KLNMA-Türkiye Kalkınma Bankası

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

23/12/2011 - 13:49

***KLNMA***T.KALKINMA BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Necatibey Caddesi No:98 Bakanlıklar-ANKARA

Telefon ve Faks No. : Tel: 0 312 231 84 00 Faks: 0 312 231 31 25
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 0 312 418 30 72 Faks: 0 312 418 32 05
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Kredi Derecelendirme Notu

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings 22 Aralık 2011 tarihinde Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş.'nin BB artı olan uzun vadeli yabancı para cinsinden kredi notunu BB artı olarak teyit ettiğini açıkladı. TKB'nin uzun vadeli yerel para (TL) cinsinden kredi notu BB artı, uzun vadeli ulusal kredi notu AA artı (tur), bireysel kredi notu D, destek notu 3, kısa vadeli yabancı ve yerel para (TL) cinsinden kredi notu da B olarak teyit edilirken, görünüm "durağan" olarak belirtildi.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

***KLNMA***T.KALKINMA BANKASI A.Ş.( ŞGBF-Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri )

Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri
      Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%)
      Ahmet YAMAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mimar (ŞehirPlancısı) Yönetim Kurulu Başkan Vekili- Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı -
      İrfan TOKGÖZ Yönetim Kurulu Üyesi-Denetim Komitesi Başkanı Maliyeci Yönetim Kurulu Üyesi-Denetim Komitesi Başkanı Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanı -
      Özcan TENGİLİMOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi-Denetim Komitesi Başkan Vekili Bankacı Yönetim Kurulu Üyesi- Denetim Komitesi Başkan Vekili Bayraktar Kardeşler inş.Taah.Tic. A.Ş. Genel Müdürü -
      Hakan TOKAÇ Yönetim Kurulu Üyesi-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Maliyeci Yönetim Kurulu Üyesi- Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkan Vekili -Denetim Komitesi Başkanı (2007) Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı -
      Şerif ÇELENK Yönetim Kurulu Üyesi-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkan Vekili Bankacı Yönetim Kurulu Üyesi-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkan Vekili - -
      Mehmet AYDIN Yönetim Kurulu Üyesi İktisatçı Yönetim Kurulu Üyesi - Denetim Kurulu Üyesi (2008) Kamu İhale Kurumu Başkan Yardımcısı -
      Metin PEHLİVAN Yönetim Kurulu Üyesi (5411 sayılı Kanun'un 23/1 maddesi kapsamında) Genel Müdür Vekili Bankacı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili - Genel Müdür Yardımcısı Kalkınma Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi -
      Mustafa GÜNEŞ Denetim Kurulu Üyesi Maliyeci Denetim Kurulu Üyesi Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı -
      Ferhat KARAŞ Denetim Kurulu Üyesi İşletmeci Denetim Kurulu Üyesi Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı -
      Davut KARATAŞ Denetim Kurulu Üyesi Kamu Yönetimi (Denetçi) Denetim Kurulu Üyesi Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürü -

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI İLE ULUSLARARASI İMAR VE KALKINMA BANKASI ARASINDAKİ KREDİ VE GARANTİ ANLAŞMALARI RG'DE YAYIMLANDI

Özel Sektör Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Projesi Ek
        Kredisi ile İlgili Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. ile Uluslararası İmar
        ve Kalkınma Bankası Arasındaki Kredi ve Garanti Anlaşmaları Resmi
        Gazetede yayımlandı.
        Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, Uluslararası
        İmar ve Kalkınma Bankası, Kalkınma Bankası'na 135 milyon dolar ve 114.3
        milyon avro karşılığı kredi verecek.

