LTHOL Latek Holding

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    Bağımlı
    • 09 Haziran 2007
    • 941

çıkış trendine giren hisse 1,24 hacimle geçerse 1.35 deneyebilir. 1,35 üstü kapanışlar 1,50 atak yapabilir.

al-sat tavsiyesi değildir..
    Ben ben değilim,Sen olmayınca
    Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• menot
      Yeni Üye
      • 01 Mart 2009
      • 34

***HDHOL***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
      Hedef Mali Yatırımlar Holding A.Ş. ile ilgili olarak Levent Erdoğan'dan gelen yazı ekte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
      Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

**HDHOL***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
        Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Denge Yatırım Holding A.Ş. tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
        Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***HDHOL***HEDEF MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.( Çağrı Bilgi Formu )

Çağrıya Konu Şirket Unvanı : HEDEF MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş
          Çağrıda Bulunan Gerçek/Tüzel Kişi : LEVENT ERDOĞAN
          Çağrı Fiyatı (TL) : 1,29
          Çağrıya Aracılık Edecek Aracı Kuruluş : GALATA MENKUL DEĞERLER A.Ş
          Çağrı Başlama Tarihi : 09.01.2012
          Başlama Saati : 09:00
          Çağrı Bitiş Tarihi : 20.01.2012
          Bitiş Saati : 17:00

HEDEF MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. PAYLARININ ZORUNLU/ İSTEĞE BAĞLI ÇAĞRI YOLUYLA LEVENT ERDOĞAN TARAFINDAN DEVRALINMASINA İLİŞKİN BİLGİ FORMU ekte pdf olarak verilmektedir.

Ek'te yeralan "Payların Zorunlu/İsteğe Bağlı Çağrı Yoluyla Devralınılmasına İlişkin Bilgi Formu" Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış form ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu formda yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu formu sisteme gönderen şirket sorumludur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

***HDHOL***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
            Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Suphi Bülent Erdoğan tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

***HDHOL***GALATA MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Çağrı Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim )

Levent Erdoğan tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV, No: 44 sayılı Çağrı yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliğ uyarınca çağrıda bulunarak pay toplamak amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru neticesinde SPK'nın Seri: IV No: 44 sayılı Tebliği'nin 10'uncu maddesi uyarınca 22/10/2011 tarihinden itibaren çağrı işleminin fiilen başlayacağı güne kadar, her gün için Türkiye Bankalar Birliğince açıklanan haftalık TRLIBOR oranının %30 fazlası ile hesaplanacak faizin, her gün için hesaplanarak çağrı fiyatına eklenmesi ile nihai çağrı fiyatının 1,29.- TL olmasına karar verilmiştir.

09 Ocak 2012 - 20 Ocak 2012 tarihleri arasında Galata Menkul Degerler A.S. aracılığıyla gerçekleştirilecek olan çağrı işleminin 12 Ocak 2012 tarihi itibariyle neticesini bilgilerinize arz ederiz.

1) İMKB Dışında Pay Toplama Çağrısına Karşılık Veren
              Pay Sahibi Sayısı : 3
              Toplam Nominal Tutarı: 34.976 - Adet

2) İMKB'den Alınan Payların
              Toplam Nominal Tutarı: Yoktur

IMKB

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

***HDHOL***GALATA MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Çağrı Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim )

Levent Erdoğan tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV, No: 44 sayılı Çağrı yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliğ uyarınca çağrıda bulunarak pay toplamak amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru neticesinde SPK'nın Seri: IV No: 44 sayılı Tebliği'nin 10'uncu maddesi uyarınca 22/10/2011 tarihinden itibaren çağrı işleminin fiilen başlayacağı güne kadar, her gün için Türkiye Bankalar Birliğince açıklanan haftalık TRLIBOR oranının %30 fazlası ile hesaplanacak faizin, her gün için hesaplanarak çağrı fiyatına eklenmesi ile nihai çağrı fiyatının 1,29.- TL olmasına karar verilmiştir.

09 Ocak 2012 - 20 Ocak 2012 tarihleri arasında Galata Menkul Degerler A.S. aracılığıyla gerçekleştirilecek olan çağrı işleminin 16 Ocak 2012 tarihi itibariyle neticesini bilgilerinize arz ederiz.

1) İMKB Dışında Pay Toplama Çağrısına Karşılık Veren
                Pay Sahibi Sayısı : 0
                Toplam Nominal Tutarı: Yoktur.

2) İMKB'den Alınan Payların
                Toplam Nominal Tutarı: Yoktur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

***LTHOL***LATEK HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Ahi Evren Cad. Ata Center İş Merkezi, No:1 Kat:4 Maslak / Şişli / İstanbul
                  Telefon ve Faks No. : 212 286 66 20 Faks : 212 286 66 18-19
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 367 43 00-01-02 Faks : 212 286 66 18-19
                  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                  Özet Bilgi : Tahsisli sermaye artırımına ilişkin SPK Tescile Mesnet Belgesinin tescil edilmesi

AÇIKLAMA:
                  Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 29 Kasım 2012 tarih ve 110/1268 sayılı Kayda Alma Belgesi ile 250.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayemizin 10.000.000 TL.'dan 85.000.000 TL'na artırılması nedeniyle başlatılan tahsisli sermaye artırım işlemleri tamamlanmış olup, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 10 Ocak 2013 tarih ve 49 sayılı sermaye artırımının tamamlandığına ilişkin Tescile Mesnet Belge 10 Ocak 2013 tarih ve 49 sayılı sermaye artırımının tamamlandığına ilişkin Tescile Mesnet Belge, 16 Ocak 2013 tarihinde T.C. İstanbul Ticarete Sicili Müdürlüğü'nde tescil edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• alpbike
                    Kumarbaz
                    • 02 Kasım 2011
                    • 402

