BRMEN Birlik Mensucat

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

BRMEN Birlik Mensucat

...............
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • derya
    Yasaklı
    • 14 Ocak 2008
    • 177

slm simurg

slm simurg brmen hissesi hakkında ne düşüncelerin yazarmsın

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      slm simurg brmen hissesi hakkında ne düşüncelerin yazarmsın
      spekülatif hareketlerin bol olduğu hisselerden biri, her türlü dümen dönebilir.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• derya
        Yasaklı
        • 14 Ocak 2008
        • 177

selamlar....
        1 aydır takip ediyodum..ha bugün ha yarın derken ilk çıkışı kaçırdım...
        0.89 dan aldıklarımı 93 sattım..bi kaç kere al-sat yaptım..
        hisse karakteristik olarakta çok hoş.....

bi kaç grafik mrafik yollicam birazdan...

yükselen trendin kırılmasıyla .yani krizin 2. haftasında ....
        aşağı 0,68 (kalın kırmızı trend) den mal almayı planlamıştım..
        0,72 en düşüğü oldu...bi türlü cesaret edemedim..
        bi türlü artmayan hacim nedeniyle.....

her neyse..şu an...0,89 ve 1,05 ler dirençler.... 0,89 lar tam anlamda henüz kırılmadı...hacim onayı alamadık...

az sonra vercem grafikteki hareketli ortalamalar iyice bellenmeli...
        bence şu an için en önemli kaynağımız Ho lar..

22,,27 günlük hareketli ortalamalar altta mavi tonlardakiler..(0,83-,84 ytl)

50 basit ve 50 üssel günlük hareketli orlamalar da kahve rengimidir nedir işte üsttekiler... (0,94-0,97 ytl)

hareketli ortalamara ve 20 günlük bolingere göre 0,85 ila 0,95 bandı oluştu...
        bu arada iki senaryo belirledim ben...bu ay sonuna kadar geçerli kısa vadeli
        iki senaryo dan biri bence olcak...(nedenini bi sonraki mesajda yazcam)

1-bu sıkışmada,bu bantta yatay hareket ile mal toplama yoluna gidilecek...
        yada
        2-hacim artarakfibonecci yayının ciddi direnç oluşturduğu 1 ytl seviyesi geçilcek ve hedef fiyat olan 2. yayın geçtiği 1,18 tyl civarına gelincek..

temel görünümü iyi sayılır...
        çeşitli rasyolara bakılınca pd/dd ,,cari oran ,,,karlılık falan ....
        kendi sektöründe temel olarak ucuz kaldığı anlaşılıyor...
        teknik oalrak zaten dipte olduğunu düşünüyorum ben...

piyasadki senet sayısı : 15.959.705 adet..
        halka açıklık %64,39
        sermayesine göre karının az olması küresel anlamdaki tekstil durgunluğuna veriyorum ben.....

ortalama günlük 150 - 250 bin YTL işlem hacmi olan tahtada bu gün 1.seans sonu itibari ile 350 bin ytl hacim oluştu...

çok dikkat ettim... dikkat bakınız..

tahtaya hareketi yaptıran deniz ve euro yatırım oldular malumunuz...
        bugün ne hikmetse satıştalar...
        ama her kademede ilginç bişi vardı...
        misat 0,92 euro 5 alıyo (kendinden)geri 5 satıyo 0,92 den (kendine)

sırf hacim olsun diye işlem yaptıklarını ve bu yüzden de bi önceki mesajımdaki senaryolarımın kısa vade için düşünülmesi gerektiğini böğle açıkıyorum...

bakınız....
        aman dikkat..

para çıkışıda var...hissedarlar virman yoluyla ufak ufak çıkışlar var...
        bi iki çırpma,,ayı tuzağı falan olabilir...yakalanmayalım...

ama yön yukarı

son bir haftalık takas değişimi...

yani son haftada çok net bi toplanma görüntüsü var...
        günlük olarak virman ları inceleyince oyuncunun (yani aynı kişinin)

alım için kullandığı bahar,tekstil menkul dan hesabı var...

satım içnde oriyon ve ve galata menkul u kullanıyor....

