ARMDA-Armada Bilgisayar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

ARMDA-Armada Bilgisayar

......................
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • Timur
    Tecrübeli
    • 22 Mayıs 2007
    • 352

***ARMDA*** Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 26.06.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Konu: Sermaye artirimi sonucu ortaklara dagitilacak bedelsiz paylarin dagitim tarihi. Sirketimizin 18.06.2007 tarihli Genel Kurul'unda alinan karar geregi Sirket sermayesinin 10.000.000 YTL'den 12.000.000 YTL'ye bedelsiz olarak artirilmasi ve artirilan 2.000.000 YTL'nin ortaklarimiza bedelsiz pay olarak verilmesine iliskin Sermaye Piyasasi Kurulu'na yapmis oldugu kayda alma basvurusu sonuclanmistir. Artirilan 2.000.000 YTL Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 25.06.2007 tarih ve 33/538 sayili belgesi ile kayda alinmistir. Sirketimiz Kurulca kayda alinan paylarin ortaklarimiza bedelsiz dagitimini 05.07.2007 tarihinde yapacaktir." ***ARMDA*** (26/06/2007 - 15:34:01)

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

***armda*** Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi:
      Konu: Chs Davasi Ile Ilgili Gelisme. Sirket Avukatimiz Senol Cilek'ten
      10.07.2007 Tarihinde Chs Davasi Ile Ilgili Olarak Elimize Ulasan Tutanaga
      Iliskin Aciklama Asagidadir. Chs Iflas Idaresi Tarafindan Sirketimize Acilan Ve
      Istanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2002/1822 H Sayili Dosyasi Ile Gorulen
      Davanin 10.07.2007 Tarihli Durusmasinda; Dosyanin Bilirkisiden Gelmesinin
      Beklenmesine, Arena Ve Chs Arasinda Gorulen Istanbul 8. Asliye Ticaret
      Mahkemesi'nin 2005/86 Esas Sayili Dosyanin Yargitay'dan Donusunde Celbi Icin
      Yazi Yazilmasina, Bu Sebeple Durusmanin 15.11.2007 Gunu Saat 15:00'e
      Birakilmasina Oybirligi Ile Karar Verilmistir. ***armda***

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

***armda*** Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.s.'nden Gelen Yazi:
        Armada Bigisayar, Veri Depolama Aglari Konusunda Dunyanin En Onde Gelen
        Sirketlerinden Biri Olan Qlogic Ile Distributorluk Gorusmelerine Baslamistir.
        Ozellikle Sunucularin Veri Depolama Aglarina Baglanmasini Saglayan Host Bus
        Adepter Pazarinda Dunyada Lider Olan Qlogic, Yenilikci Ve Moduler Fiber Channel
        Anahtarlari Ve Infiniband Gibi Yeni Teknolojilere Yaptigi Yatirimlar Ile Hizla
        Buyumektedir. 2006 Cirosu 586 Milyon Abd Dolari Olan Sirketin Toplam 1000
        Civarinda Calisani Vardir. ***armda***

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

***armda*** Armada Bilgisayar Sistemleri San. Ve Tic. A.s.'nden Gelen Yazi:
          Armada Bilgisayar Sistemleri San. Ve Tic. A.s.'deki Ortaklik Paylarinin
          Tamaminin Ya Da Bir Bolumunun Ortak Satisi Ya Da Sermaye Artirimi Yolu Ile
          Satisi Da Olmak Uzere Cesitli Alternatiflerin Yeni Bir Stratejik Ortaklik Ve
          Isbirligine Yonelik Olarak Degerlendirilmesi Amaciyla M&a International Gmbh'a
          Yetki Verilmesine Iliskin Ozel Durum Aciklamasi 12.09.2006 Tarihli Yazimizla
          Kurumunuz Araciligiyla Kamuya Aciklanmistir. Armada Bilgisayar Icin Amaclanan
          Olasi Stratejik Isbirliklerinin Arastirilmasi Ve Gerceklestirilmesi Yonunde
          Yetki Verilen Danisman Firma Tarafindan Yapilan Calismalar Ve Gorusmeler Devam
          Ettirilmektedir. ***armda***

Yorum

• mekafat
            Yeni üye
            • 19 Ocak 2008
            • 7

Bence Hazirana kadar 5.00 olabilir...

