IHMAD İHLAS Madencilik A.Ş.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

IHMAD İHLAS Madencilik A.Ş.

Kap : Istanbul menkul kiymetler borsasi / [baymd] islem kodu degisen pay 01.06.2011 09:07:16 *** islem kodu degisen pay-2: 1 haziran 2011 (bugun) tarihinden itibaren ihlas madencilik a.s. Yeni islem kodu ihmad ile islem gormeye baslayacaktir. (eski islem kodu: Baymd).*** --------------------------------------------------------------------------------------------- bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz! http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/b...aspx?id=158205
    Last edited by stockbroker; 02 Haziran 2011, 10:31.
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • medetduraker
    Yeni üye
    • 18 Ağustos 2007
    • 3

Okan tekstilde son günlerdeki düşüşün 0.20 - 0.21 lerden kağıt toplayabilmek için olduğunu sanıyorum . kağıdın 2 kez 0.31 leri test ettiğini gördük. ayrıca piyasanın en ucuz kağıdı. eğer alışlar pazartesi başlarsa 0.25 hızlı geçilip tekrar 0.31 teri test eder diye düşünüyorum.

Yorum

• demirci
      Bağımlı
      • 15 Mayıs 2008
      • 1182

12.08.2008
      ***OKANT***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (11 AĞUSTOS 2008)

Okan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ilgili olarak Okan Holding
      A.Ş.’nin 11.08.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
      uyarınca yapılan açıklamadır.

Şirketimiz yönetim kurulunun 11.08.2008 tarih 189 sayılı kararı
      aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Şirketimizin maliki bulunduğu Okan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.
      hisse senetlerinden 2.781.320 adedinin satılmasına,

satışı ile ilgili gerekli araştırmaların yapılarak işlemlerin
      gerçekleştirilmesi için genel müdürlüğe yetki verilmesine,

oy birliği ile karar verildi.”

Yorum

• ÇAKAL
        Ağa'nın Adamı
        • 27 Haziran 2007
        • 2545

Okanlara yüreğim dayanmadı.
        0.40tan bastım çıktım bugün.
        Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
        Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• demirci
          Bağımlı
          • 15 Mayıs 2008
          • 1182

okan Tekstıl'ın Vergı Daıresıne Sundugu 6 Aylık Dönem Zararı 8.383.854 Ytl

Yorum

• garip
            Yeni üye
            • 17 Ağustos 2008
            • 26

***okant*** okan tekstil sanayii ve ticaret a.s.''nden gelen yazi: Sirketimiz
            isveren borclarinin ihyasina ve odeme kolayligi saglanmasina dair 5510 sayili
            kanun gecici 24. Maddesine gore sosyal guvenlik kurumlarina olan prim
            borclarinin tamamini pesin olarak 29.08.2008 tarihi itibariyle pesin olarak
            odemistir. ***okant***

Yorum

• Dmen
              Yeni üye
              • 05 Eylül 2008
              • 22

OKANT in isminin ihlas Maden olacağı ve 10 YTL gibi fiyatdan halka arz edileceği konuşuluyor, ben pek inanmadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
              yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.
              yalandan ve hırslı insanlardan nefret ederim.

Yorum

• Dmen
                Yeni üye
                • 05 Eylül 2008
                • 22

Arkadaşlar

acaba OKANT ile ilgili teknik analiz verebilecek biri var mi? Hangi fiyata kadar beklemeliyiz?
                yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.
                yalandan ve hırslı insanlardan nefret ederim.

Yorum

• orcsaw
                  Yeni üye
                  • 08 Eylül 2008
                  • 1

slm

okant bu fiyattan alınırmı sizce madem ismi değişecek bence değer..

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

orcsaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Şirketin ismi, Okan Tekstil değil de başka birşey olunca ne değişecek?

Şirketin 79 trilyon geçmiş yıllara ait zararı mı kayboluyor,yoksa yıllardır esas faaliyetinden zarar etmesi mi sona erecek?

