Ucak usaş yatirimlar holding anonim şirketi

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

SPK, USAŞ'DA YAPILAN ÇAĞRI BAŞVURUSUNU OLUMLU KARŞILADI

Sermaye Piyasası Kurulu, Usaş'da yapılan çağrı başvurusunu olumlu karşıladı.
    SPK haftalık bültenine göre, Turkraft Holding AŞ'nin, yaptığı pay alımları
    ile Usaş Uçak Servisi AŞ'nin (Usaş) sermayesinde yüzde 56,15 oranında pay sahibi
    haline gelmesi ve yönetim hakimiyetini elde etmiş olması nedeniyle Kurul,diğer
    ortaklara ait B grubu payları satın almak üzere çağrıda bulunma yükümlülüğünü
    yerine getirmek için yaptığı başvurunun, 1,-TL nominal değerli B grubu Usaş payı
    için çağrı fiyatının asgari olarak, Usaş paylarının Turkraft Holding AŞ'ye devir
    bedeli olan 3,1925 lira olarak belirlenmesi suretiyle olumlu karşılanmasına karar
    verildi.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

***UCAK***BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Çağrı Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim )

Turkraft Holding A.Ş.'nin, yaptığı pay alımları ile Usaş Uçak Servisi AŞ'nin (Usaş) sermayesinde %56,25 oranında pay sahibi haline gelmesi ve yönetim hakimiyetini elde etmiş olması nedeniyle Sermaye Piyasası Kurulunun Seri:IV, No:44 sayılı Tebliği çerçevesinde ortaya çıkan diğer ortaklara ait B grubu payları satın almak üzere çağrıda bulunma yükümlülüğünü yerine getirmek için yaptığı başvuru sonuçlanmış olup Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 23.01.2012 tarihli B.02.6.SPK.0.13.00-110-05-01- 120 no'lu onay yazısı ve onaylanan bilgi formu tarafımıza iletilmiştir. 1 TL nominal değerli B grubu Usaş payı için çağrı fiyatı, Usaş paylarının Turkraft Holding A.Ş'ye devir bedeli olan 3,1925-TL olarak belirlenmiştir.

Çağrı işlemine ait Bilgi Formu 25 Ocak 2012 tarihinde Dünya ve Hürses Gazetelerinde yayınlanacak olup, çağrıya cevap verecek hissedarlardan pay alımları, Bizim Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla 26 Ocak 2012 saat 9:30 itibari ile başlayacak ve 08 Şubat 2012 saat 17:00'ye kadar devam edecektir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***UCAK***BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Çağrı Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim )

TURKRAFT HOLDİNG A.Ş tarafından USAŞ UÇAK SERVİSİ A.Ş (UCAK)'nin paylarının Çağrı Yolu ile toplanmasına ilişkin bildirim formu ekte yer almaktadır

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

TURKRAFT HOLDİNG A.Ş tarafından USAŞ UÇAK SERVİSİ A.Ş (UCAK)'nin paylarının Çağrı Yolu ile toplanmasına ilişkin bildirim formu ekte yer almaktadır

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

IMKB

Yorum

• Tnaaa28
                Analizci
                • 18 Ağustos 2011
                • 1334

UCAK'dan temettü kararı!

Usaş Uçak Servisi A.Ş kar dağıtımı ile ilgili yönetim kurulu kararını genel kurula sunacak...

15.2.2012 - 15:30

Açıklamaya göre Usaş, 15,187,980 TL nakit kar dağıtımı yapacak. Hisse başına brüt 0,4441 kuruşa gelen temettü tutarı genel kurul kararından sonra kesinleşecek
                " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• nesli_gvnm
                  Yeni üye
                  • 25 Ağustos 2010
                  • 41

Basın bülteni
                  15 Şubat 2012

USAŞ, 15 milyon TL kar etti,
                  1 TL lik nominal bedelli hisseye 0.44 kuruş brüt temettü verecek

Aralık 2011’de yüzde 56,25’lik çoğunluk hissesi Işıklar Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Turkraft Holding A.Ş.(Turkraft) tarafından satın alınan Uçak Servisi A.Ş. (USAŞ), 2011’i 15.18 milyon TL karla kapattı. USAŞ’ın yeni yönetim kurulu, karın tümünün ortaklara dağıtılmasına karar verdi.

