.................
SILVR Silverline Endüstri ve Ticaret
Collapse
X
-
-
-
Bu kötü haber mi demek oluyor sn.demirci?demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSılverlıne Endustrı'nın Vergı Daıresıne Sunulan 2008/6 Aylık Donem Net Zararı 337,603 Ytl
Yorum
-
***SILVR*** Silverline Endustri ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Aciklanacak ozel durum: Pay Sahipleri Ile Iliskiler Biriminin Aciklanmasi. Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan yayinlanan Seri: IV No: 41 sayili "Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar" hakkindaki tebligin 7. maddesi uyarinca paylari Borsa'da islem goren ortakliklarda Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi'nin kurulmasi zorunlu kilinmistir. Sirketimizce Kurumsal Yonetim Ilkeleri kapsaminda olusturulmus olan "Pay Sahipleri Ile Iliskiler Birimi"nin faaliyetleri mali isler koordinatoru Ceyhan Aygul tarafindan yurutulmekte olup iletisim bilgileri asagida yer almaktadir. Adi Soyadi: Ceyhan Aygul Adres: Organize Sanayi Bolgesi Merzifon/Amasya Telefon: 0.358.514 93 50-10 Hat Fax: 0.358.514 93 57 E-posta: ceyhan.aygul@silverline.com.tr ***SILVR*** (19/03/2009 - 14:11:39)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***SILVR*** Silverline Endustri ve Ticaret A.S.'nin 24.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz Yonetim Kurulu Baskani Ibrahim Atay baskanliginda toplanarak asagidaki karari almistir. Sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisinin 22.05.2009 Cuma gunu saat 14:30'da asagida yazili gundemi gorusup karara baglamak uzere sirket merkezi olan Organize Sanayi Bolgesi, Merzifon, Amasya adresinde yapilmasina oy birligi ile karar verilmistir. Sirketimizin Sermaye Piyasalari Kurulu'nun Seri:XI, No:29 sayili tebligi ne gore 2008 yili faaliyetleri sonucu konsolide 790.222 TL net donem zarari olusmustur. TTK ve VUK kapsaminda tutulan Mali kayitlarimiza gore 151.153 TL kar meydana gelmis olup bu tutar uzerinden 47.629 TL odenecek kurumlar vergisi ve TTK 466/1 maddesine gore 5.176 TL I. Tertip Yasal Yedek ayrildiktan sonra kalan 98.348 TL net karin Sermaye Piyasasi Kurulunun kar dagitimina iliskin duzenlemeleri cercevesinde dagitilmayarak olaganustu yedeklere alinmasina ve Genel Kurul onayina sunulmasina oy birligi ile karar verilmistir." Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***SILVR*** (24/04/2009 - 11:52:05)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
***SILVR***SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MERZİFON-AMASYA
Telefon ve Faks No. : TEL:0358.514 93 50 FAX:0358.514 93 57
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : TEL:0358.514 93 50 FAX:0358.514 93 57
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : 2012 YILI BAĞIMSIZ DENETİM KURULUŞU SEÇİMİ
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Yönetim Kurulumuzun 03.02.2012 tarihli toplantısında,Şirketimizin 2012 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası Mevzuatına uygun olarak bağımsız denetiminin yapılması için AC İSTANBUL ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. firmasının seçilmesine ve yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
Yorum
-
Kap : Silverline endustri ve ticaret a.s. / silvr [] ozel durum aciklamasi (genel) 13.06.2012 14:56:17
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Silverline endustri ve ticaret a.s. / silvr [] ozel durum aciklamasi (genel) 13.06.2012 14:56:17
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Organie sanayi bolgesi merzifon/amasya
telefon ve faks no. : Tel:0358.514 93 50 fax:0358.514 93 57
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel:0358.514 93 50 fax:0358.514 93 57
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Riskin erken saptanmasi komitesi uyelerinin belirlenmesi
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:sirketimiz yonetim kurulunun 13.06.2012 tarihli toplantisinda, sermaye piyasasi kurulu'nun seri:iv no:56 sayili " kurumsal yonetim ilkelerinin belirlenmesi ve uygulanmasina" iliskin tebligi cercevesinde riskin erken saptanmasi komitesi baskanligina bagimsiz yonetim kurulu uyelerinden nesat diler'in ve uyelige bagimsiz yonetim kurulu uyelerinden yusuf emrah keskiner'in bir yilligina secilmesine ve ekte yer alan riskin erken saptanmasi komitesi gorev ve calisma esaslarinin kabulune karar verilmistir.
---------------------------------------------------------------------------------------------http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
***SILVR***SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.( Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi )
Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2012-31.12.2012
Mali Tablonun Verildiği Otorite : MERZİFON VERGİ DAİRESİ
Mali Tablonun Verilme Nedeni : GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMESİ
Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2013
EK AÇIKLAMALAR:
IMKB
Yorum
-

Yorum