Sizce değerse, neden değer açıklar mısınız?Muhteviyatını görebilmemiz için isim değişikliği olacağına dair IMKB'ye yollanmış şirket haberini topiğe koyar mısınız?

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      okan tekstile dikkat... domino taşları devrilire altında birçok ky kalabilir....
                      Tavan bozuldu hacim arttı. Öyleyse var bir pislik...
                      daha bugün yazdık,apaçık mal çıkmaya çalışıyorlar. Kapanış :-3.50 sizce neye göre değer ben de merak ettim açıkcası...İfade ise ilginç.Soru: bu fiyattan alnır mı? kendiniz yine cevap verme gereği hissediyorsunuz; bence ismi değişecek değer. Bu ne lahana bu ne turşu.Okanı pazarlayacak başka forum bulun derim.

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

daha bugün yazdık,apaçık mal çıkmaya çalışıyorlar. Kapanış :-3.50 sizce neye göre değer ben de merak ettim açıkcası...İfade ise ilginç.Soru: bu fiyattan alnır mı? kendiniz yine cevap verme gereği hissediyorsunuz; bence ismi değişecek değer. Bu ne lahana bu ne turşu.Okanı pazarlayacak başka forum bulun derim.
                        Sayın hocam, bu hisseyi dağıtana kadar daha çok yukarı aşağı hareket yapacaklardır.Birkaç tavan çektimi, topiklere üşüşür millet uçuyor kaçıyor yazmaya başlar yine.

Hisselerin hareketi ile ilgili, nasıl pazarlandığı konusunda fikir sahibi olmak isteyenler Memsa grafiğini ve borsa forumlarındaki Memsa topiklerinde ağlayanların yazılarını okuyabilirler.

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

sn .hocam memsa dediniz geçmiş yazılarım aklıma geldi yine. Alıntı yapma ihtiyacı duydum.Geldiği noktayı görünce ibreti alem için çerçevletmek bile lazım. işte senet uçarken yapılan bir kaç diyalog:
                          ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bu gün geçte olsa kumar oynayarak bir miktar aldım, en kısa zamanda satmak üzere...
                          Aman gözünü seveyim dikkat et. Satış fırsatı bile vermeye bilirler...;)
                          ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Allah bereket versin, akşam güzel bir rakı sofrası paramız çıktı, gerisinide tavan görsede versek....
                          Haddime değil ama bu tip kağıtlardan uzak durun arkadaşlar... Şirket battı batacak. Tayyip rüzgarıyla gitti sadece. Bu senette tekniğe hiç bakmayın derim.
                          İlk defa bulaştım 84 den. Yarın hacime göre hareket edeceğim kötü koku alırsam postalamayı düşünüyorum.
                          Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bol kazançlar
                          Bazan hacim hareketlerine göre risk alıp günlükçü olrak takılabiliyorum ama yok orta vadeymiş yok uzun vadeymiş kesinlikle takılmam bu kağıtta;)
                          memsa 1.10 dan verilmiştir. Kalanlara bol kazançlar.

Yorum

• ÇAKAL
                            Ağa'nın Adamı
                            • 27 Haziran 2007
                            • 2545

stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayın hocam, bu hisseyi dağıtana kadar daha çok yukarı aşağı hareket yapacaklardır.
                            Bu hamur çok su götürür diyenlerdensin,yani.:36_1_13:
                            Hissesinde yaptığı alavere dalavereler yıllardır bariz ortada Bekkir OKKAN'nımın ama ne hikmetse SPK göremedi bir türlü görünce de zaten 10.000 YTL ceza keser.:36_1_14:
                            Gözaltı pazarında ya belki de o yüzden tam göremiyor olabilirler.İnsan burnunun ucunu en son görürmüş.:36_6_3:
                            Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                            Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

okan tekstile dikkat... domino taşları devrilire altında birçok ky kalabilir....
                              Tavan bozuldu hacim arttı. Öyleyse var bir pislik...
                              Kaç gün geçti aradan... yine biz haklı çıktık....

Yorum

Working...
                              X

Debug Information