illayi deniz,iş,euro nun işlemlerini takip etcez diye bişi yok...
        zaten basit fazla karmaşık olmayan bi tahta ...
        takası iyi okuyabilirsek hareketleri kesinlikle kaçırmayız...
        helede takasla grafiği birlikte değerlendirdikmi olayı çözeriz...

herkeze kolay gelsin..benden bu kadar...
        başka brmenci varsa çeşitli görüş ve ne yönde beklentilerimizin olduğunu
        bilmek isterim

yazın baba sizde yazın yani... tek başına gitmez bu gemi

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

***BRMEN*** Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi Isletmesi A.S.'nin 06.04.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:XI, No:29 sayili tebligi hukumleri cercevesinde hazirlanan 2008 Yili hesap donemine ait finansal tablolarda zarar olmasi nedeniyle kar dagitimi yapilmamasina ve olusan zararin "Gecmis Yillar Zararlari" hesabina aktarilmasina karar verildigi, 2008 Yili icinde yapilan bagis ve yardim bulunmadigina dair Genel Kurul'a bilgi sunuldugu, SPK'nin Seri:IV, No:41 Tebligi'nin 4. maddesi kapsaminda "Iliskili Taraflara" yapilan islemler hakkinda Genel Kurul'a bilgi sunuldugu, Yonetim Kurulu uyeliklerine bir yilligina gorev yapmak uzere Mustafa Kucukcalik, Yasar Kucukcalik, Feramin Celiktas, Ahmet Ozhamurkar ve Ali Riza Hasoglu'nun secilmelerine karar verildigi, Denetim Kurulu Uyeligi'ne bir yilligina gorev yapmak uzere; SMMM Ozcan Kafa'nin secilmesine karar verildigi, bildirilmistir. Genel Kurul Toplanti Tutanagi Gunlluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***BRMEN*** (06/04/2009 - 14:55:05)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

***BRMEN*** Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi Isletmeleri A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz yonetim kurulunun 06.04.2009 tarih ve 1/1 sayili toplantisinda alinan karar ile gorev dagilimi asagidaki sekilde olusmustur. Yonetim kurulu baskani: Yasar Kucukcalik Yonetim kurulu baskan vekili: Ahmet Ozhamurkar Uye: Mustafa Kucukcalik Uye: Feramin Celiktas Uye: Ali Riza Hasoglu Ayrica yonetim kurulunun ayni karariyla denetimden sorumlu komite uyeliklerine Feramin Celiktas ve Ali Riza Hasoglu secilmislerdir. ***BRMEN*** (06/04/2009 - 16:53:39)
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• SUNGURBEY
              Yeni üye
              • 13 Nisan 2009
              • 10

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği’nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 13.04.2009 tarihinde Merkezi Kayıt Kuruluşuna başvurulan hisse senetlerinin bilgileri.Sıra Hisse Grubu Yatırımcının Adı Nominal SatışNo Kodu Soyadı Ünvanı Tutar(YTL)* Süresi2 BRMEN E MUSTAFA KÜÇÜKÇALIK 1.203.331,438 1 YIL(*)Nominal Tutar (TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.) küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-BİRLİK MENSUCAT

Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi İşletmeleri A.Ş.’nin 20.04.2009
                tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 54 sayılı
                Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
                Şirketimizde üretimi durdurulan bölümlerin destek ünitelerinde
                çalışan 8 personelimizin iş akitlerine son verilmiştir. İş akitleri
                sona eren personelin ihbar ve kıdem tazminat tutarları yaklaşık
                106.000 TL tutarındadır. Bugün itibariyle personel sayımız 47 kişidir.
                Taşeron firmalarda çalışanlarla birlikte şirketimiz üretim
                tesislerinde çalışan kişi sayısı ise toplam 190 kişidir.”

