MAKTK Makina Takım

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

MAKTK Makina Takım

..............
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • garip
    Yeni üye
    • 17 Ağustos 2008
    • 26

Bilgi

Makina Takim Ile Ilgili Bilgi Paylaşimi Yapacak Arkadaşlar Yokmudur Acep. Teşekkürler

Yorum

• SALVADOR
      Yeni üye
      • 20 Ağustos 2008
      • 7

Zarar

Zarar Açikladi Bilgisi Bu Kadar, Fakat 2013 Yilinda Gözaltindan çikacak. Eger Uçmazsa:36_1_13:

Yorum

• garip
        Yeni üye
        • 17 Ağustos 2008
        • 26

5 milyon küsür ytl zarar açıkladı 6 aylıkta..

Yorum

• garip
          Yeni üye
          • 17 Ağustos 2008
          • 26

Makina Takım Endüstrisi A.Ş.’nin 02.09.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
          “Ekonomist Dergisi’nin 17-23 Ağustos 2008 sayısında yayımlanan Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Erol Süren tarafından verilen söyleşide geçen sermaye artırımı ile ilgili açıklamalar hakkında ilave bilgi verme gereği doğmuştur.
          Ana hissedarlarımız Transtürk Holding A.Ş.’nin Şirketimizden olan alacaklarından 22.000.000 YTL tutarındaki kısım, alınan Yönetim Kurulu kararları doğrultusunda şirketimiz sermaye yedekleri arasında takip edilmekte olup, Serrmaye olarak kaydedilmemiştir. Şirketimizin sermaye artışı T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu iznine tabi olup bu onay henüz alınmamıştır.”
          :36_6_3: :36_6_3:

Yorum

• Dmen
            Yeni üye
            • 05 Eylül 2008
            • 22

Herkese hayırlı bir ramazan ayı dileğiyle. Şerefsiz hisse pazarlayıcılarına dikkat edelim kardeşlerim. Adamlar önce hisseyi aldırıyor, hatta sizi kullanıyorlar sonrada yönetimle beraber hareket edip cevap hakkınızı kısıtlayıp üyeliğinizi iptal ediyorlar. Bir arkadaşım bu sitenin böyle olmadığını söylediği için üye oldum, inşallah Şehri-Ramazanda hayırlı bir iş yaptım.
            yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.
            yalandan ve hırslı insanlardan nefret ederim.

Yorum

• umudun tukenisi
              Yeni üye
              • 05 Eylül 2008
              • 1

Makina Takim Ile Ilgili Bilgi Paylaşimi Yapacak Arkadaşlar Yokmudur Acep. Teşekkürler.. Acayip zarar var. nerden bulacaklar para..

Yorum

• Dmen
                Yeni üye
                • 05 Eylül 2008
                • 22

Biz ne güne duruyoruz? Bize ödetecekler

Hisse netdeki çakallar, ben ESEMS ve OKANT alacakken sakın alma batacak bu şirketler dediler, meğer kendileri almışlar, hala utanmadan yazmaya devam ediyorlar. Bizde burada satıldı satılacak, borcunu ödedi ödeyecek diye bekliyoruz. Ölme eşeğim ölme yaz gelince arpa verecem diye bizi avutuyolar. Adamları şikayet ettim, bir baktım benim üyeliğimi iptal ettiler, meğerse adamlar ortak çalışıyormuş Orkitlen.

Yorum

• garip
                  Yeni üye
                  • 17 Ağustos 2008
                  • 26

Dmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Hisse netdeki çakallar, ben ESEMS ve OKANT alacakken sakın alma batacak bu şirketler dediler, meğer kendileri almışlar, hala utanmadan yazmaya devam ediyorlar. Bizde burada satıldı satılacak, borcunu ödedi ödeyecek diye bekliyoruz. Ölme eşeğim ölme yaz gelince arpa verecem diye bizi avutuyolar. Adamları şikayet ettim, bir baktım benim üyeliğimi iptal ettiler, meğerse adamlar ortak çalışıyormuş Orkitlen.
                  yaparlar bunlar herşeyi bunların ne yaradan korkusu nede ölüm korkusu vardır ne demişler .. KORK ALLAHTAN KORKMAYANDAN,KORKMA ALLAHTAN KORKANDAN.

Yorum

• Dmen
                    Yeni üye
                    • 05 Eylül 2008
                    • 22

Adam Faruk Süren’in oğlu Efe ile ayni lisede okumuş, sonra kalkıp şirket yöneticileri hakkında atıp tutuyor, yok SPK’ya şikayet etmiş, yok mahkemeye gidecekmiş. Hepsi kuyruklu yalan, adam şirket yönetimi ile içli dışlı. Asker kaçağı olduğu için ülkeden kaçmış, işlem yasaklısı olduğu için başkası adına alım satım yapıyor. Bana OKANT alma dedi, halada OKANT için olumsuz şeyler yazıyor, meğerse kendi 1 milyon lot almış. Allah bunların şerrinden hepimizi korusun. Bunları yazdım diye beni siteden attılar, yoksa adamın ipliğini pazara çıkarmıştım.