Ilginctirki Bu Kadar Buyuyen Bir Sirket
            Bilancolari Mukemmel Hale Gelen Bir Sirket
            Esas Faaliyet Karini Artiran Bir Sirket.
            Faaliyetlerinden Oturu Saniyorum Yeni Binaya Gecmesi Gereken Bir Sirket
            Bugun Hangi Teknomarkete Gitseniz Armada Yazisini Gordugunuz Bir Sirket
            Iflas Davasinin Olumlu Sonuclanacagi Dusunulen (ki Saniyorum Yargitay Yolu Acik Olmak Uzere Davanin Reddine Karar Verilmisti Detaylari Yukarida Biryerlerde Vardir Oradan Bakiniz)
            Ve En Onemlisi Yabanci Ortaklik Beklentisi Olan; Ve Saniyorum Yanlis Degil Isem Su Fiyata Gore 2,50 Den Halka Arz Edilmis; Gecen Seneki Ara Bilanco Donemlerindeki Zarardan Kara Gecmis; Ve Kendi Yoneticinin Deyimiyle 2 Kat Buyuyen; Yani Yaklasik Degeri Halka Arz Uzerinden Bakildiginda 2 Kat Buyume Ile 5,00 Liralara Gelen Bir Sirket;(tabi Bu Sadece Kisilerin Soylemlerine Bagli Benim Yorumum)
            Ustune Ustluk Borsa Endeksinin Saniyorum Bu Sirketin Arzindan Itibaren En Az 40 Primine Ragmen Nasil Fiyati Buralarda Duruyor Ben Kendi Adima Anlamakta Gucluk Cekiyorum.

Tek Dilegim Yatirimci Oldugumdan Uzun Vadede Kazanabilmek. Ben Sirketin Temeline Yatirim Yaptim Ve Umarim Zaman Beni Hakli Cikarir

Aman Yukarida Yazdiklarim Al-sat-tut Tavsiyesi Olarak Degerlendirilmesin Zira Ben Kendi Adima Su An Zarar Etmis Durumdayim

Yorum

• mekafat
              Yeni üye
              • 19 Ocak 2008
              • 7

mekafat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ilginctirki Bu Kadar Buyuyen Bir Sirket
              Bilancolari Mukemmel Hale Gelen Bir Sirket
              Esas Faaliyet Karini Artiran Bir Sirket.
              Faaliyetlerinden Oturu Saniyorum Yeni Binaya Gecmesi Gereken Bir Sirket
              Bugun Hangi Teknomarkete Gitseniz Armada Yazisini Gordugunuz Bir Sirket
              Iflas Davasinin Olumlu Sonuclanacagi Dusunulen (ki Saniyorum Yargitay Yolu Acik Olmak Uzere Davanin Reddine Karar Verilmisti Detaylari Yukarida Biryerlerde Vardir Oradan Bakiniz)
              Ve En Onemlisi Yabanci Ortaklik Beklentisi Olan; Ve Saniyorum Yanlis Degil Isem Su Fiyata Gore 2,50 Den Halka Arz Edilmis; Gecen Seneki Ara Bilanco Donemlerindeki Zarardan Kara Gecmis; Ve Kendi Yoneticinin Deyimiyle 2 Kat Buyuyen; Yani Yaklasik Degeri Halka Arz Uzerinden Bakildiginda 2 Kat Buyume Ile 5,00 Liralara Gelen Bir Sirket;(tabi Bu Sadece Kisilerin Soylemlerine Bagli Benim Yorumum)
              Ustune Ustluk Borsa Endeksinin Saniyorum Bu Sirketin Arzindan Itibaren En Az 40 Primine Ragmen Nasil Fiyati Buralarda Duruyor Ben Kendi Adima Anlamakta Gucluk Cekiyorum.