İMKB

(21/04/2009 - 07:32:47)

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-BİRLİK MENSUCAT

Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi İşletmeleri A.Ş.’nin 20.04.2009
                  tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                  “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 54 sayılı
                  Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
                  Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:IV No:41 sayılı “Sermaye Piyasası
                  Kanunu’na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında
                  Tebliğ’in 7. Maddesi çerçevesinde Şirketimizin Pay Sahipleri ile
                  İlişkiler Biriminin yöneticisi Muhasebe Şefi Mustafa İpek olup,
                  sözkonusu birimin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.
                  Adı Soyadı : Mustafa İpek
                  Tel : 0 352 322 12 70
                  Faks : 0 352 322 12 77
                  E Posta : mipek@birlikmensucat.com.tr

İMKB

(21/04/2009 - 07:32:50)

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***BRMEN***BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş.( Aylik Bildirim )

Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş.'nin 31/10/2011 -30/11/2011 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                      Master
                      • 28 Temmuz 2008
                      • 4807

***BRMEN***BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : ORTA SANAYİ BÖLGESİ MENSUCAT CAD.NO.:7 MELİKGAZİ KAYSERİ
                      Telefon ve Faks No. : 0 352 322 12 70 0 352 322 12 77
                      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0 352 322 12 70 0 352 322 12 77
                      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                      Özet Bilgi : ŞUBE KAPANIŞI

AÇIKLAMA:
                      Yönetim Kurulunun 30.01.2012 tarih ve 11/12 sayılı kararı gereğince
                      Alpaslan Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:12/A Melikgazi/Kayseri adresinde bulunan alışveriş merkezindeki satış mağazamızın 31.01.2012 tarihi itibariyle kapatılmasına karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

***BRMEN***BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )

Adres OSMAN KAVUNCU MAH. MENSUCAT CAD. NO:22 MELİKGAZİ KAYSERİ
                        Telefon 352 - 3221270
                        Faks 352 - 3221277
                        Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 352 - 3221270
                        Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 352 - 3221277
                        Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                        Özet Bilgi OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI SONUCU

Genel Kurul Türü Olağanüstü
                        Tarihi ve Saati 16.01.2013 11:00
                        Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
                        Alınan Kararlar 1. Divan Başkanlığına Av. Han Mükremin TÜRKMEN, oy toplayıcılığına Mehmet Mülayim, katipliğe Selim PALASLIOĞLU `nun seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.
                        2. Toplantı tutanak ve evrakının Genel Kurul adına Başkanlık Divanınca imzalanması önerildi, oya sunuldu, mevcudun oybirliği ile kabul edildi.
                        3. Sermaye Piyasası Kurulu?nun 2009/18 ve 2012/41 sayılı Haftalık Bültenlerinde yayımlanan ?Halka Açık Anonim Ortaklıkların Fon Çıkışı Gerektirmeyen Sermaye Azaltımı İşlemlerinde Uyacakları İlke ve Esaslar Duyurusu? kapsamında, Yönetim Kurulumuzun 30.05.2012 tarih ve 4 No?lu, 18.07.2012 tarih ve 5 No?lu ve 14.11.2012 tarih ve 9 No?lu toplantılarında yapılmasına karar verilen sermaye azaltımı işlemi için hazırlanmış olan, sermayenin azaltılmasının nedenlerine, sermaye azaltımının hangi esaslar çerçevesinde yapılacağına, söz konusu azaltımın Şirket malvarlığında herhangi bir eksilmeye yol açmayacağına ve Şirkete sağlayacağı faydalara ilişkin olarak Yönetim Kurulunca hazırlanan rapor hakkında ortaklara bilgi verildi.
                        4. Fon çıkışı gerektirmeyecek şekilde, Şirketin 31.12.2011 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarında yer alan 45.939.395 TL geçmiş yıllar ve dönem zararından kaynaklanan bilanço açığının 17.250.000 TL kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılmasına, yapılacak sermaye azaltımında Şirketin 31.12.2011 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarının esas alınmasına ve ?Payların İptal Edilmesi? yönteminin uygulanmasına, yapılacak sermaye azaltımının 17.250.000 TL olmasına ve bu suretle Şirket sermayesinin 24.786.000 TL?ndan 7.536.000 TL?na düşürülmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi. Ayrıca eşanlı olarak 17.250.000 TL sermaye artırımı yapılarak ödenmiş sermayenin 24.786.000 TL?na çıkarılması hususu toplantıya katılanların oybirliğiyle karar verildi.
                        5. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmadı. Divan Başkanı gündemde görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından toplantıya saat:11.25?de son verdi.
                        Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                        Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

IMKB

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

***BRMEN***BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş.( Yeni Pay Alma Sirküleri-Sermaye Artırımı )

BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN
                          ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN DUYURUDUR.

ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZİN TAMAMI NAKİT KAYNAKLARDAN KARŞILANMAK SURETİYLE 7.536.000,00 TÜRK LİRASI'NDAN 24.786.000,00 TÜRK LİRASI'NA ARTIRILMAKTADIR.
                          ARTIRILAN SERMAYEYİ TEMSİL EDEN PAYLARIN HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME SERMAYE PİYASASI KURULU (KURUL)'NCA 18/01/2013 TARİHİNDE ONAYLANMIŞTIR. ANCAK BU ONAY İZAHNAMEDE YER ALAN BİLGİLERİN KURULCA TEKEFFÜLÜ ANLAMINA GELMEYECEĞİ GİBİ PAYLARA İLİŞKİN BİR TAVSİYE OLARAK KABUL EDİLEMEZ.

Bu sirküler Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış sirküler ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu nüshada yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu bildirimi sisteme gönderen şirket sorumludur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

***BRMEN***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Eş Anlı Sermaye Azaltımı ve Bedelli Artırım )
                            ***Eş Anlı Sermaye Azaltımı ve Bedelli Artırım: BRMEN.E (Sermaye azaltım oranı: % 69,60, Bedelli sermaye artırım oranı: % 228,90, Bölünme sonrası A.O.F: 1,20.-TL, Yeni sermaye: 24.786.000 TL) ***

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

***BRMEN***BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Çağrısı )

Adres OSMAN KAVUNCU MAH. MENSUCAT CAD. NO:22 MELİKGAZİ KAYSERİ
                              Telefon 352 - 3221270
                              Faks 352 - 3221277
                              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 352 - 3221270
                              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 352 - 3221277
                              Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                              Özet Bilgi 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

EK AÇIKLAMALAR:
                              BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş.
                              YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN

Şirketimizin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10.05.2013 Cuma günü saat 10.30’da Osman Kavuncu Mahallesi Mensucat Caddesi No:22 Melikgazi/KAYSERİ adresinde yapılacak ve aşağıdaki gündem maddeleri görüşülecektir.

Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun “MKS Genel Kurul Uygulamaları Hakkında Bilgilendirme” konulu ve 599 numaralı Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Mektup Duyurusu ve Ekleri uyarınca Pay Sahipliği Çizelgesi genel kurul tarihinden bir gün önce saat 17:00 itibariyle ihraçcı şirketlere MEVİTAS üzerinden sağlanacaktır. Ancak söz konusu çizelgenin oluşturulmasında Kaydileştirme Tebliği’nin 26’ncı maddesi ikinci fıkrası çerçevesinde kimliklerinin ve hesaplarındaki paylara ilişkin bilgilerin ihraçcıya bildirilmesini istemeyen yatırımcıların paylarına yer verilmeyecektir. Dolayısıyla söz konusu yatırımcıların Pay Sahipliği Çizelgesinde yer almak ve Genel Kurul toplantısına katılmak istemesi durumunda kimliklerinin ve hesaplarındaki payların Şirketimize bildirilmesi yönünde hesaplarının bulunduğu aracı kuruluşlara başvurmaları ve en geç genel kurul gününden bir gün önce saat 16:30’a kadar söz konusu kısıtı kaldırmaları gerekmektedir. Konu ile ilgili Merkezi Kayıt Kuruluşu’ndan ve www.mkk.com.tr adresinden gerekli bilgi edinilebilir.

Türk Ticaret Kanunu’nun 415’inci maddesi uyarınca, pay senetleri Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileştirilmiş olan ve hazır bulunanlar listesinde adı bulunan ortaklarımız veya temsilcileri Genel Kurul Toplantısına katılabileceklerdir. Gerçek kişilerin kimlik göstermesi, tüzel kişi temsilcilerinin vekaletname ibraz etmeleri şarttır.