http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...1/20120106.htm

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***KLNMA***T.KALKINMA BANKASI A.Ş.( ŞGBF-Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri )
          Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri
          Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%)
          Ahmet YAMAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mimar (ŞehirPlancısı) Yönetim Kurulu Başkan Vekili- Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı (2011) Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı -
          İrfan TOKGÖZ Yönetim Kurulu Üyesi-Denetim Komitesi Başkanı Maliyeci Yönetim Kurulu Üyesi-Denetim Komitesi Başkanı Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanı -
          Özcan TENGİLİMOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi Bankacı Yönetim Kurulu Üyesi- Denetim Komitesi Başkan Vekili (2012) Bayraktar Kardeşler inş.Taah.Tic. A.Ş. Genel Müdürü -
          Hakan TOKAÇ Yönetim Kurulu Üyesi-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Maliyeci Yönetim Kurulu Üyesi- Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkan Vekili (2011) -Denetim Komitesi Başkanı (2007) Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı -
          Şerif ÇELENK Yönetim Kurulu Üyesi-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkan Vekili-Denetim Komitesi Üyesi Bankacı Yönetim Kurulu Üyesi-Kurumsal Yönetim Komitesi Başkan Vekili-Denetim Komitesi Üyesi - -
          Mehmet AYDIN Yönetim Kurulu Üyesi İktisatçı Yönetim Kurulu Üyesi - Denetim Kurulu Üyesi (2008) Kamu İhale Kurumu Başkan Yardımcısı -
          Metin PEHLİVAN Yönetim Kurulu Üyesi (5411 sayılı Kanun'un 23/1 maddesi kapsamında) Genel Müdür Vekili Bankacı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili - Genel Müdür Yardımcısı Kalkınma Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi -
          Mustafa GÜNEŞ Denetim Kurulu Üyesi Maliyeci Denetim Kurulu Üyesi Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı -
          Ferhat KARAŞ Denetim Kurulu Üyesi İşletmeci Denetim Kurulu Üyesi Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı -
          Davut KARATAŞ Denetim Kurulu Üyesi Kamu Yönetimi (Denetçi) Denetim Kurulu Üyesi Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürü -

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

**KLNMA***TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Necatibey Caddesi No:98 Yenişehir-ANKARA
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 0 312 418 30 72 Faks: 0 312 418 32 05
            Özet Bilgi : Bankamız Paylarının İkinci Ulusal Pazar'a Alınması

AÇIKLAMA:

İMKB Yönetim Kurulu , 2012 yılı Temmuz -Aralık dönemine ilişkin dönemsel değerlendirme çalışması sonuçlarına göre, Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Bankamız paylarının 01.02.2013 tarihinden itibaren İkinci Ulusal Pazar'a alınmasına karar vermiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

***KLNMA***TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Çağrısı )

Adres Necatibey Caddesi No : 98 Çankaya-Ankara
              Telefon 312 - 2318400
              Faks 312 - 2313125
              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 312 - 4183072
              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 312 - 4183205
              Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
              Özet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EK AÇIKLAMALAR:
              Bankamız Yönetim Kurulu 08.03.2013 tarihinde aldığı kararla 29.03.2013 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar vermiştir.

Karar Tarihi 08.03.2013
              Genel Kurul Türü Olağanüstü
              Tarihi ve Saati 29.03.2013 10:00
              Adresi Necatibey Caddesi No:98 Kat:7 Bakanlıklar/ANKARA
              Gündem Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Gündemi
              1.Açılış, saygı duruşu ve Genel Kurul Divanının teşekkülü,
              2.Genel Kurul Divan Başkanlığı?na Genel Kurul Tutanağını imzalama yetkisi verilmesi,
              3.Yönetim Kurulu?nun ?Genel Kurulun Çalışma Esas ve Usullerine İlişkin İç Yönerge? teklifinin müzakeresi ve Genel Kurul?un onayına sunulması,
              4.Bağımsız Denetleme Kuruluşunun seçilmesi,
              5.Kapanış.

Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
              Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
              Gündem Maddeleri Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

IMKB

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

***KLNMA***TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Necatibey Caddesi No:98 Bakanlıklar/ANKARA
                Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 0 312 231 43 08 Faks: 0 312 229 68 10
                Özet Bilgi : Konsolide Mali Tablo Düzenlenmemesi ile ilgili Bildirim

AÇIKLAMA:

Türkiye Muhasebe Standartları'nın konsolide finansal tablo düzenlenmesine ilişkin hükümleri çerçevesinde Bankamızın konsolidasyona tabi bağlı ortaklığı bulunmaması nedeniyle, Aralık 2012 hesap dönemi ile müteakip dönemler için konsolide mali tablo düzenlenmeyecektir.

Konsolide mali tablo düzenleme zorunluluğu oluşması durumunda ikinci bir Özel Durum Açıklaması ile kamuya duyurulacaktır.

IMKB

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
                  X

Debug Information