Yorum

• SALVADOR
                      Yeni üye
                      • 20 Ağustos 2008
                      • 7

Dmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Adam Faruk Süren’in oğlu Efe ile ayni lisede okumuş, sonra kalkıp şirket yöneticileri hakkında atıp tutuyor, yok SPK’ya şikayet etmiş, yok mahkemeye gidecekmiş. Hepsi kuyruklu yalan, adam şirket yönetimi ile içli dışlı. Asker kaçağı olduğu için ülkeden kaçmış, işlem yasaklısı olduğu için başkası adına alım satım yapıyor. Bana OKANT alma dedi, halada OKANT için olumsuz şeyler yazıyor, meğerse kendi 1 milyon lot almış. Allah bunların şerrinden hepimizi korusun. Bunları yazdım diye beni siteden attılar, yoksa adamın ipliğini pazara çıkarmıştım.
                      kardeş çok dolusun sen ya kim üzdü seni? kardeş makina takım ile igilenen çok insan varmış yav bende dedim tek benmi kaldım diye acaba:36_1_13:

Yorum

• Dmen
                        Yeni üye
                        • 05 Eylül 2008
                        • 22

Söyleyene değil söyletene bak demişler.

Yorum

• PEHLİVAN
                          Çalışkan
                          • 13 Şubat 2009
                          • 1138

MAKİNA TAKIM BORCUNU ÖDEYEMEDİ
                          Makina Takım taksitlendirilen vergi borcunun, 30 Ocak 2009 ve 27 Şubat 2009 tarihli taksitlerinin ödemesini de yapamadı

Makina Takım, sosyal güvenlik borcu ile vergi borcunun 2 taksidinin ödemesini yapamadı. Makina Takım'dan dün yapılan açıklamada, şirketin Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) taksitlendirilen borçlarından 2 Şubat 2009 ve 2 Mart 2009 vadeli taksitlerinin, ilgili kanunun tanımış olduğu ödememe hakkı kullanılmak suretiyle yapılamadığı bildirildi. Açıklamada, Makina Takım'ın iştiraki Evar Kesici Takım Sanayi A.Ş'nin 2 Şubat 2009 tarihli taksidinin ödendiği, 2 Mart 2009 tarihli taksidinin de yine ilgili kanunun tanımış olduğu ödememe hakkı kullanılmak suretiyle yapılamadığı kaydedildi. Makina Takım taksitlendirilen vergi borcunun, 30 Ocak 2009 ve 27 Şubat 2009 tarihli taksitlerinin ödemesini de yapamadı.

Yorum

• PEHLİVAN
                            Çalışkan
                            • 13 Şubat 2009
                            • 1138

30.03.2009 - 13:25 - Gözaltı Pazarı Makina Takım

Makina Takım Vergi Borcunu Ödeyemedi

Soru: Makine Takım’ın borçlarını ödememesi durumunda hisselerin kapatılması riski var mı?

Cevap: Makina Takım 18 Mart 2009 tarihli açıklamasına göre Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan şubat ve mart ayı taksitlerini ödeyemedi. Aynı tarihli bir diğer açıklamasında taksitlendirmiş olduğu vergi borcunun da ocak ve şubat taksitlerini de ödeyemediğini duyurdu.

Mevzuata göre Borsa’da işlem görmekte olan Şirketlerin mali yapılarında belirsizlik oluşması halinde İMKB tarafından işlem sıraları geçici olarak kapatılabilir.
                            Kanımızca söz konusu taksitlerin ödenmemesi nedeniyle hissenin işlem sırasının kapatılması bu aşamada söz konusu değil. Ancak kamu borçlarının dahi ödenememesinin ciddi bir işaret olarak görülmesinde fayda var. Zira ilerleyen zaman diliminde ilave olumsuzlukların meydana gelmesiyle birlikte İMKB’nin işlem sırasını kapatma olasılığı gündeme gelebilecektir.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

***MAKTK*** Makina Takim Endustrisi A.S.'nin 10.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sermaye Piyasasi Kurulu'nun (SPK) gondermis oldugu 02.04.2009 tarih ve B.02.1.SPK.0.13-469/4321 sayili ve "finansal tablolar" konulu yazisi 09.04.2009 tarihinde sirketimize ulasmistir. Ilgi ve yazi ile istenmis bulunan duzenlemelerin 31.12.2008 tarihli mali tablolar uzerinde yaratmasi muhtemel etkileri gozonune alindiginda raporun teslim tarihi olan 10.04.2009 tarihinde Borsaya gonderilmesi mumkun bulunmamaktadir. Bu nedenle Sirketimiz 09.04.2009 tarihinde Sermaye Piyasasi Kurulu ile yapilan karsilikli gorusmeler neticesinde 20 gunluk ek sure talep etmistir. Konu ile ilgili ozel durum aciklamasi bugun sirketimiz tarafindan kamuya yapilacaktir." ***MAKTK*** (10/04/2009 - 14:18:41)
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                              X

Debug Information