Tek Dilegim Yatirimci Oldugumdan Uzun Vadede Kazanabilmek. Ben Sirketin Temeline Yatirim Yaptim Ve Umarim Zaman Beni Hakli Cikarir

Aman Yukarida Yazdiklarim Al-sat-tut Tavsiyesi Olarak Degerlendirilmesin Zira Ben Kendi Adima Su An Zarar Etmis Durumdayim
              Bugünkü kapanış :1.82 bakalım neler olacak...

Yorum

• demirci
                Bağımlı
                • 15 Mayıs 2008
                • 1182

armada Bılgısayar'ın Vergı Daıresıne Sunulan 2008/6 Aylık Donem Net Zararı 401,664 Ytl

Yorum

• cont
                  Yeni üye
                  • 29 Aralık 2008
                  • 1

Slm

Ilk mesajim bu kagida denk geldi. Macd super. Bu hafta takip edilmeli.

Yorum

• PEHLİVAN
                    Çalışkan
                    • 13 Şubat 2009
                    • 1138

*armada'nin Vergi Dairesine Sunduğu 12 Aylik Dönem Kari 1.687.064 Tl

(17/02/2009 - 07:34:10)

Yorum

• ANIL
                      Tecrübeli
                      • 02 Mayıs 2009
                      • 398

*ARMDA*** ARMADA BILGISAYAR SISTEMLERI SANAYI VE TICARET A.S.`NIN 04.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
                      `YONETIM KURULUMUZ, 04.05.2009 TARIHINDE YAPTIGI TOPLANTIDA; SIRKETIMIZIN 2008
                      YILI FAALIYETLERINE ILISKIN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI`NIN 28 MAYIS 2009
                      PERSEMBE GUNU, SAAT 14.00`DE ASAGIDA BELIRTILEN GUNDEM MADDELERINI GORUSMEK
                      UZERE SIRKET MERKEZ ADRESIMIZ OLAN ORTA MAH., MALTEPE CAD., NO:10/B, 34030
                      BAYRAMPASA/ISTANBUL ADRESINDE YAPILMASINA OY BIRLIGI ILE KARAR VERMISTIR.
                      OLAGAN GUNDEM MADDELERININ YANI SIRA; SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN IV/27 SERI
                      NO`LU SERMAYE PIYASASI KANUNUNA TABI OLAN HALKA ACIK ANONIM ORTAKLIKLARIN
                      TEMETTU VE TEMETTU AVANSI DAGITIMINDA UYACAKLARI ESASLAR HAKKINDA TEBLIG
                      HUKUMLERI GEREGINCE 2008 YILI FAALIYETLERI SONUCUNDA DAGITILABILIR KAR
                      OLUSMAMASI SEBEBIYLE KAR PAYI DAGITILMAMASI HUSUSUNDAKI YONETIM KURULU
                      ONERGESININ GORUSULMESI VE KARARA BAGLANMASI HUSUSUNUN DA YER ALDIGI, OLAGAN
                      GENEL KURUL TOPLANTI GUNDEMI EKTE YAYINLANMAKTADIR.` GENEL KURUL TOPLANTI
                      GUNDEMI GUNLUK BULTEN EKINDE VE INTERNET SITEMIZIN (WWW.IMKB.GOV.TR) `GUNLUK
                      BULTEN` BOLUMUNDE `SIRKET HABERLERI EKLERI` BASLIGI ALTINDA YAYINLANACAKTIR. ***ARMDA***|
                      kadıfenın luksu

hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.

ZARALI

Yorum

• volki76
                        Yeni Üye
                        • 31 Mart 2009
                        • 0

Yorum

• TREND
                          .................
                          • 26 Nisan 2009
                          • 0

ARMDA;Geri çekilmeler orta ve uzun vade alım için denenebilir.

Kazanılanı korumak kazanmaktan çok daha zordur.

Yorum

• ANLIK1
                            Aktif
                            • 01 Ağustos 2009
                            • 265

Bir bakalım şöyle neler var burada...

Yorum

• ANLIK1
                              Aktif
                              • 01 Ağustos 2009
                              • 265

uYY ilk 20.06.2010 da odaklanımışız kağıda . coşku zamanları şimdi gelmiş hemde b koduna girdikten sonra... heheh

Yorum

Working...
                              X

Debug Information