***AFMAS*** Afm Uluslararasi Film Produksiyon Ticaret ve Sanayi A.S.'den 13.04.2009 tarihinde gelen yazi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin Yonetim Kurulu'nun 2008 yili donem faaliyet sonucunu hakkinda karar almak amaciyla 13.04.2009 tarihli 2009/011 sayili toplantisinda; Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 12.01.2009 tarihli B.02.1.SPK.0.13-43 502 sayili yazisinin 1. maddesinde, Asgari kar dagitim oraninin Seri:IV, No:27 sayili "Sermaye Piyasasi Kanununa Tabi Olan Halka Acik Anonim ortakliklarin Temettu ve Temettu Avansi Dagitiminda Uyacaklari Esaslar Hakkinda Tebligi (Teblig)nin 5. maddesinin birinci fikrasinda tanimlanan oran olan %20 olarak uygulanmasina" karar verilmistir. Sirketimizin, Turk Ticaret Kanunu ve 213 sayili Vergi Usul Kanunu'nun ilgili hukumleri cercevesinde duzenlenmis yasal kayitlarina gore olusan 2008 yili net zarari -8.123.396 TL; Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:XI, No:29 sayili teblig hukumleri uyarinca duzenlenen konsolide mali tablolara gore olusan 2008 yili net zarari -9.016.639 TL'dir. Bu sebeple 29.04.2009 tarihinde yapilacak olan 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda kar dagitimi yapilmayacagi hususunun Genel Kurul'un onayina sunulmasina oybirligi ile karar verilmistir." Kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***AFMAS*** (13/04/2009 - 15:37:22)
AFMAS-Uluslararası Film Prodüksiyon A.Ş.
Collapse
X
-
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-AFM
Afm Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin
29.04.2009 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda
• Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:IV, No:27 sayılı Tebliği’nin
9. maddesi kapsamında 2009 yılında temettü avansı dağıtılması
konusunda Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi temettü avansı
dağıtılması halinde 2009 yılı hesap dönemi sonunda yeterli kar
oluşmaması veya zarar oluşması durumunda, dağıtılan temettü tutarının
bir önceki yıla ait bilançoda yer alan Olağanüstü Yedek Akçelerden
mahsup edilmesine karar verildiği,
• Şirket murakıpları olarak 1 (bir) yıl süre ile görev yapmak
üzere Coşkun Saatçioğlu ve Uğur Hakan Eştürk’ün seçildiği,
• Şirket’in 2009 yılı faaliyet ve hesaplarının denetimi için
Yönetim Kurulu tarafından seçilen Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu,
Başaran Nas Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik Anonim Şirketinin
onaylanmasına karar verildiği bildirilmiştir.
Şirketin A ve B Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul
Toplantılarında da Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:IV, No:27 sayılı
Tebliği’nin 9. maddesi kapsamında 2009 yılında temettü avansı
dağıtılması konusunda Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi temettü
avansı dağıtılması halinde 2009 yılı hesap dönemi sonunda yeterli kar
oluşmaması veya zarar oluşması durumunda, dağıtılan temettü tutarının
bir önceki yıla ait bilançoda yer alan Olağanüstü Yedek Akçelerden
mahsup edilmesine karar verildiği bildirilmiştir.
Genel Kurul toplantı tutanakları ekte yayınlanmaktadır.
İMKB
(30/04/2009 - 07:33:18Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Olsun......Yapacağını yapsın da :081::081::081:delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar AFMAS borsadan çıkmak için başvuruda bulunmuş;SPK karar alacakmış..Haberiniz ola.
Yorum
-
AVSAR YAPIM YÖNETIM KURULU BASKANI AVSAR, "AFM ILE GÖRÜSÜYORUZ"

Avsar Yapim Yönetim Kurulu Baskani Sükrü Avsar, AFM ile görüstüklerini
söyledi.
Avsar CNBCe'de konu ile ilgili sorulan bir soruya, "Evet böyle bir
durum var. Görüsüyoruz." seklinde yanit verdi.
Avsar Film'in AFM ile ilgilendigi daha önce de basinda yer almisti.
Sükrü Avsar konu ile ilgili baska ayrinti vermedi.