Artık A gubu oldun latişim
                    SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• alpbike
                      Kumarbaz
                      • 02 Kasım 2011
                      • 402

wuwww 30.000.000 $
                      KAP : LATEK HOLDING A.S. / LTHOL [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 22.04.2013 18:04:58

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : AHI EVREN CAD. ATA CENTER IS MERKEZI, NO:1 KAT:4 MASLAK / SISLI / ISTANBUL
                      TELEFON VE FAKS NO. : 212 286 66 20 FAKS : 212 286 66 18-19
                      ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 367 43 00-01-02 FAKS : 212 286 66 18-19
                      YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                      OZET BILGI : BAGLI ORTAKLARDAN LTK DIS TICARET A.S.'NIN TARAF OLDUGU ALIM SATIM SOZLESMESI HAKKINDA ALINAN YONETIM KURULU KARARI

---------------------------------------------------------------------------------------------
                      ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

SIRKETIMIZ YONETIM KURULU UYELERI 22 NISAN 2013 TARIHINDE SIRKET MERKEZINDE TOPLANARAK ASAGIDAKI KARARI ALMISLARDIR;

1. ROMANYA'DA MUKIM BIR SIRKET ILE BAGLI ORTAKLIKLARIMIZDAN LTK DIS TICARET A.S. ARASINDA ASAGIDAKI TICARI KOSULLARDA, LTK DIS TICARET A.S.'NIN ALICI OLDUGU, TOPLAM SOZLESME BEDELININ ORTALAMA 30.000.000-USD CIVARINDA OLDUGU, BIR ALIM SATIM SOZLESMESI'NIN ("SOZLESME") IMZALANMASI ONGORULMEKTEDIR:

I. SOZLESME KONUSU URUN HURDA TREN VAGONLARI, TEKERLEK VE AKSLARIDIR,
                      II. TOPLAM ALIM MIKTARI 60.000 METRIK TON'LUK HURDA TREN VAGONLARI (%5 SAPMA OLABILECEKTIR) VE 12.000 ADET (%5 SAPMA OLABILECEKTIR), HURDA TREN VAGONLARININ TEKERLEK VE AKSLARI SEKLINDEDIR,

2. LTK DIS TICARET A.S. ILE LATEK GULF CARGO&CLEARING LLC ARASINDA, LATEK GULF CARGO&CLEARING LLC'NIN 60.000 METRIK TONLUK HURDA SATISINA ILISKIN OLARAK IMZALADIGI ALIM SATIM SOZLESMESI KAPSAMINDAKI HURDANIN TAMAMININ LTK DIS TICARET A.S.'DEN SATIN ALINILACAGI VE BU CERCEVEDE ILGILI ALIM SATIM SOZLESMESI KAPSAMINDAKI TUM HAK VE ALACAKLARIN ASIL HAK SAHIBININ LTK DIS TICARET A.S. OLACAGINA ILISKIN BIR TEMLIK SOZLESMESI'NIN IMZALANMASI ONGORULMEKTEDIR.

3. IS BU KARAR TARIHI ITIBARIYLE LTK DIS TICARET A.S. ILE ROMANYA'DA MUKIM SIRKET ARASINDA IMZALANMASI ONGORULEN ALIM SATIM SOZLESMESI VE LTK DIS TICARET A.S. ILE LATEK GULF CARGO&CLEARING LLC ARASINDA IMZALANMASI ONGORULEN TEMLIK SOZLESMESI'NIN ONAYLANMASINA VE BU HUSUSTA KAMUYA GEREKLI ACIKLAMALARIN YAPILMASINA,
                      OYBIRLIGIYLE KARAR VERILMISTIR.

KAMUOYUNUN BILGISINE SUNARIZ.
                      SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!

Yorum

• alpbike
                        Kumarbaz
                        • 02 Kasım 2011
                        • 402

seni gidi fındık kıran seni haberlere başladın bakem, 1.90 da satış emri vermiştim yarına vaz caydım. Yarına bir bakim de sana şimdilik 4-5 lira fiyat biçtim bakam ne olacak

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

hadi iyisin yarışmadada seçmişmiydin
                          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• alpbike
                            Kumarbaz
                            • 02 Kasım 2011
                            • 402

yok başkan bu hafta totem yaptıydım bunun lojistik olanını seçtim

Yorum

• alpbike
                              Kumarbaz
                              • 02 Kasım 2011
                              • 402

Fındık kıran neyi bekliyorsun sattım tüm malımı işte al başını git, yoksa geri gelim diyemi bekliyorsun?
                              Yok yok gelemem artık bu fiyatlardan en azından, 1 TL nin altına gel tekrar girecem söz
                              ama 5 lira olupta gelirsen 1liranın altına girmem, bu fiyatlardan git eywallah, senden kazandığımın hepsiyle girerim söz

Yorum

• alpbike
                                Kumarbaz
                                • 02 Kasım 2011
                                • 402

way fındık kıran way, seni 1 liranın altından alırken 2 liraya satacam diyordum ama bu bist in rekorları yüzünden erken sattım kusura bakma
                                neyse 1,80 ortalamayla satmışım affedersin umarım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information