EGPRO Ege Profil

Collapse
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

    #1

    EGPRO Ege Profil

    ............
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • demirci
    Bağımlı
    • 15 Mayıs 2008
    • 1182

    #2
    EGPRO - Ege Profil

    Ege Profil`in 2008 Yili Ilk 3 Aylik Donem Net Zarari 7,046,371 Ytl

    Yorum

    • demirci
      Bağımlı
      • 15 Mayıs 2008
      • 1182

      #3
      Ege Profıl'ın Vergı Daıresıne Sunulan 2008/6 Aylık Donem Net Zararı 439,006 Ytl

      Yorum

      • PEHLİVAN
        Çalışkan
        • 13 Şubat 2009
        • 1138

        #4
        *ege Profil'in Vergi Dairesine Sunduğu 12 Aylik Dönem Zarari 4.607.065 Tl



        (16/02/2009 - 07:37:57)

        Yorum

        • yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

          #5
          ***EGPRO*** Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 27.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz ana sozlesmesinin Idare Meclisi, Meclis Toplantilari, Idare Meclisinin Yetkileri ve Agirlastirilmis Nisaplar ile ilgili 10., 11. ve 13. maddelerinin ekli tadil tasarilarina gore tadiline; isbu tadil ile ilgili olarak gerekli izinlerin alinmasini muteakip ana sozlesme degisikliklerinin Sirket Genel Kurulu'nun kabul ve onayina arz edilmek uzere Olagan Genel Kurul Toplantisi yapilmasina oy birligi ile karar verilmistir. " ***EGPRO*** (27/03/2009 - 15:57:52)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

          Yorum

          • yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

            #6
            ***EGPRO*** Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz 2008 yili hesap donemine iliskin Olagan Genel Kurul Toplantisinin asagidaki gundemi goruserek karara baglamak uzere 21.05.2009 tarihinde saat 11:30'da Ataturk Organize Sanayi Bolgesi 10003 Sok. No:5 Cigli, izmir adresindeki sirket merkezinde yapilmasina toplantiya katilanlarin oycoklugu ile karar verilmistir." Olagan Gundem maddelerinin yani sira Sirket Ana Sozlesmesi'nin 10., 11. ve 13. maddelerinin tadilinin onaylanmasi hususunun da yer aldigi toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***EGPRO*** (28/04/2009 - 16:28:02)
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

            Yorum

            • yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

              #7
              ***EGPRO*** Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin SPK'nun Seri:XI, No:25 sayili tebligi hukumlerine uygun olarak, Uluslararasi Finansal Raporlama Standartlarina gore UMS/UFRS konsolide olmayan sekilde hazirlanan 01.01.2008/31.12.2008 hesap donemine ait finansal tablolarda ve yasal kayitlamizda zarar olusmasi nedeniyle, kar dagitim yapilmamasina ve ilgili finansal tablo ile yasal kayitlarda yer alan donem zararinin "Gecmis Yillar Kar/Zararlari" hesabina aktarilmasi hususlarinin Genel Kurul'a onerilmesine, oycoklugu ile karar verilmistir." ***EGPRO*** (28/04/2009 - 16:30:02)
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

              Yorum

              • Dragon
                Bağımlı
                • 09 Haziran 2007
                • 941

                #8



                biraz ağır abidir 8,65 stop, 9,50-10,10 deneyebilir.

                al,sat tavsiyesi değildir.
                Ben ben değilim,Sen olmayınca
                Sen sen değilsin,Ben olmayınca

                Yorum

                • stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

                  #9
                  **EGPRO***EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

                  Ortaklığın Adresi : İ.A.O.S.B. 10003 sokak No.5 Çiğli/İZMİR
                  Telefon ve Faks No. : 0232 398 98 98 - 0232 328 18 82
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0232 398 98 98 - 0232 328 18 82
                  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                  Özet Bilgi : Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri


                  AÇIKLAMA:
                  Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

                  İMKB'nin 24-GDD-210/47 sayılı yazısına istinaden seri VIII, No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin tebliğinin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumumuz yoktur.


                  Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


                  IMKB

                  Yorum

                  • stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

                    #10
                    ***EGPRO***EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

                    Ortaklığın Adresi : A.O.S.B 10003 Sokak No:5 Çiğli İzmir
                    Telefon ve Faks No. : 0 232 398 9898 ve 0 232 376 7163
                    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 232 398 9751 ve 0 232 328 1882
                    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                    Özet Bilgi : Kaydilestirilmeyen Hisse Sahipleri Tum Haklarini 31.12.2012 de Kaybedeceklerdir.


                    AÇIKLAMA:
                    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

                    Kaydileştirilmeyen Hisse Sahipleri Tüm Haklarını 31.12.2012 de Kaybedeceklerdir.

                    25 Şubat 2011 tarihli mükerrer Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren 6111 sayılı Kanun un 157. maddesi ile değiştirilen Sermaye Piyasası Kanunu' nun Geçici 6. maddesine göre, 31 Aralık 2012 tarihine kadar, bu tarihte kanunen Şirketimize intikal edecek ve pay sahiplerinin söz konusu hisse senetleri üzerindeki tüm hakları da anılan tarihte kendiliğinden sona ermiş sayılacaktır.

                    Yapılan bu yeni düzenleme sonucunda, sahip oldukları payları kaydi sistemde, henüz kendi adlarına kaydettirmemiş olan pay sahiplerimiz, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kaydileştirme işlemlerini tamamlamazlarsa, anılan tarihten itibaren, bu hisselerden doğan bütün haklarını kanun gereği kaybedeceklerdir.

                    Ortaklarımıza, herhangi bir aracı kuruma veya bankalara başvurarak hisse senetlerini kaydileştirmeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.

                    İşbu duyuru, pay sahiplerimizin haklarının korunması amacıyla yapılmış olup, kaydileştirme işlemleri için zamanında işlem yapmayan pay sahiplerimizin kanunun amir hükümlerinin uygulanması sonucu 31 Aralık 2012 tarihinde oluşabilecek hak kayıplarından dolayı Şirketimizin hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacağını beyan ederiz.

                    Şirketin hisse senedi sahiplerine saygıyla duyurulur.

                    Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Pay Sahipleri ile İlişkiler Birimi : +90 232 398 9751

                    Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

                    IMKB

                    Yorum

                    • radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22484

                      #11


                      Uploaded with ImageShack.us
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                      Yorum

                      • ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

                        #12
                        EGPRO***EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi )


                        Mali Tablonun Hesap Dönemi : 201.312,00

                        Mali Tablonun Verildiği Otorite : HASAN TAHSIN VERGI DAIRESI

                        Mali Tablonun Verilme Nedeni : 201312 DONEM GECICI VERGI

                        Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2014




                        EK AÇIKLAMALAR:

                        201312.DONEM GECICI VERGI BEYANNAMESI EKINDE VERGI DAIRESINE SUNULMUS OLUP, SERMAYE PIYASASI MEVZUATINA GORE DUZENLENMEMISTIR.




                        BIST
                        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

                        Yorum

                        Working...
                        X

                        Debug Information