..............
ASLAN Lafarge Aslan Çimento
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
....::::Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.::::....

15/10/2009 13:57
FRANSIZ LAFARGE, SUDAN'DA 800 MILYON DOLAR'LIK ÇIMENTO FABRIKASI KURACAK-SPA
Suudi Haber Ajansi SPA'nin Sudan Sanayi Bakani Celal Al-Dugair'e
dayandirdigi bilgiye göre, Fransiz çimento sirketi Lafarge, Sudan'da
800 milyon Dolr'lik çimento fabrikasi kuracak.
Haberde, insa idelecegi belirtilen fabrikanin yillik 4 milton
ton kapasiteye sahip olacagi vurgulandi.
Foreks Haber MerkeziNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Kap : Istanbul menkul kiymetler borsasi / [aslan] unvan degisikligi 14.04.2010 09:42:43
lafarge aslan cimento a.s.`den gelen yazi ekte yer almaktadir.
Bildirimlerin borsamiz tarafindan kap`a aktarilarak kamuya duyurulmus olmasi, iceriginin borsa tarafindan incelendigi, teyit ya da tekefful edildigi anlamina gelmez.
---------------------------------------------------------------------------------------------
bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
Yorum
-
Kap : Merkezi kayit kurulusu a.s. / [aslan] hak kullanim 20110314 10:29:26
aslan cimento a.s.`nin 10.03.2011 tarihinde baslayan ve 29.03.2011 tarihinde hak kullanim suresi sona erecek olan % 1012,82437 oranindaki bedelli sermaye artirim isleminde, kaydilesmis hisse senetlerinin ruchan haklarini kullanmak isteyen uyelerin belirtilen tarihler arasinda merkezi kaydi sistem calisma suresi icerisinde islem yapmalari gerekmektedir. Sirket sermaye artirim karsiliginda gecici kaydi pay-mz kaydi pay vermektedir.
---------------------------------------------------------------------------------------------
bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
Yorum
-
***ASLAN***ASLAN ÇİMENTO A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Cami Mah. Kaplan Cad. No:149 41700 Darıca / Kocaeli
Telefon ve Faks No. : (262) 745 47 47 - (262) 745 43 42
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (312) 415 64 53- (312) 432 27 05
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Atama
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Sayın Hüsmen AKDENİZ'in 31.12.2011 tarihinde Yönetim Kurulu üyeliğinden ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Yönetim Kurulu üyesi Sayın Oğuz DEMİRKILIÇ atanmıştır.
Saygılarımızla
ASLAN ÇİMENTO A.Ş.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
-
***ASLAN***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Birtaş Birlik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.
Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Tablo Başlığı
IMKB
Yorum
-
***ASLAN***ASLAN ÇİMENTO A.Ş.( ŞGBF-Sermayeyi Temsil Eden Paylar )
Sermayeyi Temsil Eden Paylara İlişkin Bilgi
Grubu Nama/Hamiline Beher Payın Nominal Değeri (TL) Toplam Nominal Değer (TL) Sermayeye Oranı (%) İmtiyaz Türü Borsada İşlem Görüp Görmediği
Nama 0,01 70701888,45 96,85 Yoktur İşlem görmemektedir
Nama 0,01 8,90 0,00 Yoktur İşlem görmemektedir
Nama 0,01 18000,95 0,025 Yoktur İşlem görmektedir
Nama 0,01 2280101,7 3,125 Yoktur
TOPLAM 73.000.000,00 100,00
IMKB
Yorum
-
***ASLAN***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Birtaş Birlik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.
Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
Tablo Başlığı
IMKB
Yorum

((((((
Yorum