ARMDA-Armada Bilgisayar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lestad
    Aktif
    • 10 Eylül 2009
    • 162

Kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] yeni is iliskisi 20110314 17:37:50

yeni is iliskisi
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Orta mahalle maltepe cad. No: 10/b 34030 bayrampasa / istanbul
    telefon ve faks no. : Tel : (0212) 467 38 00 fax: (0212) 493 47 27
    ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel : (0212) 467 38 00 fax: (0212) 493 47 27
    yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
    yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
    yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
    konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yoktur
    ozet bilgi : Sirketimiz dunyanin onde gelen teknoloji ve hizmet sirketlerinden riverbed ile distributorluk gorusmelerine baslamistir

---------------------------------------------------------------------------------------------

yeni is iliskisine baslanan/baslanacak kisinin niteligi (musteri/tedarikci) : Tedarikci
    musterinin/tedarikcinin adi soyadi/ticaret unvani : Riverbed
    varsa musterinin/tedarikcinin ortakligin kamuya aciklanan son gelir tablosundaki net satislar/satilan mal maliyeti icindeki payi : Yoktur
    varsa musterinin/tedarikcinin ortakligin kamuya aciklanan son bilancosundaki ticari alacaklar/borclar icindeki payi : Yoktur
    is iliskisinin baslamasinin ongoruldugu tarih : Gorusmelerin olumlu sonuclanmasi durumunda ayrica aciklanacaktir
    varsa sozlesmenin onemli kosullari : Soz konusu anlasmanin riverbed urunlerini kapsamasi hedeflenmektedir
    yeni is iliskisinin ortaklik faaliyetlerine etkisi : Sirket cirosuna katkisi hedeflenmektedir

sirketimiz dunyanin onde gelen teknoloji ve hizmet sirketlerinden riverbed ile distributorluk gorusmelerine baslamistir.

Riverbed, 2002 yilinda san francisco, california`da kurulmus olup 1,000`den fazla calisani 8,700`u askin musteri portfoyu ile wan optimizasyonu alaninda faaliyet gosteren kuresel lider teknoloji sirketidir. Riverbed wan optimizasyon cozumleri, sirketlerin bilisim yazilim erisim performanslarini arttirarak network ve uygulama vizibilitesi saglar. Dunyada bircok sirket riverbed cozumlerini kullanarak bt yapilarini hizlandirmakta, maliyeti dusururken uygulama ve network`e erisimi arttirmaktadir. 2010 verilerine gore riverbed`in yillik cirosu 552 milyon usd`dir (nasdaq:rvbd).

bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

***ARMDA***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Alvi Mazon tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***ARMDA***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
        Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Alvi Mazon tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***ARMDA***ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Orta Mahalle Topkapı Maltepe Cad.No:10/B 34030 Bayrampaşa/İstanbul
          Telefon ve Faks No. : Tel: 0 212 467 38 00 Fax:0 212 493 47 27
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 0 212 467 38 00 Fax:0 212 493 47 27
          Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
          Özet Bilgi : Dell tarafından verilen "Yılın En Çok Satış Yapan Dağıtıcısı Ödülü"

AÇIKLAMA:
          Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, 25.01.2012 tarihinde İstanbul'da düzenlenen Dell İş Ortakları Toplantısında, "Yılın En Çok Satış Yapan Dağıtıcısı " ödülünü almıştır. Armada'ya bu ödül, 2011 yılında Dell kurumsal ürünlerinde göstermiş olduğu yüksek ciro, büyüme ve satış yapılan bayi sayısı artışındaki performansından dolayı verilmiş olup, Dell Türkiye Kurumsal Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Murat Mediceler tarafından Şirketimize takdim edilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

***ARMDA***ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yeni İş İlişkisi )

Ortaklığın Adresi : Orta Mahalle Topkapı Maltepe Cad.No:10/B Bayrampaşa/İstanbul
            Telefon ve Faks No. : Tel:0 212 467 38 00 Fax:0 212 493 47 27
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:0 212 467 38 00 Fax:0 212 493 47 27
            Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
            Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
            Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Yoktur
            Özet Bilgi : Şirketimiz, bulut bilişimin lider teknoloji şirketlerinden olan EMC ile distribütörlük anlaşması yapmak üzere görüşmelere başlamıştır.

Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği (Müşteri/Tedarikçi) : Tedarikçi
            Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı : EMC Corporation
            Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı : Yoktur
            Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı : Yoktur
            İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih : Görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda ayrıca açıklanacaktır.
            Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları : Söz konusu anlaşmanın EMC Corporation ürünlerini kapsaması hedeflenmektedir.
            Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi : Şirket cirosuna katkısı hedeflenmektedir.

EK AÇIKLAMALAR:
            Şirketimiz, bulut bilişimin lider teknoloji şirketlerinden olan EMC ile distribütörlük anlaşması yapmak üzere görüşmelere başlamıştır.

EMC Corporation işletmelerin ve hizmet sağlayıcılarının faaliyetlerini bulut bilişim yoluyla dönüştürmelerine ve BT'yi bir hizmet olarak sunmalarına yardımcı olan dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biridir. Yenilikçi ürün ve hizmetler aracılığıyla EMC, bulut bilişime geçiş yolculuğunu hızlandırmakta BT departmanlarının en önemli varlıkları olan verilerini daha hızlı, güvenilir ve maliyet-etkin şekilde depolamalarına, yönetmelerine, korumalarına ve analiz etmelerine yardımcı olmaktadır. 1979 yılında kurulmuş olan EMC'nin dünya çapında yaklaşık 53.500 çalışanı bulunmaktadır. 2011 verilerine göre yıllık cirosu 20 milyar USD olarak gerçekleşmiştir (NASDAQ: EMC).

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

***ARMDA***ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yeni İş İlişkisi )

Ortaklığın Adresi : Orta Mahalle Topkapı Maltepe Cad.No:10/B Bayrampaşa/İstanbul
              Telefon ve Faks No. : Tel:0 212 467 38 00 Fax:0 212 493 47 27
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel:0 212 467 38 00 Fax:0 212 493 47 27
              Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet
              Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
              Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 29.01.2013
              Özet Bilgi : EMC Corporation ile distribütörlük anlaşması imzalanmıştır.

Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği (Müşteri/Tedarikçi) : Tedarikçi
              Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı : EMC Corporation
              Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı : Yoktur
              Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı : Yoktur
              İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih : 14.02.2013
              Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları : Yoktur
              Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi : Şirket cirosuna katkı yapması hedeflenmektedir.

EK AÇIKLAMALAR:
              Şirketimizin 29 Ocak 2012 tarihinde açıklamış olduğu bulut bilişimin lider teknoloji şirketlerinden olan EMC Corporation ("EMC") ile distribütörlük görüşmeleri olumlu sonuçlanmış olup distribütörlük anlaşması imzalanmıştır.

EMC işletmelerin ve hizmet sağlayıcılarının faaliyetlerini bulut bilişim yoluyla dönüştürmelerine ve BT'yi bir hizmet olarak sunmalarına yardımcı olan dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biridir. Yenilikçi ürün ve hizmetler aracılığıyla EMC, bulut bilişime geçiş yolculuğunu hızlandırmakta BT departmanlarının en önemli varlıkları olan verilerini daha hızlı, güvenilir ve maliyet-etkin şekilde depolamalarına, yönetmelerine, korumalarına ve analiz etmelerine yardımcı olmaktadır. 1979 yılında kurulmuş olan EMC'nin dünya çapında yaklaşık 53.500 çalışanı bulunmaktadır. 2012 verilerine göre yıllık cirosu 21.7 milyar USD olarak gerçekleşmiştir (NASDAQ: EMC).

