şirket)’nin, 16.02.2009 tarihinde vergi dairesine
                      verilen 31.12.2008 tarihli mali tablolarını, 15.01.2009 tarih ve 2918
                      sayılı Genel Mektubumuza aykırı şekilde, aynı gün ikinci seans
                      sırasında faks ile göndermesi nedeniyle, Genel Yönetmelik’in 47. ve
                      İMKB Kotasyon Yönetmeliği’nin 24/c-d maddeleri uyarınca Şirket’in
                      yazılı olarak uyarılmasına ve konunun Borsa Günlük Bülteni'nde ilan
                      edilmesine karar verilmiştir.

Foreks Haber Merkezi

(10/04/2009 - 07:33:59)

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.’nin 10.04.2009 tarihli yazısı aşağıya
                        çıkarılmıştır.
                        “Hazine Müsteşarlığı’nca 31.12.2008 tarih ve 27097 (4.Mükerrer)
                        sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olan Sigorta ve Reasürans
                        Şirketleri ile Emeklilik Şirketlerinin Konsolide Finansal Tablolarının
                        Düzenlenmesine ilişkin Tebliğ hükümlerine istinaden 31.03.2009 tarihli
                        finansal tablolarımızı konsolide düzenleme yükümlülüğümüz
                        bulunmaktadır.”

İMKB

(13/04/2009 - 07:39:02)

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

***YKSGR*** Yapi Kredi Sigorta A.S.'nin 13.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "12.03.2009 tarihinde yapilan Ozel Durum Aciklamamizda, "Sirketimiz Yonetim Kurul'unca 2008 yili karindan Brut 10.739.893,82 TL tutarinda kar payinin nakit olarak 15.04.2009 tarihinde dagitilmasinin (%13,42 oraninda ve 1 TL nominal hisse basina Brut 0,1342 TL, Net 0,1141 TL) Olagan Genel Kurul'un onayina sunulmasina" karar verildigi aciklanmis, ayrica 30.03.2009 tarihli Ozel Durum Aciklamasi ile Genel Kurul'un kar dagitim teklifini kabul ettigi bildirilmistir. Merkezi Kayit Kurulusu A.S. tarafindan islemlerde kullanilan oran bilgilerinin 5 kusurat hanesine kadar kullanilmasi sebebiyle, nakit temettu dagitim ihracci bildirim formu bu sekilde duzenlenmis, buna bagli olarak da tarafiniza daha once aciklanmis olan oran ve tutarlar kusurat haneleri arttirilarak 09.04.2009 tarihli Ozel Durum Aciklamamiz yapilmistir." ***YKSGR*** (13/04/2009 - 09:48:27)

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.’nin 14.04.2009 tarihli yazısı aşağıya
                            çıkarılmıştır.
                            “12.03.2009 tarihinde açıklamış olduğumuz kar dağıtım tablosunda
                            yer alan 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden temettü tutar ve
                            oranları 13.04.2009 tarihinde yapmış olduğumuz açıklamalara istinaden
                            ekte yer alan şekilde 5 küsurat hanesine kadar gösterilerek
                            düzeltilmiştir. 15.04.2009 tarihinde yapacağımız kar dağıtımımızda bu
                            oranlar dikkate alınacaktır. ”
                            Kar dağıtım tablosu ekte ve internet sitemizin “Şirketler”
                            bölümünde yayınlanmaktadır.

İMKB

(15/04/2009 - 07:31:05)

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

***YKSGR*** Yapi Kredi Sigorta A.S.'nden gelen yazi: Bagimsiz Denetimden Gecmemis Finansal Tablo Prim Uretim Bilgisi. Sirketimizin 31.03.2009 tarihi itibariyle Bagimsiz Denetimden Gecmemis Toplam Prim Uretim tutari 142.474.997 TL'dir. ***YKSGR*** (15/04/2009 - 16:55:44)

Yorum

Working...
                              X

Debug Information