Foreks Haber MerkeziALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Kap : Afm uluslararasi film produksiyon ticaret ve sanayi a.s. / afmas [] kar payi dagitimina iliskin yonetim kurulu
kap : Afm uluslararasi film produksiyon ticaret ve sanayi a.s. / afmas [] kar payi dagitimina iliskin yonetim kurulu karari 02.04.2010 16:01:06
kar payi dagitimina iliskin yonetim kurulu karari
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Pinar mahallesi istinye park avm istinye bayiri cad no:1 kat:-5 34460 istinye istanbul
telefon ve faks no. : Tel: 212 345 63 02 (1210) faks: 212 345 63 34
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel: 212 345 63 02 (1210) faks: 212 345 63 34
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yoktur.
Ozet bilgi : 30.04.2010 tarihinde gerceklestirilecek genel kurul toplantisinda teklif edilecek kar dagitimina iliskin yonetim kurulu karari.
---------------------------------------------------------------------------------------------
yonetim kurulu karar tarihi : 01.04.2010
dagitilmasi teklif edilecek kar payinin hesap donemi : 2,009
hisse senedi seklinde dagitilmasi teklif edilecek toplam kar payi (tl) : 0
hisse senedi seklinde dagitilmasi teklif edilecek kar payinin sermayeye orani (%) : 0
nakit olarak dagitilmasi teklif edilecek toplam brut kar payi (tl) : 0
borsa'da islem goren 1 tl nominal degerli beher paya dagitilacak nakit kar payi :
Brut (tl) : 0
net (tl) : 0
teklif edilecek dagitim tarihi : Yoktur.
sirketimizin yonetim kurulu'nun, 2009 yili donem faaliyet sonucunu hakkinda karar almak amaciyla 01/04/2010 tarih ve 2010/005 sayili toplantisinda;
sirketimizin, turk ticaret kanunu ve 213 sayili vergi usul kanunu'nun ilgili hukumleri cercevesinde duzenlenmis yasal kayitlarina gore olusan 2008 yili net zarari -3.514.067 tl;
sermaye piyasasi kurulu'nun seri:xi, no:29 sayili teblig hukumleri uyarinca duzenlenen konsolide mali tablolara gore olusan 2008 yili net zarari -1.044.239 tl'dir.
Bu sebeple, 30.04.2010 tarihinde yapilacak olan 2009 yili olagan genel kurul toplantisi'nda kar dagitimi yapilmayacagi hususunun genel kurul'un onayina sunulmasina oybirligi ile karar verilmistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
Kap : Afm uluslararasi film produksiyon ticaret ve sanayi a.s. / afmas [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin
kap : Afm uluslararasi film produksiyon ticaret ve sanayi a.s. / afmas [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari 02.04.2010 15:55:35
genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari
ortakligin adresi : Pinar mahallesi istinye park avm istinye bayiri cad no:1 kat:-5 34460 istinye istanbul
telefon ve faks no. : Tel: 212 345 63 02 (1210) faks: 212 345 63 34
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel: 212 345 63 02 (1210) faks: 212 345 63 34
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yoktur.
Ozet bilgi : 2009 yili genel kurulu'na iliskin yoentim kurulu karari
yonetim kurulu karar tarihi : 01.04.2010
genel kurul toplanti turu : Olagan
olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 2,009
tarihi : 30.04.2010
saati : 15:00
adresi : Pinar mahallesi istinye park avm istinye bayiri cad no:1 kat:-5 34460 istinye istanbul
afm uluslararasi film produksiyon ticaret ve sanayi a.s.