IMKB

Yorum

• vahhun
                Çalışkan
                • 12 Ağustos 2013
                • 2846

"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• YALNIZ EFE
                  Çalışkan
                  • 20 Ağustos 2011
                  • 467

Yorum

• YALNIZ EFE
                    Çalışkan
                    • 20 Ağustos 2011
                    • 467

Yorum

• YALNIZ EFE
                      Çalışkan
                      • 20 Ağustos 2011
                      • 467

Yorum

• YALNIZ EFE
                        Çalışkan
                        • 20 Ağustos 2011
                        • 467

Yorum

• YALNIZ EFE
                          Çalışkan
                          • 20 Ağustos 2011
                          • 467

Kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] sgbf-ortaklik yapisi 25.11.2013 16:44:15

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] sgbf-ortaklik yapisi 25.11.2013 16:44:15

sgbf-ortaklik yapisi
                          son durum itibariyle sermayenin % 5 ve fazlasina sahip ortaklar ile tuzel kisi ve yabanci ortaklar arasinda dagilimi
                          ortagin ticaret unvani/adi sermayedeki payi (tl) sermayedeki payi (%)
                          soyadi
                          mustafa sulhi guven 5,235,351 21,81
                          ahmet ziyaeddin turkes 3,360,000 14
                          alvi mazon 2,783,813 11,60
                          ahmet umur serter 2,355,385 9,81
                          halka acik 10,265,451 42,78

toplam 24,000,000 100

kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] sgbf-sermayeyi temsil eden paylar 25.11.2013 16

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] sgbf-sermayeyi temsil eden paylar 25.11.2013 16:44:15

sgbf-sermayeyi temsil eden paylar
                          sermayeyi temsil eden paylara iliskin bilgi
                          grubu nama/hamiline beher payin nominal degeri sermayeye orani (%) imtiyaz turu
                          (tl)

a grubu nama yazili 0,01 1.268.261 5,28 yonetim kurulu uye seciminde imtiyaz gormuyor
                          b grubu hamiline yazili 0,01 14,969,539 62,38 hicbir imtiyazi yoktur goruyor
                          b grubu hamiline yazili 0,01 7,762,200 32,34 hicbir imtiyazi yoktur gormuyor

toplam 24,000,000 100

kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] sgbf-yonetim ve denetim kurulu uyeleri 25.11.20

kap : Armada bilgisayar sistemleri sanayi ve ticaret a.s. / armda [] sgbf-yonetim ve denetim kurulu uyeleri 25.11.2013 16:44:15

sgbf-yonetim ve denetim kurulu uyeleri
                          yonetim ve denetim kurulu uyeleri
                          adi soyadi gorevi meslegi son 5 yilda ortaklikta ustlendigi son durum itibariyle ortaklik ortakliktaki sermaye payi temsil ettigi pay grubu bagimsiz yonetim kurulu yer aldigi komiteler ve
                          gorevler disinda aldigi gorevler (%) uyesi olup olmadigi gorevi
                          mustafa sulhi guven yonetim kurulu baskani- genel mudur elektronik muhendisi yonetim kurulu uyeligi - genel mudur 21,81 a ve b grubu paylar bagimsiz uye degil
                          ahmet umur serter yonetim kurulu baskan vekili makine muhendisi yonetim kurulu uyeligi global emlak yapi turizm ve ticaret a.s. Yonetim kurulu uyesi 9,81 a ve b grubu paylar bagimsiz uye degil
                          alvi mazon yonetim kurulu uyesi endustri muhendisi yonetim kurulu uyeligi rome management inv. Ltd. Yonetim kurulu uyesi 11,60 a ve b grubu paylar bagimsiz uye degil kurumsal yonetim komitesi uyesi-riskin erken saptanmasi komitesi uyesi
                          kursad ozturk yonetim kurulu uyesi- genel mudur yardimcisi bilgisayar muhendisi genel mudur yardimcisi 0,04 b grubu paylar bagimsiz uye degil
                          nail haluk maga yonetim kurulu uyesi endustri muhendisi yonetim kurulu uyeligi bagimsiz uye denetim komitesi uyesi-kurumsal yonetim komitesi baskani
                          kadir duran yonetim kurulu uyesi serbest meslek yonetim kurulu uyeligi karsu turizm insaat sanayi ve ticaret a.s. Yonetim kurulu baskani bagimsiz uye denetim komitesi baskani-riskin erken saptanmasi komitesi baskani

Yorum

• vahhun
                            Çalışkan
                            • 12 Ağustos 2013
                            • 2846

[img]http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vdncy.png[/img]
                            "Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• vahhun
                                Çalışkan
                                • 12 Ağustos 2013
                                • 2846

[img]http://i.hizliresim.com/wbYrVj.png[/img]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information