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek pay sahiplerimizin oy haklarını vekil aracılığıyla kullanabilmeleri için vekaletnamelerini, aşağıdaki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekalet formu örneğini Şirket Merkezimiz ile www.birlikmensucat.com.tr adresindeki Şirket internet sitesinden temin etmeleri ve 09.03.1994 tarih ve 21872 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:4, No:8 tebliğinde öngörülen hususları yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini Şirket Merkezine ibraz etmeleri gerekmektedir.

Şirketimiz’in 2012 faaliyet yılına ait Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları, Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu Raporları ile Finansal Raporlar, Kar Dağıtım Politikası, Yıllık Faaliyet Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri Kurumsal Yönetim İlkeleri Kapsamında Genel Kurul Toplantısı Bilgilendirme Dökümanı, Şirketimizin Genel Kurul Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında İç Yönerge Genel Kurul toplantı tarihinden 21 gün öncesinden itibaren Şirketimiz Merkezinde ve www.birlikmensucat.com.tr adresindeki Şirket internet sitesinde pay sahiplerimizin incelemesine hazır bulundurulacaktır.

Sayın Pay Sahiplerinin bilgilerine arz olunur.

Saygılarımızla,
                              YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

Karar Tarihi 12.04.2013
                              Genel Kurul Türü Olağan
                              Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2012
                              Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2012
                              Tarihi ve Saati 10.05.2013 10:30
                              Adresi OSMAN KAVUNCU MAH. MENSUCAT CAD. NO:22 MELİKGAZİ KAYSERİ
                              Gündem 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1- Açılış ve Başkanlık Divanı?nın seçilmesi,
                              2- Genel Kurul Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan?a yetki verilmesi,
                              3- 2012 Yılı hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması,
                              4- 2012 Yılı hesap dönemine ilişkin Denetçi Raporunun okunması,
                              5- 2012 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Şirketi Rapor özetinin okunması,
                              6- 2012 Yılı Faaliyetleri ile 2012 yılı Bilanço ve Kar-Zarar hesaplarının ayrı ayrı okunması, görüşülmesi ve onaylanması,
                              7- Yönetim Kurulu üyelerinin 2012 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri,
                              8- Denetçilerin 2012 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri,
                              9- Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu gereği 2013 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu tarafından yapılan bağımsız dış denetleme kuruluşu seçiminin görüşülerek onaylanması,
                              10- Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan Genel Kurul Çalışma Esas ve Usulleri hakkında İç Yönerge?nin görüşülerek onaylanması,
                              11- Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Şirket ?Kar Dağıtım Politikası??nın görüşülerek onaylanması,
                              12- 2012 Yılı faaliyetlerinin zararla sonuçlanması nedeniyle Yönetim Kurulu?nun kar dağıtımı
                              yapılmamasına yönelik teklifinin görüşülerek karara bağlanması,
                              13- Yönetim Kurulu üyelerinin 1 yıl süre ile seçimi ve bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesi,
                              14- Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti,
                              15- Yönetim Kurulu üyelerine Şirket konusuna giren veya girmeyen işleri bizzat veya başkaları adına
                              yapmaları ve bu nev?i işleri yapan şirketlere ortak olabilmeleri ve diğer işlemleri yapabilmeleri
                              hususunda Türk Ticaret Kanunu?nun 395. ve 396. maddeleri gereğince izin verilmesine dair karar
                              alınması,
                              16- Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri (1.3.7) çerçevesinde yıl içerisinde yapılan
                              işlemler hakkında ortaklara bilgi verilmesi,
                              17- Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket tarafından 3. Kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi,
                              18- Yıl içerisinde yapılan ilişkili taraf işlemleri hakkında ortaklara bilgi verilmesi,
                              19- Sermaye Piyasası Kurulu uygun görüş ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı izni alınan Şirket Ana Sözleşmesi?nin 3, 6, 9, 10, 13, 14, 16, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 57, 58, 60, 61, 62, 63, 64 ve 66?ıncı maddelerinin tadil edilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanması,
                              20- Kapanış.

Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                              Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
                              Gündem Maddeleri Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

BIST

Yorum

Working...
                              X

Debug Information