Ortaklar 2009 yili olagan genel kurul toplanti gundemi
1. Acilis ve baskanlik divaninin secimi;
2. Genel kurul toplanti tutanaginin imzalanmasi hususunda divan heyetine yetki verilmesi,
3. 2009 yili hesap donemine ait yonetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu ve bagimsiz dis denetleme kurulusu raporlarinin okunmasi ve muzakeresi,
4. Bilanco ve gelir tablosunun okunmasi, muzakeresi ve onaylanmasi,
5. Sermaye piyasasi kurulu'nun seri:iv, no:27 sayili tebligi'nin 5. Maddesi kapsaminda 2009 yilina ait temettu oraninin ve temettu dagitim konularinin gorusulmesi ve karara baglanmasi,
6. Yonetim kurulu uyeleri ve denetcilerin 2009 yili faaliyetlerinden dolayi ayri ayri ibra edilmeleri,
7. Yil icinde istifa eden yonetim kurulu uyelerinin yerine atanan yeni yonetim kurulu uyelerinin onaylanmasi;
8. Sermaye piyasasi tebligleri uyarinca 2010 yilinda temettu avansi dagitilmasi konusunda yonetim kurulu'na yetki verilmesi hususunun karara baglanmasi,
9. Murakiplarin seciminin yapilmasi, gorev suresinin ve ucretlerinin tespiti,
10. Sermaye piyasasinda bagimsiz dis denetleme hakkinda yonetmelik hukumleri cercevesinde yonetim kurulu'nca yapilan bagimsiz dis denetleme kurulusu seciminin onaylanmasi,
11. Sermaye piyasasi kurulu'nun 27.01.2006 tarih ve 4/67 sayili karari cercevesinde kar dagitim politikasi konusunda ortaklara bilgi verilmesi,
12. Sermaye piyasasi kurulu tarafindan yayimlanan seri : Iv, no : 41 sayili teblig uyarinca, sirketin iliskili taraflarla yapilan islemleri hakkinda ortaklarin bilgilendirilmesi,
13. Sirket tarafindan 3. Kisiler lehine verilmis olan teminat, rehin ve ipotekler hakkinda genel kurulun bilgilendirilmesi,
14. Yonetim kurulu uyelerine turk ticaret kanunu'nun 334. Ve 335 maddelerinde belirtilen islemleri yapabilmeleri icin izin verilmesi,
15. Kapanis, dilek ve temenniler.
Afm uluslararasi film produksiyon ticaret ve sanayi a.s.
A grubu imtiyazli pay sahipleri 2009 yili olagan genel kurul
toplanti gundemi
1. Acilis ve baskanlik divaninin secimi,
2. Genel kurul toplanti tutanaginin hazir bulunanlar adina baskanlik divaninca imza edilmesine yetki verilmesi,
3. Sermaye piyasasi tebligleri uyarinca 2010 yilinda temettu avansi dagitilmasi konusunda yonetim kurulu'na yetki verilmesi hususunun karara baglanmasi,
4. Kapanis
sirketimizin yonetim kurulu'nun 01/04/2010 tarih ve 2010/003 sayili toplantisinda;
sirketimizin 2009 yili olagan genel kurul toplantisinin, yukaridaki gundem maddelerini muzakere ederek karara baglamak uzere t.t.kanununun ve sermaye piyasasi hukumleri uyarinca ortaklarin veya temsilcilerinin katilimi ile 30.04.2010 tarihinde saat 15.00'de istinye park alisveris merkezi pinar mah. Istinye bayiri cad. Istinye, istanbul adresinde yapilmasina;
a grubu imtiyazli pay sahipleri 2009 yili olagan genel kurulu toplantisinin, yukaridaki gundem maddelerini muzakere ederek karara baglamak uzere t.t.kanununun 389. Maddesi ve sermaye piyasasi hukumleri uyarinca ortaklarin veya temsilcilerinin katilimi ile 30.04.2010 tarihinde saat 15.30'da istinye park alisveris merkezi pinar mah. Istinye bayiri cad. Istinye, istanbul adresinde yapilmasina oy birligi ile karar verilmistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
**AFMAS***AFM ULUSLARARASI FİLM PRODÜKSİYON TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) )
Ortaklığın Adresi : Pınar Mahallesi İstinye Park AVM İstinye Bayırı Cad No:1 Kat:-5 34460 İstinye İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel: 212 345 63 02 (1210) Faks: 212 345 63 34
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 212 345 63 02 (1210) Faks: 212 345 63 34
Orjinal Açıklamanın Tarihi : 15.12.2011
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : AFM 328 Sinemaları Açılışı
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
15.12.2011 tarihli özel durum açıklamamızda kamuya duyurulan, Şirketimiz ile Pekintaş Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.("PEKİNTAŞ") arasında imzalanan Yönetim Sözleşmesi kapsamında, PEKİNTAŞ tarafından işletilecek ve Şirketimizin franchise noktası olarak, Adnan Menderes Bulvarı Şair Abay Kunanbay Caddesi Park 328 Alışveriş Merkezi 67. Sokak No:3 Osmaniye adresinde yer alan 5 salon ve 536 koltuk kapasiteli "AFM 328 Sinemaları" faaliyetine başlamıştır.
Söz konusu açılış sonrasında, Şirketimizin faaliyette bulunduğu sinema sayısı 26, salon sayısı 192 ve koltuk kapasitesi 32.297 olmuştur.
Kamuoyuna duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum

Yorum