Işıklar Holding A.Ş.’nin bağlı ortaklığı olan Turkraft’ın satın aldığı Uçak Servisi A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu, Rıza Kutlu Işık başkanlığında 15 Şubat 2012’de yaptığı toplantıda 2011 yılında şirketin elde ettiği 15.18 milyon TL’lik karın tamamının hissedarlara dağıtılmasını kararlaştırdı. Yönetim Kurulu, Genel Kurul’u 14 Mart 2012 tarihinde olağan toplantıya çağırırken kar dağıtım tarihi olarak da 19 Mart’ı önerdi.

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***UCAK***USAŞ UÇAK SERVİSİ A.Ş.( ŞGBF-Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri )
                    Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgileri
                    Adı Soyadı Görevi Telefon No E-Posta Adresi Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No
                    FARUK BOSTANCI SERMAYE PİYASASI YATIRIMCI İLİŞKİLERİ KURUMSAL YÖNETİM KOORDİNATÖRÜ 0312 232 71 10 fbostanci@isiklar.com.tr Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey, Kurumsal Yönetim Derecelendirme, Sermaye Piyasasında Bağımsız Den., Kredi Derecelendirme, Türev Araçları, Değerleme Uzm. 203649/301126/800197/700265/ 600291/401002
                    SEBAHATTİN LEVENT DEMİRER YÖNETİM KURULU ÜYESİ 0216 537 00 00 ldemirer@isiklar.com.tr - -
                    NİHAT İKİZ MALİ İŞLER MÜDÜRÜ 0216 537 00 00 nikiz@usas.com.tr - -
                    AYSEL UZUN IŞIKLAR HOLDİNG A.Ş. GENEL SEKRETERİ 0216 537 00 00 auzun@isiklar.com.tr - -

IMKB

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 26/03/2013 tarih, 2013/10 sayılı bülteninde

Şirketimizin Ege Kraft Torba Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni Kurul düzenlemeleri ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca devralınması suretiyle birleşilmesi talebine ilişkin olarak uygun görüş verilmesi talebimizin, Kurul tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 24/1 maddesi hükmü çerçevesinde Şirketimiz ortaklarına 2,48 TL fiyat üzerinden ayrılma hakkının tanınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verildiği belirtilmiştir.

SAYGILARIMIZLA,

UÇAK SERVİSİ ANONİM ŞİRKETİ. (USAŞ)
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

Halihazır işlem fiyatı (1.75) ile SPK’nın belirlediği fiyat (2.48) arasında % 41’lik bir fark var. Düz mantık yürütüldüğünde ortakların cari fiyattan satmaları için kumar borcu olması gerekir düşüncesi akla geliyor.

Ancak seans başından bu yana hisse 625 bin işlem görmüş. 4 Ocak’taki 8.0, 14 Şubat’taki 6.1 milyonluk hacimlerin yanında bu hacim devede kulak sayılır.

Duyuruya kuşkuyla yaklaşıldığında ise Ege Kraft’ın gerçek kıymeti üzerinden değerlenmemesi ve SPK’ca belirlenen fiyatın alım yerine satım yönünde kullanılması endişesi ortaya çıkıyor.
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• vahhun
                          Çalışkan
                          • 12 Ağustos 2013
                          • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• YALNIZ EFE
                            Çalışkan
                            • 20 Ağustos 2011
                            • 467

Usas ucak servis'in vergi dairesine sunulan 2013 yili 12 aylik kari 15.936.425 tl

***aciklanan kar/zarar rakami gecici vergi beyannamesi'deki tabloda yer
                            almaktadir. Tablo spk mevzuatina uygun hazirlanmamistir. Spk mevzuatina
                            uygun rakamlar ayrica aciklanmaktadir***

-matriks-

Yorum

Working...
                            X

Debug Information