DGATE-Datagate Bilgisayar Malzemeleri

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

***DGATE*** Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirket merkezinde toplanan yonetim kurulu toplantisinda; 1) Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan yayinlanan Kurumsal Yonetim Ilkeleri Bolum IV madde 5.7 cercevesinde Kurumsal Yonetim Komitesi kurulmasina ve komite baskani olarak yonetim kurulu uyelerinden Atilla Kayalioglu'nun, komite uyeleri olarak da yonetim kurulu uyelerinden Ayse Inci Bilecik ve Halil Duman'in secilmelerine, 2) Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: X No: 16 sayili Tebligi'nin 28/A maddesi uyarinca denetimden sorumlu komite uyeliklerine daha onceden secilen yonetim kurulu uyelerimizden Atilla Kayalioglu ve Halil Duman'in gorevlerinin devamina karar verildi. ***DGATE*** (29/04/2009 - 15:52:13)
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• mehmet emin
      Tecrübeli
      • 19 Ağustos 2008
      • 303

***DGATE*** Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.S.'nin 25.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin bugun yapmis oldugu Olagan Genel Kurul Toplantisinda 2008 yili Bilanco ve Gelir Tablosu hesaplari'nin kabulune, Yonetim Kurulu uyeleri ile denetcilerin 2008 yili hesaplarindan dolayi ibra edilmelerine, 2009 yili mali tablolarinin denetiminde Bagimsiz Dis Denetim hizmeti icin Gureli Yeminli Mali Musavirlik A.S.'nin secilmesine, Sirketimizin Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:XI, No:29 sayili tebligi uyarinca hazirlanan 2008 donemi mali tablolarinda vergi sonrasi net kari 262.323 TL'dir. Yasal kayitlara gore olusan net karin %5'i olan 15.857 TL'nin 1.Tertip Yedek Akce olarak ayrilmasina, kalan net dagitilabilir donem kari olan 246.466 TL'nin %20'sine tekabul eden 49.293 TL temettu tutarinin odenmis sermayenin %5'inden az olmasi nedeni ile dagitilmadan olaganustu yedek akce olarak sirket bunyesinde bulundurulmasina, Sirket esas sozlesmesindeki YTL ibarelerinin TL olarak degistirilmesine ve esas sozlesmesinin "Sermaye ve Paylarin Nev'i" baslikli 6., "Ilanlar" baslikli 14., "Kamuyu Aydinlatma ve Seffaflik" baslikli 20. maddelerinde yapilacak olan degisikligin ekte sunulan eski ve yeni sekilleri okunarak yeni sekli, Uc yil sure ile gorev yapmak uzere, A Grubu Pay sahipleri tarafindan aday gosterilen Nevres Erol Bilecik, Salih Bas, Attila Kayalioglu ile, diger pay sahipleri tarafindan aday gosterilen Tayfun Ates ve Indeks Bilgisayar Sistemleri Muhendislik Sanayi ve Ticaret A.S.'yi temsilen Halil Duman'in Yonetim Kurulu Uyeliklerine secilmesi, Yonetim Kurulu uyelerine ucret odenmemesine, Bir yil sure ile gorev yapmak uzere, Denetim Kurulu Uyelikerine Ferudun Sabah ve Erhan Mustafa Dogan'in secilmelerine, oy birligi ile karar verilmistir. Olagan Genel Kurul Toplanti Tutanagi, Hazirun Cetveli ve Kar Dagitim Tablosu ekte yayinlanmaktadir." Genel kurul toplanti tutanagi, ana sozlesme tadil tasarisi ve kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir. ***DGATE***

IMKB
      'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• Wrangler
        KOCA TRAKYALI
        • 11 Ağustos 2009
        • 131

[img=http://img201.imageshack.us/img201/48/adszxh.jpg]
        .

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

o kadar distribütörlük vs aldınız, ne oldu? hepsi yalan mıydı?
          beceriksiz herifler, hadi artık hareket ettirin şu kağıdı.

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            o kadar distribütörlük vs aldınız, ne oldu? hepsi yalan mıydı?
            beceriksiz herifler, hadi artık hareket ettirin şu kağıdı.
            %2.47 için mi yazdık bu yazıyı?

Olmadı, 5.üstüne atın da kademeler büyüsün. hadi bakalım.

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

%2.47 için mi yazdık bu yazıyı?

Olmadı, 5.üstüne atın da kademeler büyüsün. hadi bakalım.
              bravo 5'in üstüne atamadınız ama en azından yarın için ümit verip, 5'ten kapattınız. bravoooooooo

Yorum

• hayrani
                Yeni üye
                • 20 Nisan 2008
                • 15

bravo 5'in üstüne atamadınız ama en azından yarın için ümit verip, 5'ten kapattınız. bravoooooooo
                ne olacak bu dgate' in hali yine 5' e gelir mi...? :(

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

**DGATE***DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Ayazağa Mahallesi, Ayazağa Cendere Caddesi No:13/2 Şişli / İSTANBUL
                  Telefon ve Faks No. : 0(212)331 27 27 0(212)332 15 30
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 0-212-331 21 15, 0-212 331 21 17 Fax : 0-212 332 15 32
                  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                  Özet Bilgi : Atatürk Hava Limanı Serbest Bölge Kapanışı

AÇIKLAMA:
                  Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin Atatürk Hava Limanı Serbest Bölgesi Plaza Depo No:310/B Bakırköy-İstanbul adresindeki şubemizin, 09.01.2013 tarihinden itibaren kapatılmasına, bu durumun tescil ve ilanına karar verilmiştir

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***DGATE***DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Adres Ayazağa Mahallesi, Ayazağa Cendere Caddesi No:13/2 Şişli/İSTANBUL
                    Telefon 212 - 3312727
                    Faks 212 - 3221530
                    Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 3312115
                    Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 3321532
                    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                    Özet Bilgi Yönetim Kurulu Kar Dağıtım Önerisi

EK AÇIKLAMALAR:
                    Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:XI, No:29 sayılı tebliği uyarınca hazırlanan 2012 dönemi mali tablolarında vergi sonrası net karı 1.898.778 TL’dir. Yasal kayıtlara göre oluşan net kar’ın % 5 i olan 12.416,92 TL 1. Tertip Yedek Akçe ayrılmasına, kalan tutarının dağıtılmadan olağanüstü yedek akçe olarak şirket bünyesinde bulundurulmasına, bu önerimizin Genel Kurul onayına sunulmasına karar vermiştir.

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 22.04.2013
                    Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 21.05.2013

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Nakit Temettü Ödenmeyecek

Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
                    B Grubu,DGATE(Eski),TREDGTE00010 0,0000000 0,0000000
                    A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREDGTE00036 0,0000000 0,0000000

Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
                    B Grubu,DGATE(Eski),TREDGTE00010 0,000 0,00000
                    A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREDGTE00036 0,000 0,00000

BIST

Yorum

• vahhun
                      Çalışkan
                      • 12 Ağustos 2013
                      • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

Working...
                      X

Debug Information